merhaba arkadaşlar ben kendimce bi film sitesi yapmıştım unuttup gitmiştim 1 aydır falan hiç girmedim bile bugun girdiğimde bana bi mail gelmiş onu okudum mailde aynen aşağıdaki gibi yazıyor 3 günüde geçti ben okuyalı ne olcak şimdi
Sayın İlgili,
Fikri mülkiyetin korunması ile ilgili ulusal mevzuat gereğince Film Yapımcıları, üzerinde hak sahibi bulundukları film tespitlerinin dijital iletim de dahil olmak üzere her türlü telli veya telsiz araçlarla satışı veya diğer biçimlerde umuma iletimine izin vermek veya yasaklamak hakkına sahiptir.
hdfilmizlemesaati.com alan adlı internet sitesi ile ilgili olarak yaptığımız incelemelerde, Altınsay Filmişleri Yapım Proje Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi (ALTINSAY FİLM) koruması altında bulunan, "Kedi Özledi" isimli filmin yapımını veya fragmananı gerekli izinler almaksızın ve yasadışı bir şekilde (video, flv, mp4, mkv, mpeg, mpg, rar ve benzer formatlarda) kullanıldığı, streaming de dahil on-line olarak izlenebildiği, direkt olarak ya da link verme yolu (basit link, derin link, embed...) ile umuma iletildiği ve/veya download yolu ile çoğaltma imkanı verildiği ve başkalarının erişimine imkan sağlandığı belirlenmiştir. (Bahsi geçen içerik ile ilgili ihlalin tespit edildiği bağlantı:http://hdfilmizlemesaati.com/tag/kedi-ozledi-yerli-film-izle/)
Tüm bu sebeplerle, ilgili mevzuat hükümleri gereğince işbu e-postamızın tarafınıza gönderilmesinden itibaren 3 ( üç )gün içerisinde ALTINSAY FİLM koruması altında bulunan "Kedi Özledi" filminin yapımının, fragmanının, reklam afişinin ve yapıma ait her türlü resim, videonun vs. içerikten çıkarılması, yapılan on-line yayınların durdurulması gerekliliğini ihtaren bildiririz.
Aksi halde hakkınızda her türlü yasal yollara başvurularak cezalandırılmanız için şikayet olunacağınızı ve aleyhinizde maddi ve manevi, olumlu ve olumsuz her türlü zararların giderilmesi talebiyle, yargılama giderleri ve avukatlık ücretleri tarafınıza yükletilmek üzere her türlü dava ve tedbir yollarına başvurulacağını bildiririz.
Saygılarımızla,
Altınsay Filmişleri Yapım Proje Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi