koro71
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Okuyorum
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Asla Başka Haber Sitelerinden Kopyala Yapıstır Yapmayın
Kanyon
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Mobil site çok önemli. Bir ziyaretçi olarak bir haber sitesine girdiğimde ( genelde telefon kullanıyorum) mobil uyumluluğa bakarım ki google buna benden fazla önem veriyor. Site mobil uyumlu değil : -1
Şu galeriler desen ayrı bir dert. Bir şeyi öğreninceye kadar anamız ağlıyor maalesef. Bunun yerine mesela sabahinki gibi slider şeklinde galeri olursa daha iyi olur. Maalesef sitenizde yok : -1
Bu ikisi çok önemli. Şuanda 2-0 geride olabilirsiniz ama bu işler düşe kalka olur. Benim naçizane tavsiyelerim bunlardır. Ayrıca sosyal medyayı iyi kullanıp haberciliğin yandaşlık olduğu şu günlerde belirli bir alana yönelirseniz veya belirli bir tarafı tutarsanız hem hitiniz hem de kazancınız artar.
james007
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Örnek vereyim mesela önceden yüklediğimiz haberin altındaki fotolar gitti, şimdi bundan sonra galeriyle uğraşsak işe yarar mı.
james007
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Mssql açığı derken hocam nasıl yani
Ek Olarak: Mesela biz haberin altına fotoğraf atarken önce facebooka atıyoruz (gizlilik ayarları sadece ben yaparak) sonra oradan kopyalarak panel üzerinden haberin altına yapışıtrıyoruz. Az önce gördüm çoğu haberin altındaki fotolar görünmüyor neden?
Bir de bu yöntem zararlı mı?
james007
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
HOCAM BİLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM...
Mesela biz haberin altına fotoğraf atarken önce facebooka atıyoruz (gizlilik ayarları sadece ben yaparak) sonra oradan kopyalarak panel üzerinden haberin altına yapışıtrıyoruz. Az önce gördüm çoğu haberin altındaki fotolar görünmüyor neden?
Bir de bu yöntem zararlı mı?