-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Merhabalar, Kanarya sitemin Facebook sayfasını kurmuş bulunuyorum. Şu an için organik ama çok az bir sayfa beğenisi mevcut, ilerleyen zamanlarda sayfamın doğrulanması için neler yapmalıyım?
Ve ayrıca bir soru daha sormak istiyorum, Facebook sayfası mı? Twitter hesabı mı? Daha kolay doğrulanıyor acaba? Vermiş olduğunuz cevaplar için şimdiden teşekkür ediyorum.
kişisel bloğ • tevfik.org
27207
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Hocam bende çok araştırmıştım. Bir taktiği yok. Facebook'a bağlı herşey.
Komili, Hacı Şakir bilindik markadır doğrulanır.
Tarkan, Cem Yılmaz ünlüdür doğrulanır.
Siyasetçiler vs doğrulanır.
Ama normal bir sitenin doğrulanması için ilk önce sağlam bir site olması lazım. Herkes tanımalı, bilmeli. Facebook sayfa beğenisinin sayısı değil burada önemli olan, önemli olan taklitlerinin türeyeceği kadar kaliteli olabilmek. Eğer o klasmana gelirse site birgün, taklitlerinden ayırmak için doğrulanır. Amaç da o zaten. Hangisi gerçek hangisi çakma anlamak.
Ama siteniz bir derneğin sitesi olsaydı; kanarya.org.tr gibi. O zaman daha kısa sürede onaylanabilirdi. Sivil toplum kuruluşudur sonuçta. Birde org.tr alabilmek için 3 dernekten referans alıyorsun.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Web bilişim
-
-
Ad Soyad
Y** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Konu ile ilgilenen arkadaş lar icin Bilgi verebilirim Sayfaniziz Çok da aktif olması Şart değil en önemli olanı Sayfa ismi ve içeriği Tabi Web sitesi yada mobil uygalmaaisi doğrulama icin En öncelik olan istekleri şuan Sayfa ismi Ve içeriğini Soylwrseniz size doğrulama gelip gelmicegi ile fikir verebilirm