kuruoglu adlı üyeden alıntı
Hocam indirimi göze aldıysanız, vakıf üniversiteleri başta olmak üzere kampüslerdeki "öğrenci panolarına"
Bu kampüs öğrencilerine %10 indirim şeklinde bir broşür asabilirsiniz.
Üniversitelerde bulunan "öğrenci işleri bölümü" A1 ve A2 ebatları için "incelenmiştir" şeklinde bir mühür basıp reklam yapmanıza izin veriyor.
A1=84.10 cm x 59.40 cm
A2=59.40 cm x 42.00 cm
Şimdilik düşünmüyorum böyle birşey hocam, bakalım ilerde ne olur :)
Bencede :D
ecevher adlı üyeden alıntı
Bence gayet mantıklı. Sadece eğitim/kültür sitelerini kabul edersiniz. Şahsen
eğitim gündemi için kitapyurdunu kullanıyorduk ama raporlamayı doğru yapmadıkları için bıraktım.
Benimde korkum o raporlama sıkıntısı, kimsenin hakkına girmek istemem; ayrıca işe yaramaz, bencil bir tayfadan anca bu beklenirdi hocam ;)
Ön kayıt şimdilik yok sadece danışayım dedim, olumlu sonuçlar geldi üzerinde çalışıyoruz şuan.
shateiel adlı üyeden alıntı
Kesinlikle kullanıcak kişiler arasındayım birde şöyle bir şey var reklam tıklamaları için ilk başlarda fazla büyük fiyatlar vermek zorunda değilsiniz. Fakat satış komisyonunun hatrı sayılır olması iyi olur :)
Satış için %3-7 arası düşünüyoruz bakalım daha kesin değil.Tık meselesi baya sıkıntı olacak gibi :)
Damon adlı üyeden alıntı
Bence olabilir ama şöyle bir durum var warez siteleri gibi siteleri kabul etmeyin ürünlerinize yakın olan siteleri onaylayın yada içeriğini sevdiğiniz siteler ile reklam anlaşması yapın.
Mail yoluyla kayıtlar olacak hocam, her kuşun eti yenmez :D İşine gelen alır hakkını, saçma yollarla büyütülmüş siteleri çoktan es geçtik :)