lostyazilim

Askerlikmi Polislikmi ?

5 Mesajlar 1.469 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Lagger Lagger SEO & Tasarım Kullanıcı
  • Üyelik 22.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 512
  • Beğeniler 5 / 34
  • Ticaret 7, (%100)
Merhaba, liseden sonra astsubay meslekyüksek okulu düşünüyorum olmazsa uzman çavuşluk. Ama askerlikde çok zahmetli benim gibi sosyal biri için zor olur diyorum. Polislikte çok aklımda hem askerlik kadar yıpratıcı değil ve halk arasında oluyorsun. Başka meslek seçemem çünkü hayatımı bu 2 meslek dışında sürdüremem gibi geliyor. Yorumlarınızı bekliyorum

wmaraci
reklam

contentwriter contentwriter Kendi halimdeyim Kullanıcı
  • Üyelik 22.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Kendi halimdeyim
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad İ** Y**
  • Mesajlar 4130
  • Beğeniler 1136 / 1842
  • Ticaret 21, (%100)
Uzman çavuşluk mu polislik mi diye soracak olursan kesinlikle polislik derim. Terör olayları azalmış da olsa uzman çavuşluk herkesin kaldırabileceği bir meslek değildir. Sık sık fiziki ve psikolojik sağlık sorunları yaşayabilirsin.
Astsubaylık konusunda bilgim yok.
Alacağın karar hayatının geri kalanını etkileyeceğinden iyi düşün öyle karar ver. Hakkında hayırlısı olsun.

43699 43699 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 04.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 210
  • Beğeniler 9 / 38
  • Ticaret 2, (%100)
Polis'in bile Asker'den üstün olduğu bu Ülke'de, Polis'lik senin için daha kolay olacaktır.

Lagger Lagger SEO & Tasarım Kullanıcı
  • Üyelik 22.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 512
  • Beğeniler 5 / 34
  • Ticaret 7, (%100)

sezeryildiz adlı üyeden alıntı

Polis'in bile Asker'den üstün olduğu bu Ülke'de, Polis'lik senin için daha kolay olacaktır.

3 Yıl sonra herşey değişebilir geleceğe yönelik düşünüyorum. Ayrıca aksiyon merakıda var bende yani sırf rahatlık yada para için yapmayacağım kendimi savunbileceğim silahları iyi kullanabileceğim merakımda bu

wmaraci
wmaraci

NK1864 NK1864 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Medya
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad N** K**
  • Mesajlar 1309
  • Beğeniler 101 / 597
  • Ticaret 18, (%100)
Askerlik de polislik de maşa olmaktan başka birşey değil. İkisi de siyasi iktidarlara bağlı. Birileri sana memleketi kurtardığını falan zannettirecek, oysa kimbilir kimlerin çıkarlarını sağlama almak için kraldan çok kralcı olacaksın zamanla. İdealist olurum, ben öbürlerine benzemem falan diye çok insan giriyor bu işlere de sonları malum.
Sürekli insanları bir arada tutmak için sanal düşmanlar yaratılıyor. O arada da götüren götürüyor. 10 sene önce Yunanistan'la ilgili algılara bak, şimdi bak. Spor müsabakalarında artık Yunan takımlarıyla eşleşince kimsenin umurumda olmuyor. Neden? Çünkü o işin ekmeği yendi çoktan.
Hayat senin hayatın tabii ama madem buraya yazıp birilerine yorum hakkı tanıyorsun, sırf silah merakın için ya da aksiyon için başkalarının maşası olma. Kişisel olarak bu alanda becerin varsa farklı eğitimlerle de arzu ettiğin hayatı yaşayabilirsin.
İyi forumlar.
43699

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al