wmaraci reklam
tr.link

Web Sitem ile İlgili Yorumlarınıza İhtiyacım Var

4 Mesajlar 502 Okunma
acebozum
tr.link

ndrctnts ndrctnts Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 07.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Bilgisayar programcısı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 185
  • Beğeniler 22 / 24
  • Ticaret 4, (%25)
Arkadaşlar yemek tarif sitem de aldığımda adsense hesabım vardı daha sonra aynı local den fazla tıklamadan hesap silindi(bu kısım benim hasmım tarafından bilerek yapıldı)
Adsense ten banlı olup olmadığına baktım banlı görünmüyor. İlk onayı veriyor adsense ama 2 ay geçti 2. onayı vermediği için kaldırdım farklı bir reklam sağlayıcının reklamlarını koydum.
Sizlerden istediğim bu yazdıklarıma bilginiz ışığında bir yorum yapmanız ve site ile ilgili olumlu veya olumsuz bütün eleştirilerinizi yapmanızı istiyorum. Neleri düzeltebilirim daha iyi nasıl yaparım vs.
Site linki : www.yemeliyiz.com

googleasistan
reklam

TayfunGuler TayfunGuler Kod Şiirdir Kullanıcı
  • Üyelik 01.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek -
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad T** G**
  • Mesajlar 2229
  • Beğeniler 165 / 454
  • Ticaret 75, (%100)
Hocam logunuzun arkaplanını siin, menüdeki kategorileri tek tek vermek yerine Çorba diyip açılır menü şeklinde kategoriler halinde ayırırsanız daha güzel ve kullanıcı için kullanışlı olur.

Wordpress/Php/React/Laravel/Codeigniter/Woocommerce işleriniz için Pm atınız.
www.tayfunguler.org

Kaymoneth Kaymoneth WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Sigortacılık-Webmaster
  • Konum Kırklareli
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 94
  • Beğeniler 4 / 24
  • Ticaret 6, (%100)
Benim gördüğüm birkaç gerekli düzeltme var gibi,

Sayfanın Başlık uzunluğu çok fazla ve kendini tekrar ediyor bunun yerine

"Türk ve Dünya Mutfağı,Gastronomik Yemek Tarifleri" gibi kısaltıp kendini tekrardan kaçabilirsin, bunun yerine site açıklaması bulunmamakta buraya en az 200 karakter ile sitenin içeriğini açıklayabilirsin

Sitene birkaç tane anahtar kelime etiketi yapman gerekmekte ben hiç göremedim,

Sayfanın en üstünden ya logunu yada reklamı kaldır, logo arka planı söylendii gibi olmamalı forumda 5 TL logo tasarlayanlar var yenisini yapabilirsin yada tasarlatabilirsin,

Ve Reklam beni çok rahatsız etti 5 tane görüyorum belki fazla değil ama sayfanın neresine baksam sadece reklam varmış gibi görüyorum ücretsiz olarak forumda reklam yerleştirmesini profesyonel olarak yapan bir kişi vardı yardım isteyebilirsin,

Yemek tariflerinden birkaçına baktım örnek olarak;
http://www.yemeliyiz.com/et-yemekleri/sebzeli-kuzu-sirti

linkindeki makalenin özgünlük durumuna bakayım dedim ne yazıkki yüzde 0 olarak özgün çıktı ya birileri seni çokça kopyalamış yada içeriği copy-paste yapmışın içeriğini özgünleştirmelisin,

Şimdilik aklıma gelenler ve gördüklerim bu kadar..

Edit: Özgünlük kontrolü cümleler kaç sayfada kullanılıştır şeklinde yapılmıştır.

Online Muhasebe www.netesnaf.com.tr

ndrctnts ndrctnts Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 07.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Bilgisayar programcısı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 185
  • Beğeniler 22 / 24
  • Ticaret 4, (%25)
Dediğiniz bütün eleştirileri dikkate alarak gerekli adımları atacağım fakat makalelerin %90 ı özgün özellikle son eklenen yemek tarifleri. yorumlarınız benim için altın değerinde lütfen devam ediniz.

wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al