-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web Programlama
-
-
Ad Soyad
R** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
arkadaşlar kolay gelsin herkese
elidme sehir20.com var.Adındanda anlaşılacağı gibi Denizli'ye özel bir domain.Bu domaine proje yapmak istiyorum.Fakat ne tür bir site açsam karar veremedim.
Aslında aklımda sadece etkinliklerin paylaşıldığı ve bu etkinliklerinin biletlerinin satıldığı bir site yapmak var.bilet satışından kâr elde edilebilir diye düşünüyorum.
Yada Pamukkale üniversitesinin öğrencilerine yönelik bir projede olabilir.
Bunun dışında fikri olanlar paylaşırsa cok mutlu olcam :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
CMPE
-
-
Ad Soyad
V** B**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
tüm düşüncelerini bir arada toplayan genel bir portal iyi gider, özel yazılıma ihtiyaç duyarsan iletişim kurabilirsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
C# , SEO
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
hepsi olabilir , hepsi aynı anda da olabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ARGE
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Hepsini aynı yere toplamak biraz cümbüşe döndürebilir içeriği ve kullanıcının kafası karışır. bence bir site 4 en fazla 5 konunun dışına asla çıkmamalı. Günümüzde bakıyorum çoğu wp veya diğer benzeri kurmayı öğrenen biraz editleyip üç beş kodlarıyla oynayabilen siteye ne varsa çekmeye, yayınlamaya çalışıyo. Ya arkadaş işin ilginci çok büyümeyi ve hatta herkesin, oluşturduğu yerden çıkmayacağını falan da düşünüyo. Tabiki yalnızca kendi arkadaşları vb. kadarıyla kalıyor maalesef. Çok iyi düşün, asla profesyonel olmadığın konulara girme. Hele ki, sosyal yazılar, bilgi sitesi adı altında ne var ne yok paylaşmayı düşünme. Bu tür şeyler psiko analiz veya psikiyatri bilgisi gerektirir. Maalesef dil bilgisi, imla vb. kuralları bile önemsemeyen binlerce kişi, sağlıktan tut, siyasi meselelere kadar her şeyi kapsayabilecek bir site yapma peşinde koşuyor.