27207
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Multi author tema güzel olmuş ama biraz kasıyor site, yavaş. Birde çevirilerde bazı problemler var. 29 ziyaretler falan yazıyor anasayfada. Birde admin panelini de gizlersen hocam daha profesyonel olur. Yazı eklemek için falan eklentiler var. Admin panelinie girince Wordpress haberleri, güncelleme bildirimi, cache kayıtları gibi birşeyi gösteren uyarı falan çıkıyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Aircraft Powerplant
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Sitenizin mobil temasında da kasmalar yaşanıyor. Kasmasa daha güzel olabilirmiş. Mobil teması yoksa gayet iyi..
Geri dönüş için mesajı alıntılayın.
27207
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Hocam Membership diye arattırırsan eklentilerde birçok üyelik eklentileri çıkıyor. Admin paneli yerine üye sayfasına yönlendiriyor, kayıt-giriş formlarını falan eklenti otomatik hallediyor vs... Hız konusunda da tek bildiğim ya CDN geçilebilir yada daha kaliteli bir sunucuya geçilebilir. Daha fazlası, resimleri sıkıştırmak, javascript dosyalarını birleştirmek gibi şeyler (gtmetrix'in önerdiği şeyler yani).
ziyakgul
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
Z** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Genel bir göz attım güzel bir site olmuş. Daha detaylı inceleyip yorumlarımı yapacağım.
Hayırlı olsun. Yolunuz açık olsun
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Son zamanlarda gördüğüm en anlamlı projelerden birisi. Ama dedikleri gibi çok geç yükleniyor ben aşağı indim yukarı çıktım harita anca gelmiş.
bayiol [.net] satılıktır - pm atın