-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
76, (%100)
Kurumsal bir bilişimci olmak isterdim.
İlk bir dükkan alırım
Dükkanı güzel bir döşerim :)
Bir alan oluşturup Server kabinleri dizerim kafes korumaları yaparım. ( Soğutucu Sistemler, Yangın önlemleri, Elektrik sigortaları dengeleme )
Ondan sonra makineleri alırım :)
ve
dinamik güçlü bir site oluştururum bir bütçe bırakırım Google reklamlara büyük bütçe ayırırım ve SATIŞI BAŞLATIRIZ! :)
www.osmanlidavetiyeci.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Youtube
-
-
Ad Soyad
B** M**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
aylık bin tl gelirli siteler 10 bin den satılıyor 10 tane alırsın aylık gelir 10-15 bin tl yi gecer en akıllı yatırım tabikide ekibin olası lazım hitleri kaybetmemek için.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
28, (%96)
100.000 TL gibi bir bütçem olsa 2 adet grafiker ve benim kadar 1 adet kodlama yapan arkadaş alırdım benimde kodlama yapacağım ufak bir ekibim olurdu. Bir tanıtım sitesi açardım öncelikle ücretsiz dağıtımda olacak 3-5 tasarım yapar forumlarda siteye link vererek dağıtırdım. Böylece firmanın adı ve kalitesi duyulurdu. Şuana kadar harcadığım para siteyi kurmak için 150-200 TL Çalışanlar için aylık 2000 TL den 8000 TL. Bundan sonra ücretli tasarımlara başlardım. Ve iş alımlarını açardım. İş alımı olmadığı zamanlarda ücretli satılacak temalar üzerinde çalışılır, eğer iş gelirse o işe odaklanarak teslim edilir şeklinde bir çalışma planımız olurdu. 20-30 bin kadar bir bütçeyi reklamlara ayırırdım. Webmaster forumları üzerinden reklamlar yapardım. Zaten bu forumlar profesyonel çalışan bir grubun kolay kolay boş kalmayacağı ortamlar. Ama reklam parası sırf forumlarda bitmeyecektir elbette. Kalan parayla da webmasterların ilgi odağı olan haber, blog sitelerinde reklam yaptırırdım. Tahminimce para hala bitmemiş olacaktır reklam için. Zamana yayarak bu reklamları tekrarlardım. Aylık 200-500 tl arasında 10 iş aldığımızı ve 100 tllik 5 tasarım sattığımızı sallıyorum. 5000 TL kadar bir gelirle başlıyoruz. Yani zarardayız. Bir sonraki ay müşteri memnuyeti ve reklamların getirisi ile birlikte kazanç 8000 TL'ye çıkıyor. Zararı azaltmış oluyoruz. Öndeki aylarda 20 üzeri iş alımı yaptığımız taktirde çalışan kişilerin ücretleri ödeniyor ve elimize para kalıyor. Reklam için arttırdığımız paraları bitiriyoruz ve aylık bizim maaşımız da dahil tüm giderler dışında elinde 2000+ bir karı olan şirketimiz oluyor. Şirketin elindeki parayı da ister reklam yaparak ve iş alımlarını arttırarak isterseniz de yeni bir çalışan ile iş gücünü arttırarak değerlendirebilirsiniz.
Rakamlar hatalı veya uçuk olabilir. 17 Yaşındayım ve hayal kurdum. Gelip burada kötü laf edecekler olacağından şimdiden söyleyeyim dedim. Okuyanlara teşekkürler :)
2 kişi bu mesajı beğendi.
Youtube: Kod Dershanesi
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Ben olsam 200 bin daha kredi çeker, datacenter açarım.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
100.000 lira... Tek seferde hiç göremeyeceğim bu rakamı eğer içinden koptuğum muhafazakar sisteme göre yaşarsam..
Ubeyd
ubeyd değil ubeydullah
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Blog yazarı
-
-
Ad Soyad
U** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
kitap cafe açardım :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Bir Kişisel Blog Yazarı: adamkarga.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci-Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
140, (%100)
öncelikle kendime bir ofis tutarım , işiniz varsa bırakır bu alanda sertifika vb alır son model en iyi donanımlarımı hazırlarım, ofiside küçükte olsa dayar döşerim işlek merkezi biyerde. Bir adet e-ticaret sitesi açarım onla ilgilenirken 2-3 flash oyun sitesi kurarak otomatik yükselmesini beklerim ve tabi gelir getirmesini. E-Ticaret zaten başlı başına gelirdir. Bu arada 3 bin 5 bin gibi bir rakamla forex'e girerim. Ordanda sürekli pc başında olduğunuz için yatırıma devam edebilirsiniz. Bu arada aracınız yoksa 30-40 bin tlye arabada çekebilirsiniz. Bu arada extra olarak süper tasarımı ve dillere düşecek bir web tasarım firması sitesi açar ofiside resmi olarak kullanabilirsiniz. Paranızdan kalacağındanda adım gibi eminim.
Biraz fazla detaycı oldum sanırım ama gerçekler :)
prodoviz.com