Lagger
SEO & Tasarım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Merhaba, liseden sonra astsubay meslekyüksek okulu düşünüyorum olmazsa uzman çavuşluk. Ama askerlikde çok zahmetli benim gibi sosyal biri için zor olur diyorum. Polislikte çok aklımda hem askerlik kadar yıpratıcı değil ve halk arasında oluyorsun. Başka meslek seçemem çünkü hayatımı bu 2 meslek dışında sürdüremem gibi geliyor. Yorumlarınızı bekliyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kendi halimdeyim
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Uzman çavuşluk mu polislik mi diye soracak olursan kesinlikle polislik derim. Terör olayları azalmış da olsa uzman çavuşluk herkesin kaldırabileceği bir meslek değildir. Sık sık fiziki ve psikolojik sağlık sorunları yaşayabilirsin.
Astsubaylık konusunda bilgim yok.
Alacağın karar hayatının geri kalanını etkileyeceğinden iyi düşün öyle karar ver. Hakkında hayırlısı olsun.
43699
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Polis'in bile Asker'den üstün olduğu bu Ülke'de, Polis'lik senin için daha kolay olacaktır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Medya
-
-
Ad Soyad
N** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Askerlik de polislik de maşa olmaktan başka birşey değil. İkisi de siyasi iktidarlara bağlı. Birileri sana memleketi kurtardığını falan zannettirecek, oysa kimbilir kimlerin çıkarlarını sağlama almak için kraldan çok kralcı olacaksın zamanla. İdealist olurum, ben öbürlerine benzemem falan diye çok insan giriyor bu işlere de sonları malum.
Sürekli insanları bir arada tutmak için sanal düşmanlar yaratılıyor. O arada da götüren götürüyor. 10 sene önce Yunanistan'la ilgili algılara bak, şimdi bak. Spor müsabakalarında artık Yunan takımlarıyla eşleşince kimsenin umurumda olmuyor. Neden? Çünkü o işin ekmeği yendi çoktan.
Hayat senin hayatın tabii ama madem buraya yazıp birilerine yorum hakkı tanıyorsun, sırf silah merakın için ya da aksiyon için başkalarının maşası olma. Kişisel olarak bu alanda becerin varsa farklı eğitimlerle de arzu ettiğin hayatı yaşayabilirsin.
İyi forumlar.
1 kişi bu mesajı beğendi.