Öncelikle herkese merhaba
Kapsamlı,sade ama göze hoş gelen bir forum kurma düşüncem vardı.Sanırım başardım forum gayet hoş bir görünüme ve düzene sahip.
Fakat ekip ihtiyacım var,kısacası ben hiçbir şekilde forumla ilgilenmeyeceğim hatta adsense kazancına kadar alabilirler hiç problem değil.
Yani kendiniz forumu adsense hesabınıza kaydedebilir geliri bizzat alabilirsiniz veya nereden reklam alacaksanız.
3 Admin istiyorum ilk admin arkadaşımız bizzat forumun sahibi gibi olacak reklam gelirlerine kadar forumu o idare edecektir.
Diğer adminler ise forum kontrolü ve yönetimi ile ilgilencek moderatör vs alımlarını onlar yapacaktır.
Yani ben pek karışmayı düşünmüyorum ama boş durmasınada içim el vermiyor.Hani boş durmasında ne olursa olsun demek istiyorum.
http://www.kastamonuoto.com/index.php
Yetki alacak arkadaşlar istedikleri kategoriyi bölümü açabilirler veya istedikleri şekilde forumu kullanabilirler hatta isterlerse mail adresi bile alabilirim.
Unutmadan söyleyim hostum limitsiz istediğiniz kadarda site barındırabilirsiniz.
Nereden aldığımı sorarsanız ağ pazarlama ile uğraştığım ve gelir elde ettiğim için hedefnetwork den almıştım.
Hostun özelliklerinide yazayım gelecek admin arkadaş için bilgilendirici olur;
Sınırsız Disk Alanı
Sınırsız Aylık Trafik
Sınırsız Adet Mail Hesabı Açma
Sınırsız Mailbox Boyutu
Sınırsız Domain Alias
Sınırsız Alt Alan Adı
Sınırsız MySQL Veritabanı
Sınırsız MySql Alanı
Zend Optimizer Desteği
IonCube Desteği
cURL Desteği