dtmuratcan adlı üyeden alıntı
Herkese toplu bir cevap vereyim sevgili arkadaşlar :)
Öncelikle -kendince- dalga geçen arkadaşlar için üzüldüm, bu kadar seviyesizce şeyler yazılması kendi adıma değil, tüm forum ve bu işlerle uğraşan arkadaşlarım adına.
İletişimci değilim, okulunu okumadım. Kendi halinde öğrencilik yıllarımdan bu yana başladığım içerik geliştirme işlerinin ilerlemesiyle sırasıyla nestle sıcak çikolata, algida, signal Türkiye, kaybedenler kulübü ve incir reçeli filmleri, fizy, turkcell ve vestel'e içerik hazırladım, reklam stratejileri, lansman ve sosyal medya politikalarının gelişimi süreçlerinde bulundum.
Kendi halimde bir öğrenciyken sen bu işi yaparsın diyen çok saygıdeğer arkadaşlarım sayesinde bu işlerin kıyısında köşesinde okulumdan mezun oldum, şu anda da kendi halinde bir diş hekimiyim.
Madde kullanmadığımdan tutun da diğer bazı yorumlara kadar hiç bir şeye üzülmüyorum da seviye bu kadar nasıl aşağı düşerek karşımızdakinin kim olduğunu bilmeden bu kadar fütursuzca konuşabiliyoruz?
Domain meselesine gelince, 23 liraya aldığım bir domain'i kalkıp 135 bin gibi bir fiyata satacak değilim elbette. Ama bu domain'i en kısa sürede ama satarak ama projelendirerek satma fikri ile hareket ediyordum, burada bir konu açtım. Orada com için ne istendiğini, neler yapabileceğimi sordum. Sonra sahibinden'e girdim, baktım ki oldukça saçma domainler bir e-ticaret furyası ile inanılmaz paralara satılıyordu, ben de dikkat çekmeli ve bu konuda mutlaka konuşulmasını sağlamam lazım dedim. Pazarlama politikası ile yakın sürede haberler.com veya hurriyet gibi mecralarda bu satış ilanı için tanıtım yazısı da almayı düşünüyorum.
Burada sizin ama o ama bu şekilde konuşmanız beni bu açıdan mutlu etti. Ama konuşulanlar keşke kişiliğimin hayalperestliği, madde bağımlılığı veya buna benzer konular olmamalıydı diye düşünüyorum.
İlk açtığım konuda da dediğim gibi bir beklentim yok:) Para kazanma hırsım da yok, bu forum veya diğer forumlarda da her zaman peşin olarak ödeme yaparak çalıştım. Paranın nasıl kazanıldığını bilirim gibi beylik laflarına da hepimizin karnı yok diye düşünüyorum.
Ama o ama bu şekilde yorum yapan herkese düşüncelerini aktardıkları için teşekkür ederim. Bu yazdıklarım kimsenin gücüne gitmez umarım;
Herkes için daha iyi ve kaliteli bir forum için biraz daha dikkatli olabilsek çok daha güzel olurdu.
Saygı ve sevgilerimle.
Bunca saçma yoruma vermiş olduğunuz sakin ve yapıcı cevap bir çok şeyi benim gözümde anlatıyor. Çocukla çocuk olmamak gerekli bu zamanda malum zamane çocuklarında dil pabuç çünkü ana karnında öğreniyorlar herşeyi..
Yapıcı eleştiri yapmayı , hakaretle karıştıran kişiler fazlalaştı son dönemlerde forumda. Herkes haddini ve kendi ederini bilse bu olaylar hiç bir zaman buralara gelmez. Bilgi forumu olmaktan çıktığımız şu günlerde herkesi saygılı olmaya davet ediyorum. Fikirlere saygınız yoksa insanların şahsına ve kişiliğine saygınız olsun.
Ben olsam 134.999 TL yapardım ;), sebebi bende kalsın ..
syg