Lagger
SEO & Tasarım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Fikirlerinizi bekliyorum ingilizcem çok iyi değil ama bir şekilde hallederim sizce hangi konu en çok hit getirir. Türkiyedeki piyasayla farkları nelerdir ?
ceyzer
WM Aracı
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
güncel ol mesela bugun gazetelerde bile çıktı çinli iş adamı asistanı olsun diye bir ****ostarına 5 milyon dolar vermiş sende hemen bu konuları girip güncel olman lazım bunlar çok okunur
Lagger
SEO & Tasarım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
:D ilginç, yada botla diğer sitelerden çekebileceğim alanlarda olur yabancı piyasada film siteleri ne alemde bilen varmı acaba
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Botla çekebileceğimiz alanlar derken? Çalmaktan mı bahsediyorsunuz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
ingilizce siteleri tanıtabileceğimiz bumerang tarzı platformlar var mı yurt dışında ?
Temel Analiz ve Teknik Analiz Eğitimleri:
https://www.borsaci.org/udemy-egitimlerinde-dev-indirim/
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Developer
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bende düşünüyordum konu açmaya erindim :) Soracaklarımı listeleyeyim..
• Site içeriği ingilizce olunca google bunu otomatik avrupa'daki ziyaretçilere mi gösterecek. Ek bir şey yapmam gerekir mi?
• Adsense'in türkiye ile yabancı ülke örn. Amerika'ya tavrı aynı mı olur. TBM vs. pek anlamıyorum ama..
• Sitemi güncel tutacağım sürekli içerik ekleyeceğim. Yabancı ülkelerden ziyaretçi gelir mi?
• Klasik soru eğer yabancılarla uğraşırsam para kazanırmıyım. Yoksa hiç girmeyeyim mi bu işe..
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
ogrenci
-
-
Ad Soyad
D** I**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
takipteyim
www.yetenekavcilari.net | Geleceğin yetenekleri burada
Kanyon
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Doğrusu bu piyasaya girmeyi düşünen varsa hiç beklemesin girsin. Google keyword planner kullanarak kendinize güzel bir kategori bulun. Ondan sonra ingilizceniz varsa kendiniz yazın yoksa forumda çok iyi yazarlar var. Onlara yazdırın. Pinterest ve twitter'dan destekleyin. İnanın bana paraya para demezsiniz.
Ama benim gibi ingilizcesi olmayanlarada bir tavsiyem Var. Blogger üzerinden ücretsiz bir blog ve ardından güzel ücretsiz bir tema. Mesela 'ücretsiz wordpress temaları' (free wordpress themes) adlı bir site kurun. Bu konuda iyi olan siteleri takip edin. Ve temaları sitenize ekleyin. Sadece başlığı özgün girin. Tema resmi demo ve birde download butonu koyun , pinterestten konularınızı paylaşın. Bakın gördünüzmü hiç ingilizce bilmeden ingilizce site açtık. Ve sosyal medyadan destekledik. 0 bütçe 0 dil. Önemli olan emek verip inanmaktır.
Yapmaya zamanımın olmadığı bir fikirdir. İyi
değerlendirirseniz çok güzel miktarlar kazanacağınıza inanıyorum.
İyi çalışmalar.