lostyazilim

arkadaşlar bi bakarmısınız acil

7 Mesajlar 1.019 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

serkan122668 serkan122668 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Konya
  • Ad Soyad S** E**
  • Mesajlar 289
  • Beğeniler 28 / 42
  • Ticaret 8, (%100)
merhaba arkadaşlar ben kendimce bi film sitesi yapmıştım unuttup gitmiştim 1 aydır falan hiç girmedim bile bugun girdiğimde bana bi mail gelmiş onu okudum mailde aynen aşağıdaki gibi yazıyor 3 günüde geçti ben okuyalı ne olcak şimdi
Sayın İlgili,

Fikri mülkiyetin korunması ile ilgili ulusal mevzuat gereğince Film Yapımcıları, üzerinde hak sahibi bulundukları film tespitlerinin dijital iletim de dahil olmak üzere her türlü telli veya telsiz araçlarla satışı veya diğer biçimlerde umuma iletimine izin vermek veya yasaklamak hakkına sahiptir.

hdfilmizlemesaati.com alan adlı internet sitesi ile ilgili olarak yaptığımız incelemelerde, Altınsay Filmişleri Yapım Proje Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi (ALTINSAY FİLM) koruması altında bulunan, "Kedi Özledi" isimli filmin yapımını veya fragmananı gerekli izinler almaksızın ve yasadışı bir şekilde (video, flv, mp4, mkv, mpeg, mpg, rar ve benzer formatlarda) kullanıldığı, streaming de dahil on-line olarak izlenebildiği, direkt olarak ya da link verme yolu (basit link, derin link, embed...) ile umuma iletildiği ve/veya download yolu ile çoğaltma imkanı verildiği ve başkalarının erişimine imkan sağlandığı belirlenmiştir. (Bahsi geçen içerik ile ilgili ihlalin tespit edildiği bağlantı:http://hdfilmizlemesaati.com/tag/kedi-ozledi-yerli-film-izle/)

Tüm bu sebeplerle, ilgili mevzuat hükümleri gereğince işbu e-postamızın tarafınıza gönderilmesinden itibaren 3 ( üç )gün içerisinde ALTINSAY FİLM koruması altında bulunan "Kedi Özledi" filminin yapımının, fragmanının, reklam afişinin ve yapıma ait her türlü resim, videonun vs. içerikten çıkarılması, yapılan on-line yayınların durdurulması gerekliliğini ihtaren bildiririz.

Aksi halde hakkınızda her türlü yasal yollara başvurularak cezalandırılmanız için şikayet olunacağınızı ve aleyhinizde maddi ve manevi, olumlu ve olumsuz her türlü zararların giderilmesi talebiyle, yargılama giderleri ve avukatlık ücretleri tarafınıza yükletilmek üzere her türlü dava ve tedbir yollarına başvurulacağını bildiririz.

Saygılarımızla,

Altınsay Filmişleri Yapım Proje Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi

wmaraci
reklam

Turkgucu21 Turkgucu21 CheffAvsar Kullanıcı
  • Üyelik 18.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Commis de Cuisine
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 918
  • Beğeniler 158 / 207
  • Ticaret 2, (%100)
içeriği kaldırın sorun kalkar ortan

carpediem carpediem Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 02.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek muhasebe
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad İ** T**
  • Mesajlar 867
  • Beğeniler 166 / 127
  • Ticaret 15, (%93)
söylediği filmi kaldıracaksın o kadar pek büyütülecek bir şey değil.

site komple kapalı zaten bi şey olmaz merak etme:)

serkan122668 serkan122668 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Konya
  • Ad Soyad S** E**
  • Mesajlar 289
  • Beğeniler 28 / 42
  • Ticaret 8, (%100)
3günü geçti yanlız 2 hafta falan oldu

wmaraci
wmaraci

sercanaksu sercanaksu Myatika Kullanıcı
  • Üyelik 04.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek işci:)
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 471
  • Beğeniler 43 / 98
  • Ticaret 36, (%100)

serkan122668 adlı üyeden alıntı

3günü geçti yanlız 2 hafta falan oldu

Kardeşim sen öyle sil geç yapma bende deliha filminden telif yedim hemde gününü geçirmediğim halde kişinin insafına kalmış bir durum sen önce filmi sil sonrada karşı tarafa mail olarak filme ait fragman,afiş,embed,link çıkışları tarafımca yayından kaldırılmıştır diye ve atılan mailin geç gördüğünü söyle ve sor şuana kadar hakkımda suc duyrusu açıldımı diye ve bu tür şeylere daha cok dikkat et arada bir mail adresini konturol et kendin tarafından mail at meilin ulaşıp ulaşmadığına dahil

narinhosting narinhosting narinhosting.com Kullanıcı
  • Üyelik 23.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek İnternet Danışmanı
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad Ş** N**
  • Mesajlar 1390
  • Beğeniler 217 / 455
  • Ticaret 15, (%93)
Karşı tarafın isteklerini yerine getirip bizzat kendilerini arayarak iletişime geçin.Sözlü iletişim yazılı olandan her zaman daha etkilidir.

samedkundak samedkundak WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek kimya mühendisi
  • Konum Çorum
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 63
  • Beğeniler 1 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
sıkıntı olmaz filmi kaldır yeterli benimde başıma gelmişti şimdide başımda bi bela var hayırlısı olsun :)

http://www.neredenalmalı.com/
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al