lostyazilim
tr.link

vbulletin 5x lisansımla 4x veya 3x forum kullanabilirmiyim ?

5 Mesajlar 899 Okunma
lstbozum
tr.link

W1L3D4 W1L3D4 İşsizi İşsizin İşsassız.. Kullanıcı
  • Üyelik 26.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad U** S**
  • Mesajlar 584
  • Beğeniler 8 / 89
  • Ticaret 15, (%93)
arkadaşlar 5x forum aldım almaz olaydım öyle bir sistem olamaz url'düzenlenemiyor urllerde türkce karakter sorunu hiçbir özelliği yok herşey berbat tema desen yok aklınıza ne gelirse ofsayt bıktım kafayı yedim herşeyin en iyisi olsun diye aldım perişan oldum.

turbotuning.gen.tr/forum sitem bu bu siteye 4x veya 3x kurmam münkünmüdür ?

vbulletin.com.tr veya wmaraci.com gibi sade forum kurmak istiyorum tek amacım bu. ben öyle yok foto galerisi yok sosyal aktivite yok blog tarzı eklentili forum istemiyorum sadece forum ihtiyacımı görsün yeter. allah aşkına fikir söyleyin bilen biri varsada bir yardım etsin çıldırıcam ya onlarca bedava forum varken paralı lisanslı forum kurdum en iyisi olsun sorunsuz olsun diye böyle berbar 5x kadar forum sistemi görmedim...

wmaraci
reklam

AtakanAtes AtakanAtes 1881 - 193∞, özlemle...
  • Üyelik 05.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Yazılım Tek.
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 2867
  • Beğeniler 54 / 747
  • Ticaret 25, (%100)
Burada bi arkadaş tüm sürümlerde kullanılabileceğinden bahsetmiş.

W1L3D4 W1L3D4 İşsizi İşsizin İşsassız.. Kullanıcı
  • Üyelik 26.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad U** S**
  • Mesajlar 584
  • Beğeniler 8 / 89
  • Ticaret 15, (%93)

vBasic adlı üyeden alıntı

vBulletin'in her sürümü farklı lisanslara tabi sanıyorum bu mümkün değil @[COLOR=#D26900]Mertcan[/COLOR] daha iyi tabi bi iletişim kurmayı dene.

peki hocam sorunlarımda haklımıyım sence 5x vbulletin şirketinin tarihindeki en berbat sürüm değilmi.... url düzentilmiyor türkce karakter sıkıntısı var urlde. tema yok eklenti yok 3x 4xdeki gibi değil bildigin sosyal ag scripti gibi yapmışlar veritabanı hemen doluyor daha 30 40 konu var... sitemin linki orda gir bak rezilliği gör yazık günahtır yaw dedim wmaraci.com güzel vbulletin kullanıo gideyim son sürümü alayım hiç sıkıntı çekmiyeyim bi baktım dedim bu ne böyle sonradan zank etti bağzı şeyler ama iş işten geçmiş...

AtakanAtes AtakanAtes 1881 - 193∞, özlemle...
  • Üyelik 05.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Yazılım Tek.
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 2867
  • Beğeniler 54 / 747
  • Ticaret 25, (%100)
Forumda defalarca tartıştık vB 5 sürümünün tamamen bir fiyaskodan ibaret olduğunu. Hatta anketimize buradan bakabilirsin.

Not: üstte ki mesejımı düzenledim.

wmaraci
wmaraci

FiberTurkiye FiberTurkiye WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Aksaray
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 979
  • Beğeniler 83 / 144
  • Ticaret 4, (%100)
başka bir görüş belirteyim bende keşke XenForo lisansı alsaymışsınız. Gerçekten çok kalitelidir. Hani XenForo tarafından satışa sunulan eklentileri ücretli satın almak zorunda kalabilirsiniz ama onlarada alternatif bir çok eklenti ücretsiz sunulmuş ve çok güzel temalar var. Tek sıkıntı biraz kontrol etmeye alışmak gerekir ama mükemmelliğin doruklarına ulaşabilirsiniz. Büyük forumların çoğu geçmeye başladı XenForo'ya tabi vBulletin çekirdek ekibinden ayrılan kişiler tarafından yapıldığını okumuştum. Buda vBulletini bilmenin üstüne yeni şeyler katmalarına da olanak sağlıyor :)

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al