lostyazilim

Bilge adam niteliğinde eğitim kurumları

19 Mesajlar 6.135 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Mertcan Mertcan Hayat kısa, kuşlar uçuyor Kullanıcı
  • Üyelik 05.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Yatırım
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 5426
  • Beğeniler 39 / 1529
  • Ticaret 38, (%100)

OkanKeskin adlı üyeden alıntı

Buradan kaydını yapabilirsin fakat Haziran ayında sezon bitiyor, kurslarda min. 3 ay sürüyor yani bu sezona yetişemezsin. Eylül'de sezon açılınca başlayacaksın.

Yukarıdan kayıt yaptıktan sonra buradan giriş yapıp kurs merkezi ve kurs seçip başvuru yaparsın. Sakarya'dan geleceğin için 'Leyla Atakan Kültür Merkezi' kursunu seçersin, otobüsten indikten sonra 10 dakika yürümeyle varırsın kurs merkezine.

Kursa başvurduktan sonra 20-25 kişilik bir kontenjan dolduktan sonra kursu açıyorlar. Şimdilik yukarıdaki başvuru yeterli olur, kurs başlamadan önce arayıp teyit ediyorlar, kabul ettikten sonra 2 vesikalık, kimlik fotokopisi, varsa öğrenci belgesi gibi belgeler istiyorlar. Fakat şöyle bir durum var Sakarya'da ikamet etmen sıkıntı yaratır mı bilemiyorum, arayıp sorarsın.

Leyla Atakan Kültür Merkezi'nin telefon numarası: 0262 324 89 09 takıldığın yer olursa arayıp danışabilirsin.

İlgilendiğin için çok teşekkür ederim. Kayıt sayfasında adres bölümünde sadece Kocaeli ve ilçelerini seçebiliyorsun. Sanırım sadece kocaelide ikamet edenler katılabiliyor kurslara. Yarın gün içinde telefon ederek detaylı olarak soracağım. İlgilendiğin için çok teşekkür ederim sağolasın.
Okeskin

kişi bu mesajı beğendi.

Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur.
wmaraci
reklam

SedatAKDEMIR SedatAKDEMIR WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Dijital Pazarlama Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 59
  • Beğeniler 11 / 26
  • Ticaret 0, (%0)
İstanbul için Kadıköy Smartpro Derim kesinlikle. Fiyatı bilge adamın neredeyse yarısı olmasına rağmen eğitimi çok kalite.
Bilge adam fiyatları abartıyor abi hiç gerek yok evmi satın alıyoruz :D
Smartpro'ya bir bakın derim

http://smartpro.com.tr/Iletisim-Bilgilerimiz

OmerGunay OmerGunay https://omergunay.net Kullanıcı
  • Üyelik 15.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek PHP Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ö** G**
  • Mesajlar 1207
  • Beğeniler 382 / 381
  • Ticaret 16, (%100)

sedatsedat60 adlı üyeden alıntı

İstanbul için Kadıköy Smartpro Derim kesinlikle. Fiyatı bilge adamın neredeyse yarısı olmasına rağmen eğitimi çok kalite.
Bilge adam fiyatları abartıyor abi hiç gerek yok evmi satın alıyoruz :D
Smartpro'ya bir bakın derim

http://smartpro.com.tr/Iletisim-Bilgilerimiz

Bende İSMEK derim. Bedava ne de olsa :D

NOT: Konu 2 yıl sonra hortlamış..:p

Herkes yediğinden ikram eder..(Yavuz Sultan Selim)

• Üyelik 27.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 59
  • Beğeniler 11 / 26
  • Ticaret 0, (%0)
ismeğe 2 kez gittim hocaları iyi eyvallah ama hep yarıda kalıyor :D Birde Cv de ismek yazamıyorsun garip duruyor

wmaraci
wmaraci

ferzileyto ferzileyto Better Call Fevzi ! Kullanıcı
  • Üyelik 16.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek E-Ticaret
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 1233
  • Beğeniler 188 / 420
  • Ticaret 12, (%100)
Bilgeadam pişmanlıktır.

• Üyelik 27.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 59
  • Beğeniler 11 / 26
  • Ticaret 0, (%0)
abi birde ismekte şu anda seo kursuna gdiyorum üsküdar da. Adam hiçbir şey bilmiyor ben işten az buçuk anlayan biri olarak birşey dediğimde neredeyse dövecek. İsmek tırişka

AhmetBircan AhmetBircan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek MCT
  • Konum Konya
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 4
  • Beğeniler 2 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Yazılımı tercih etmen hem senin adına hem ülkemiz adına çok güzel bir girişim. Kurs tavsiye olarak burayı vermek isterim.

http://coder.com.tr - Kariyerinizi Güncelleyin

naboocreative naboocreative WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek grafik tasarım
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Ü**
  • Mesajlar 72
  • Beğeniler 4 / 14
  • Ticaret 1, (%100)

ferzileyto adlı üyeden alıntı

Bilgeadam pişmanlıktır.

