-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Medya Direktörü
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
Arkadaşlar ;
ücretli/ücretsiz news kaydı için danışmanlık yapabilecek bu alanda tecrübeli ve sitelerimi inceleyip bana yardım edebilecek
garanti haber teması önerebilecek arkadaşlar varsa yardımcı olabilirse çok mutlu olurum.
seoakcy
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
HackMORE
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba, yaklaşık 1 yıldır Google News ile ilgilendiğimi yazımın başında dile getirmek istiyorum. Google News üyeliği alabilmek için, önce temanın hazır olması gerekir. Bu konudaki bilgilerimi burada paylaşamam fakat anlayabileceğiniz şekilde maddeler halinde listelemem sizin için yardımcı olacaktır.
Pahalı diye lisanslı haber yazılımlarını seçenekler arasından çıkarmayın
Google News üyeliğinde Künye'nin çok ama çok önemli olduğunu unutmayın
Ücretli Google News üyeliği veren bireysel ve kurumsal yapılaşmalardan uzak durun
Önemli olan bu üyeliği alabilmek değil, bu sistemi bilen personelleri ile çalışabilmektir.
Eğer günlük girilen haber miktarı yeteri seviyeye ulaşmazsa, haber sitesi olmadığınız anlaşılır ve News sizi dizinlerden kaldırır
Ayrıntılı bilgi için özel mesaj atarsanız, yardımcı olmaya çalışırım.
1 kişi bu mesajı beğendi.
seoakcy
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
HackMORE
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben herhangi bir kullanıcı ismi veya şahıs ile ilgili bir şey söylemedim. Herkes yorumunu yapmakta ve bilgisini paylaşmakta özgürdür.
seoakcy
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
HackMORE
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Maalesef, bazı insanlar Google'yi çok affedersiniz APTAL yerine koyuyorlar ama Google'ın türkiye ofisinde bile kafayı yemiş yazılım mühendisleri çalışıyor. Merkez ofisdekileri düşünün. Her şey düşünülerek yapılıyor, tüm senaryolar düşünülüyor. Ama bazıları halen Google'ı anlamaya değil, kandırmaya çalışıyorlar. Bu yorumum size değil, Google'ı kandırmaya çalışanlaradır. Hazır yazılımlar ile veya başka bir dil ile domaine lisanslanmayan yazılımlar ile News üyeliği alabileceğinizi düşünmüyorum. Alsanız bile inanın çok kısa sürede robotlar hem üyeliğinizi, hem sitenizi hemde ekmek paranızı banlayabilir.
Eflaki
Ekşi Sözlük
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Makine Mühendisi
-
-
Ad Soyad
K** D**
-
-
-
Ticaret
162, (%100)
Kişisel Blog sitesinin News üyeliği ne gibi durumda olabilir?