lostyazilim
tr.link

admin paneline girmiyor

14 Mesajlar 1.602 Okunma
lstbozum
tr.link

SrcnAkty SrcnAkty WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Grafik Tasarım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 817
  • Beğeniler 163 / 178
  • Ticaret 46, (%100)

Panarogga adlı üyeden alıntı

ftp bilgileri ile admin bilgilerini gönder bakayım

hocam gönderdim

wmaraci
reklam

WPMAVI WPMAVI WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Wordpress
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad B** O**
  • Mesajlar 344
  • Beğeniler 42 / 139
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba arkadaşlar,

Cache eklentisini kurmuştum WP fastest cache diye ancak tüm şıkları işaretledikten sonra beni panelden attı ve şimdi giriş yap dediğimde hiç hareket olmuyor sadece sayfayı yeniliyo tüm eklentileri sildim ftp den ancak durum yine aynı şifre sıfırlama bölümüde çalışmıyo bazı öne çıkarılan görsellerde de hep sorun oluştu ne yapıcam bilmiyorum

Hocam öncelikle tarayıcınızdan tüm çerezleri temizleyin ve ardından tarayıcınızı kapatıp tekrar çalıştırın büyük ihtimalle bu problemi çözer.

Çözmezse FTP üzerinden sunucunuza bağlanın ve wp-content >> plugins dosyanıza gelin ve plugins dosyanızın ismini plugins1 olarak değiştirin ve arından tekrar sitenizin login pğanelinden giriş yapmayı deneyin. Eğer başarılı olursanız bu demektir ki eklentilerinizden biri bu probleme yol açıyor.

Buda başarısız olursa yine ftp üzerinden sunucunuza bağlanın ve wp-content dosyası altından themes dosyaınıza girin ve kullandığınız temanın ismini yine yukarda olduğu gibi sona 1 ekleyerek değiştirin ve sitenize giriş yapma çalışın. Eğer başarılı olursanız soruna yol açan temanızdır.

Eğer buda işe yaramazsa .htacces dosyanızı yine FTP üzerinden tamamen silin ve ardından sitenizin login panelinde tekrar giriş yapamya çalışın eğer başarılı olursanz ayarlar >> kalıcı bağlantı ayarları sekmesine gidin ve hiç bir şey yapamdan ayarları kaydet deyin bu yeni bir .htaccess dosyayı otmatik olarak oluşturacaktır. Bu probleminiz çözer.

Eğer yuakrıdaki çöözümde işe yaramazsa wp-config dosyanıza FTP üzerinden bağlanın ve

define('WP_HOME','http://siteniz.com');
define('WP_SITEURL','http://siteniz.com');

Bu kodu sitenizin url adresiyle değiştirerk ekleyin ve kaydedin.
SrcnAkty

kişi bu mesajı beğendi.

SrcnAkty SrcnAkty WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Grafik Tasarım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 817
  • Beğeniler 163 / 178
  • Ticaret 46, (%100)

crasher911 adlı üyeden alıntı

Hocam öncelikle tarayıcınızdan tüm çerezleri temizleyin ve ardından tarayıcınızı kapatıp tekrar çalıştırın büyük ihtimalle bu problemi çözer.

Çözmezse FTP üzerinden sunucunuza bağlanın ve wp-content >> plugins dosyanıza gelin ve plugins dosyanızın ismini plugins1 olarak değiştirin ve arından tekrar sitenizin login pğanelinden giriş yapmayı deneyin. Eğer başarılı olursanız bu demektir ki eklentilerinizden biri bu probleme yol açıyor.

Buda başarısız olursa yine ftp üzerinden sunucunuza bağlanın ve wp-content dosyası altından themes dosyaınıza girin ve kullandığınız temanın ismini yine yukarda olduğu gibi sona 1 ekleyerek değiştirin ve sitenize giriş yapma çalışın. Eğer başarılı olursanız soruna yol açan temanızdır.

Eğer buda işe yaramazsa .htacces dosyanızı yine FTP üzerinden tamamen silin ve ardından sitenizin login panelinde tekrar giriş yapamya çalışın eğer başarılı olursanz ayarlar >> kalıcı bağlantı ayarları sekmesine gidin ve hiç bir şey yapamdan ayarları kaydet deyin bu yeni bir .htaccess dosyayı otmatik olarak oluşturacaktır. Bu probleminiz çözer.

Eğer yuakrıdaki çöözümde işe yaramazsa wp-config dosyanıza FTP üzerinden bağlanın ve

define('WP_HOME','http://siteniz.com');
define('WP_SITEURL','http://siteniz.com');

Bu kodu sitenizin url adresiyle değiştirerk ekleyin ve kaydedin.

teşekkür ederim ilginiz için şuan bir arkadaş ilgileniyor umarım halleder, olmazsa dediğiniz ilk 2 seçeneği denemiştim define kodlarıda işe yaramamıştı htaccess i deneyeceğim tekrar teşekkürler

WPMAVI WPMAVI WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Wordpress
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad B** O**
  • Mesajlar 344
  • Beğeniler 42 / 139
  • Ticaret 0, (%0)
teşekkür ederim ilginiz için şuan bir arkadaş ilgileniyor umarım halleder, olmazsa dediğiniz ilk 2 seçeneği denemiştim define kodlarıda işe yaramamıştı htaccess i deneyeceğim tekrar teşekkürler İşim bu. Rica edrim

wmaraci
wmaraci
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al