-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Ön Muhasebe
-
-
Ad Soyad
C** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Öncelikle rahatsız ettiğim için çok özürdilerim ;
yaka rozeti ile ilgili yaptığım bir web sitesi var herşey yolunda gidiyordu googlede ilk bir hafta indexlenmedim bu arada google web araçlarına xml dosya yolumu gönderdim siteyi güzelce düzenledim emekerim boşa çıkmadı birçok sayfam indexlendi hatta istediğim kelimeede ( rozet kelimesi ) google da çıkmaya başladım hemde ilk sayfada ama işin ilginç tarafı aramalarda ilk 500 sayfada ya yokum yada ilk sayfada çıkıyorum bu bir hafta bir var bir yok böyle devam etti. Şimdilerde ise istediğim o rozet kelimesinde hiç çıkmıyorum ama google kullanıcı girişimi yapınca arama yaptığımda yine ilk sayfadayımyani giriş yapınca varım çıkınca yokum bu neden olabilir ne yapabilirim lutfen yardımcı olurmusunuz ?
offfoffff
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
muhtemelen siz global sonuçlarda hiç anasayfaya çıkmadınız.google girdiğinşz sayfaları anahtar kelimelere göre düzenleyip size farklı bir sıralama sunuyor.gizli pencereden sıralamanızın gerçek durumunu görebilirsiniz
Fizello - Inspired by Colors
3han
3HanNET Tasarım&Yazılım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Web&Masaüstü Programlama
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
http://www.whatsmyserp.com/serpcheck.php hocam bu siteye gir, anahtar kelimelerini tabloya ekle, sonrasında arama sonuçlarını almak istediğin ülkeyi veya global'ı seç hangisini dilersen. Check All butonuna bastığında ilk 300 de anahtar kelimelerinin nerede ve hangi linkle sonuç verdiğini sana göstersin. Çünkü kendi bilgisayarından giriş yaptığında tarayıcı önbelleğinde senin tıkladığın siteler zaten bulunmakta ve sen özellikle ona tıkladığın için senin tercihin olarak görüyor o sonucu ve sana o sonucu yansıtıyor.
3HanNET Web Tasarımı & Yazılım Teknolojileri - 3hannet.com