Kesinlikle katılıyorum. Bilge Adam bundan 13-15 yıl öncesinde deseydiniz nitelikli ve kaliteli derdim. Lakin artık böyle olmadığını biliyorum. Altını çizerek tekrar ifade edeyim, kaliteli olmadığını düşünmüyorum demiyorum, biliyorum diyorum. 2002 yılında web tasarım kursuna gittim. 2003 yılında birebir eğitim ile makro kursuna gittim. Her ikisi de Bilge Adam'daydı ve gayet yararlıydı diyebilirim.

Gelelim neden böyle düşündüğüme.

Yıl 2009 ve ben c# için kayıt oldum. Bilge Adam Fatih şubesinde Cumartesi ve Pazar günlerinde gideceğim ve toplam 12 ay sürecek kursa başladıktan 2,5 ay sonra gitmeme kararı aldım. Üstelik de parasını peşin peşin ödemişim. Yanlış hatırlamıyorsam 4.500 TL ödemiştim.

Neden mi bıraktım? Çünkü 2,5 aylık süre zarfında 4 kez hoca değişti. Evet yanlış duymadınız. Tam 4 kez hoca değişti. Her gelen hocanın anlatım şekli farklı farklı. Hele en son gelen tam akıllara zarar biriydi. Takribi 24-25 yaşlarında ve bildiğin sokak jargonu ile konuşan bıçkın bir kardeşimizdi son hoca. Onu gördüğümde resmen neye uğradığımı şaşırdım. Burası Bilge Adam'mı diye sormaya başlamıştım artık. Yalnızca ben de değil, sınıf mevcudu yanlış hatırlamıyorsam 13-14 kişiydi. Hepimiz aynı düşüncedeydik. Ve ben daha fazla dayanamayıp bıraktım. Üstelik paramı da alabildiğimi düşünmeyin. 1 yıl sürecek olan kursun peşin peşin ödenmiş ücretini geri alamıyorsunuz. Üstelik gerekçelerinizde ne kadar haklı olursanız olun...

Bu kursa başlarken İş İngilizcesi için de görüşmüştüm. İş İngilizcesi için yeni kurun Eylül ayında başlatılacağı söylendi bana. Özellikle hafta içi ve Taksim şubesini istediğimi belirttim. Çünkü hafta sonlarım yazılım kursunda geçecek. Hafta içerisinde Şişli'deki iş yerimden Saat 17:00'da çıkıp 18:00'da başlayacağı söylenen kursa rahat rahat gidebilecektim. Planım buydu. Yanılmıyorsam ya 3 ya da 4 ay sürecekti. Toplamda da ödediğim ücret yanılmıyorsam 700-800 TL gibi bir şeydi.

Gel gelelim Eylül ayına. Eylül ayının ilk haftası oldu kimse aramadı. 2. haftasında halen daha ne mesaj geldi ne de telefonla arandım. Hani bekliyorum ki kurs programı gönderilecek vs. vs. Hafta sonunda Fatih şubesine yazılım kursum için gittiğimde müşteri hizmetlerine uğradım. Aldığım cevap akıllara zarar. Neymiş efendim benim kaydımı Fatih Şubesi için yapmışlarmış. İtiraz ettiğimde bu sefer de Taksim şubesinde kontenjan tamamlanmadığı için açamıyoruz diye lafı çevirmeye başladılar. O halde İş İngilizcesi kursu için yaptığım başvurumu iptal edin ve ücretimi iade edin dediğimde pek tabii ki kabul etmediler. Ne dediysem yok. Hatalı olanlar onlar, ancak hatalarını bana yüklemeye çalışıyorlar. 2-3 gün oyaladılar. En son Fatih Şubesindeki şube müdürü ile görüştüm. Bana aynen verdiği cevap şuydu. "İptal ederiz ancak kesinti yaparız." Lakin kayıt formları elimde. Taksim şubesi diye de belirtmişim. Ödediğim tutar vs. vs. herşey tastamam. Siz kesinti yaparsanız ben de sizi dava ederim. 1 kuruşunu kesemezsiniz dediğimde geri adım atmak zorunda kaldılar. Bu olay yaşandığında yazılım kursum başlayalı sanırım 1 ay kadar olmuştu.

Bu olaylardan sonra ve yazılım kursunu da bırakmamın akabinde hangi arkadaşım Bilge Adam'a gideceğim dese hemen bu olayları örnek veriyorum.

Gidin, gitmeyin demiyorum. Ben başımdan geçen ve aynı zamanlarda yaşamış olduğum 2 kötü olayı aktardım sadece. Karar sizin.

Dip Not: Yazılım kursunu, kurstan görüşmeye devam ettiğim arkadaşlardan bir tanesi daha yarım bırakmaktı. Sebebi de yine hoca değişikliği...

dihack dihack WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** R**
  • Mesajlar 196
  • Beğeniler 50 / 49
  • Ticaret 2, (%100)
hocam işinize yararmı bilmem ama bu işi gerçekten kaliteli olarkda yapanlar var online görsel eğitim sitesi http://www.gorselsoft.com belki işinize yarar üyelik sistemi ile çalışır.Geleceğin en iyi online görsel eğitim sitesi tabi seçim senin...

Prof Kurumsal Seo Hizmetleri
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al