lostyazilim
tr.link

Yemek tarifi sitesi hk.

15 Mesajlar 1.467 Okunma
acebozum
tr.link

president president WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad H** B**
  • Mesajlar 334
  • Beğeniler 54 / 36
  • Ticaret 1, (%100)
Merhaba değerli arkadaşlar, benim yemek tarifi sitesi kurma gibi bir düşüncem var. Bunun için .guru uzantısı olan bir alan adı almayı düşünüyorum. Alan adı hariç bütçem 50 tl bana önerilerinizi iletir misiniz?

elektronikssl
webimgo

th3laststand th3laststand WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek aşçı
  • Konum Adana
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 418
  • Beğeniler 34 / 28
  • Ticaret 1, (%100)
neden .guru ?

• Üyelik 14.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad H** B**
  • Mesajlar 334
  • Beğeniler 54 / 36
  • Ticaret 1, (%100)

Çünkü .com uzantısı kullanmayan kalmadı ve böylelikle akılda kalma ve farklı olmaya bir adım daha yaklaşırım diye düşünüyorum, tabii bu uzantının yemekle alakalı olmasıda ayrı bir avantaj.

UNKEF UNKEF WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek ARGE
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad F** Ç**
  • Mesajlar 2422
  • Beğeniler 995 / 744
  • Ticaret 17, (%100)

president adlı üyeden alıntı

Çünkü .com uzantısı kullanmayan kalmadı ve böylelikle akılda kalma ve farklı olmaya bir adım daha yaklaşırım diye düşünüyorum, tabii bu uzantının yemekle alakalı olmasıda ayrı bir avantaj.

Yalnız .com uzantısı bir veya birden fazla kişinin sitesini temsil etmiyor. Tam aksine .com uzantısı çoğu kişiye daha anlamlı geliyor. Yani binevi internet gerçek internet sitesi olarak algılanıyor kullanıcılar tarafından. .guru biraz daha güvensiz hissettirebilir bu nedenle. Örn: tr.gg, blogspot veya buna benzer...
president

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 14.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad H** B**
  • Mesajlar 334
  • Beğeniler 54 / 36
  • Ticaret 1, (%100)

serras62 adlı üyeden alıntı

Yalnız .com uzantısı bir veya birden fazla kişinin sitesini temsil etmiyor. Tam aksine .com uzantısı çoğu kişiye daha anlamlı geliyor. Yani binevi internet gerçek internet sitesi olarak algılanıyor kullanıcılar tarafından. .guru biraz daha güvensiz hissettirebilir bu nedenle. Örn: tr.gg, blogspot veya buna benzer...

Söylediklerinize katılıyorum fakat tam olarak kararımı vermedim, .guru uzantısını alırsam arama sonuçlarında ilk sırada çıkar düşüncesi bu uzantıyı almama sevk ediyor, hani o kadar .com uzantısının arasından .guru uzantısı insanlara farklı gelebilir düşüncesiyle hareket ettim.

• Üyelik 06.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek ARGE
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad F** Ç**
  • Mesajlar 2422
  • Beğeniler 995 / 744
  • Ticaret 17, (%100)
Arama motorlarının uzantıya bakacağını düşünüyo değilim ama yine de siz bilirsiniz.

• Üyelik 14.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad H** B**
  • Mesajlar 334
  • Beğeniler 54 / 36
  • Ticaret 1, (%100)

serras62 adlı üyeden alıntı

Arama motorlarının uzantıya bakacağını düşünüyo değilim ama yine de siz bilirsiniz.

Evet, benim daha çok merak ettiğim taraf alan adı hariç herşeyiyle mükemmel bir site başlangıç için ne kadar tutar? Benim sınırım 50 lira sizce başlangıç için iyi mi bu fiyat?

BKD BKD WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Mesajlar 548
  • Beğeniler 30 / 130
  • Ticaret 11, (%100)
50 lira bütçe başlangıç için yeterli olabilir ama sonrasında çok daha fazla bütçeye ihtiyacınız olacak. Çünkü yemek tarifi siteleri arasında büyük rekabet var. Eğer fazla içerik hazırlayabileceğinizi düşünüyorsanız, sektöre farklılık katabilecekseniz ve kaliteli bir iş çıkaracağınızı düşünüyorsanız girin bence bu sektöre. guru alan adı da bence güzel. Daha yeni bir alan adı türü ama insanlar yavaş yavaş alışacak...

th3laststand th3laststand WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek aşçı
  • Konum Adana
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 418
  • Beğeniler 34 / 28
  • Ticaret 1, (%100)
bende sanmıyorum öyle birşey öyle olsa tüm guru uzantıları alınırdı ki bide insanlarımızda şu var .guru aa bu ne virüs tarzı girilmez tarzı bi ima var üzerinde .com .com.tr den vazgeçilmemeli hele yemek siteleri bayanların ağırlıklı olcagı sayfa...

• Üyelik 06.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek ARGE
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad F** Ç**
  • Mesajlar 2422
  • Beğeniler 995 / 744
  • Ticaret 17, (%100)
Eğer bu işte bilginiz varsa, bu işe girer girmez getiri güdümünüz yoksa ve gerçekten site her ne kadar berbar olursa olsun özgünseniz olabilir. Hem bütçeyi nerede kullanacaksınız ki 50 TL.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al