lostyazilim
tr.link

İmam, başkası yerine oy kullanırken yakalandı

18 Mesajlar 2.755 Okunma
lstbozum
tr.link

FilmleriTV FilmleriTV WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Eğitmen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad D** A**
  • Mesajlar 2077
  • Beğeniler 522 / 448
  • Ticaret 21, (%90)
7 Haziran’da gerçekleştirilecek genel seçimlerin güvenliğine ilişkin tartışmalar sürerken, oy verme işleminin başladığı Almanya’nın Frankfurt kentinde başkasının yerine oy kullanırken yakalanan Diyanet imamı Hasan Tüfek görevden alındı.

Sözcü gazetesinde yer alan Ali Gülen imzalı habere göre, Frankfurt’taki 6 No’lu sandığın başında olan Tüfek, bir hafta önce kendi oyunu kullandı. Bu sırada HDP’li sandık görevlisine fotoğraf da çektiren Tüfek, önceki gün telefonuna gelen Doğan Dönmez adlı kişiye ait TC kimlik numarasıyla yeniden işlem yaptı.

Seçmen listesine bu ismi yazıp, mührü ve zarfı alan Tüfek, bir haftada ikinci oyunu atarken yeniden fotoğraf çektirmek istedi.

Senin karının adı Doğan mı?

Bu sırada bir hafta önce fotoğrafını çeken HDP’li sandık görevlisinin uyarısı ve diğer partililerin müdahalesiyle oy atması engellenen imam, “Karımın adına oy atıyordum. O’nun TC kimliği” sözleriyle kendini savunmaya çalıştı.

Ancak sandık görevlileri “Senin karının adı Doğan mı?” diyerek yaşanan bu hile girişimini zapta geçirdi.

Başkonsolos ve konsolosluk görevlilerinin de olaya müdahil olmasıyla Diyanet imamı Hasan Tüfek sandık başkanlığı görevinden alındı.

wmaraci
reklam

MelihAKKUS MelihAKKUS WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Elektronik
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 196
  • Beğeniler 55 / 43
  • Ticaret 9, (%100)
Şimdik ben bu haberi burda görüp okuyan biri olorak yorumlıyım sadece:

1-bir hafta önce kendi oyunu kullandı. Bu sırada HDP’li sandık görevlisine fotoğraf da çektiren Tüfek, önceki gün telefonuna gelen Doğan Dönmez adlı kişiye ait TC kimlik numarasıyla yeniden işlem yaptı.

Seçmen listesine bu ismi yazıp, mührü ve zarfı alan Tüfek, bir haftada ikinci oyunu atarken yeniden fotoğraf çektirmek istedi.

Bu adam böyle bir iş yapıyor madem neden iki defa kendi isteğiyle fotoraf çektirir?
Niçin bir oy için böyle bir iş yapsın?

2-Sözcü gazetesinde yer alan Ali Gülen imzalı habere göre

Bunlar beni hep düşündürür:rolleyes:
bitirimci hdizle iskifogl

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 22.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Elektronik
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 196
  • Beğeniler 55 / 43
  • Ticaret 9, (%100)

darkthepro adlı üyeden alıntı

burada aynısı var dilekçede mevcut bazı yanlış düşünenler hani

Bu söyleminiz bana sanırsam;bunu belirticek cesarete sahip kişiliğiniz yok anlaşılan.

wmaraci
wmaraci

Aleejhoan Aleejhoan Yol açık, yola çık! Kullanıcı
  • Üyelik 02.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Proje Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 1533
  • Beğeniler 230 / 380
  • Ticaret 135, (%100)

Melih AKKUŞ adlı üyeden alıntı

Bu söyleminiz bana sanırsam;bunu belirticek cesarete sahip kişiliğiniz yok anlaşılan.

İnanmanız için trafoya kedi girmesi lazım, siz de haklısınız. Zaten yazdığınız bütün yorumlarda tek haklı sizsiniz, öyle görünüyor.

http://www.alicankosedag.com.tr

32095 32095 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 31.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1809
  • Beğeniler 2 / 459
  • Ticaret 5, (%100)

siz nasıl arkadaşa imalı yazdıysanız bende siz anlayın diye önle yazdım konuyu çarpıtmayın buyrun dilekçeler ortada videoları da var hadi inanmıyorsunuz ya

• Üyelik 22.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Elektronik
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 196
  • Beğeniler 55 / 43
  • Ticaret 9, (%100)

Aleejhoan adlı üyeden alıntı

İnanmanız için trafoya kedi girmesi lazım, siz de haklısınız. Zaten yazdığınız bütün yorumlarda tek haklı sizsiniz, öyle görünüyor.

Okumada algı probleminiz var sanırsam.

Aleejhoan Aleejhoan Yol açık, yola çık! Kullanıcı
  • Üyelik 02.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Proje Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 1533
  • Beğeniler 230 / 380
  • Ticaret 135, (%100)

Okumada algı probleminiz var sanırsam.

Doğru problem bizde, kusura bakmayın :)

http://www.alicankosedag.com.tr

• Üyelik 22.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Elektronik
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 196
  • Beğeniler 55 / 43
  • Ticaret 9, (%100)

darkthepro adlı üyeden alıntı

siz nasıl arkadaşa imalı yazdıysanız bende siz anlayın diye önle yazdım konuyu çarpıtmayın buyrun dilekçeler ortada videoları da var hadi inanmıyorsunuz ya

1-Ben burda yorumda bulunurken A,B kişi veya partileri savunmak için yazmadım.
2-Habere objektif gözle bakıldığın da kafada ciddi anlamda birçok soru işaretleri bırakıyor.
3-Haberde bahsi geçen olayın bahsettiğiniz haber yayınlarında ki belge veya söylenen iddalar ile kanıtlanmış gibi konuşma hakkımız yoktur.
4-Sizler her gördüğünüze,okuduğunuza veya duyduğunuza inanıyormusunuz bilemem fakat ben görsem de duysam da kolay kolay inanmam.Kafam da soru işaretleri yaratan bir haberdir tekrar söylüyorum.
5-Biz insanların en büyük farkı düşünmektir.

Ek Olarak:

Aleejhoan adlı üyeden alıntı

Doğru problem bizde, kusura bakmayın :)

Estağfurullah.

32095 32095 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 31.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1809
  • Beğeniler 2 / 459
  • Ticaret 5, (%100)

1-Ben burda yorumda bulunurken A,B kişi veya partileri savunmak için yazmadım.
2-Habere objektif gözle bakıldığın da kafada ciddi anlamda birçok soru işaretleri bırakıyor.
3-Haberde bahsi geçen olayın bahsettiğiniz haber yayınlarında ki belge veya söylenen iddalar ile kanıtlanmış gibi konuşma hakkımız yoktur.
4-Sizler her gördüğünüze,okuduğunuza veya duyduğunuza inanıyormusunuz bilemem fakat ben görsem de duysam da kolay kolay inanmam.Kafam da soru işaretleri yaratan bir haberdir tekrar söylüyorum.
5-Biz insanların en büyük farkı düşünmektir.

Ek Olarak:

Estağfurullah.

bende sizi herhangi bir sempatizanlıkla suçlamadım buyrun dilekçe ve kaynaklar ,araştırdığınız taktirde videolarını ve alman haberlerindede bunları bulabileceğinizin farklı kaynaklardan sağcı olsun olanlarda var, verdim inanıp inanmamak size kalmış fakat bu tarz siyasetçilerden beklemediğim bir şey değil

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al