W1L3D4
İşsizi İşsizin İşsassız..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
U** S**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
arkadaşlar 5x forum aldım almaz olaydım öyle bir sistem olamaz url'düzenlenemiyor urllerde türkce karakter sorunu hiçbir özelliği yok herşey berbat tema desen yok aklınıza ne gelirse ofsayt bıktım kafayı yedim herşeyin en iyisi olsun diye aldım perişan oldum.
turbotuning.gen.tr/forum sitem bu bu siteye 4x veya 3x kurmam münkünmüdür ?
vbulletin.com.tr veya wmaraci.com gibi sade forum kurmak istiyorum tek amacım bu. ben öyle yok foto galerisi yok sosyal aktivite yok blog tarzı eklentili forum istemiyorum sadece forum ihtiyacımı görsün yeter. allah aşkına fikir söyleyin bilen biri varsada bir yardım etsin çıldırıcam ya onlarca bedava forum varken paralı lisanslı forum kurdum en iyisi olsun sorunsuz olsun diye böyle berbar 5x kadar forum sistemi görmedim...
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
başka bir görüş belirteyim bende keşke XenForo lisansı alsaymışsınız. Gerçekten çok kalitelidir. Hani XenForo tarafından satışa sunulan eklentileri ücretli satın almak zorunda kalabilirsiniz ama onlarada alternatif bir çok eklenti ücretsiz sunulmuş ve çok güzel temalar var. Tek sıkıntı biraz kontrol etmeye alışmak gerekir ama mükemmelliğin doruklarına ulaşabilirsiniz. Büyük forumların çoğu geçmeye başladı XenForo'ya tabi vBulletin çekirdek ekibinden ayrılan kişiler tarafından yapıldığını okumuştum. Buda vBulletini bilmenin üstüne yeni şeyler katmalarına da olanak sağlıyor :)