lostyazilim
tr.link

Bu Videoları Nasıl Çekyorlar ?

16 Mesajlar 1.960 Okunma
lstbozum
tr.link

Kanyon Kanyon Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 23.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Serbest
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad H** G**
  • Mesajlar 26
  • Beğeniler 1 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
Aklımda Tonguç akademi gibi bir proje var. Bende iyi ders anlatırım. Olmadı arkadaşlarımızla birlikte birşeyler yaparız. Amaç kardeşlerimize faydalı olmak.Ama o kadar araştırmama rağmen cevabını buladım bu sorunun. Böyle videolar nasıl çekiliyor. Kamerayı Sabitleme işlemi nasıl yapılıyor ? S4 kamerası olurmu veya hangi kamerayı önerirsiniz ?

Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

wmaraci
reklam

KryssLuck KryssLuck Afroman Kullanıcı
  • Üyelik 10.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Hukuk
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 879
  • Beğeniler 77 / 133
  • Ticaret 15, (%93)
Kamerayı sabitlemek için tripod gerekli. Ama isteseniz kendiniz bile yaparsınız mukavvadan, tahtadan filan. S4 ile bir deneyip videoyu youtube a yükleyin kalitesini görün belki kamera almanıza gerek kalmaz. Eğer projenizde ısrarlı iseniz dersi eğlenceli bir şekilde anlatın dinlerken sıkılmasın kimse. Resimlerle destekleyin bu çok önemli.

• Üyelik 23.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Serbest
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad H** G**
  • Mesajlar 26
  • Beğeniler 1 / 3
  • Ticaret 0, (%0)

KryssLuck adlı üyeden alıntı

Kamerayı sabitlemek için tripod gerekli. Ama isteseniz kendiniz bile yaparsınız mukavvadan, tahtadan filan. S4 ile bir deneyip videoyu youtube a yükleyin kalitesini görün belki kamera almanıza gerek kalmaz. Eğer projenizde ısrarlı iseniz dersi eğlenceli bir şekilde anlatın dinlerken sıkılmasın kimse. Resimlerle destekleyin bu çok önemli.

Şimdi baktımda benim s4 de kötü değilmiş.
Peki tripodu nasıl yaparım. Ayrıca birbirimize yardımcı olmamızda ne güzel.

ferzileyto ferzileyto Better Call Fevzi ! Kullanıcı
  • Üyelik 16.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek E-Ticaret
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 1233
  • Beğeniler 188 / 420
  • Ticaret 12, (%100)

Al sana tripod :)
ikodev

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 10.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Hukuk
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 879
  • Beğeniler 77 / 133
  • Ticaret 15, (%93)
Ahahaha vallahi sonradan gördüm sen olduğunu :D Teknoloji marketlerinde satılıyo telefon için tripodlar da var. Üç ayaklı telefon tutan bir şey yapacaksın işe senin hayal gücüne kalmış
http://www.indirdik.com/Cep-Telefonu-Kamera-PDA-Icin-Tripod
şu tarz bir şey masaya önüne koyacaksın onun önünde de kağıtların ve ellerin olacak işte

• Üyelik 23.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Serbest
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad H** G**
  • Mesajlar 26
  • Beğeniler 1 / 3
  • Ticaret 0, (%0)

Sağolasın. İyi oldu gördüğümüz :)

@KryssLuck sağolasın :) Bende araştırdımda fiyatlar 15 50 lira arası. Çok uygun yani. Bir tane alırsak gerisi bana kalmış. Ayrıca burdada ücretsiz yapımı var http://m.youtube.com/watch?v=oWEAmvGWEnA

• Üyelik 10.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Hukuk
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 879
  • Beğeniler 77 / 133
  • Ticaret 15, (%93)

Kanyon adlı üyeden alıntı

Sağolasın. İyi oldu gördüğümüz :)

@KryssLuck sağolasın :) Bende araştırdımda fiyatlar 15 50 lira arası. Çok uygun yani. Bir tane alırsak gerisi bana kalmış. Ayrıca burdada ücretsiz yapımı var http://m.youtube.com/watch?v=oWEAmvGWEnA

evet ama o çok kısa olur bir şeylerle desteklemen lazım :) kolay gelsin

thersevo thersevo WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** S**
  • Mesajlar 112
  • Beğeniler 18 / 12
  • Ticaret 6, (%100)
Videoyu cekeceginiz yere bagli biraz da eger bi bilgisayar masaniz varsa dolapli şunun gibi
http://senamobilya.com/bilgisayar_masasi/bilgisayar_masasi_5.jpg
Bunun raflarin basladigi suntaya rahatlıkla sabitliyebilirsiniz yani çekim yapacaginiz yere de bagli elinizden bu tarz isler gelirse boşuna tripod vesaire almayin kendiniz tahtaydi suydu buydu eski şeylerle işinizi görecek bi tripod yapabilirsiniz gelelim ses meselesine hepsi burada da 11-12 TL ye yaka kartları var stereo girisi destekli her bilgisayarda vardır bu şekilde kullanabilirsiniz işinize yarayacagini umuyorum proje güzel umarim basarili olursunuz.Kolay gelsin...

• Üyelik 23.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Serbest
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad H** G**
  • Mesajlar 26
  • Beğeniler 1 / 3
  • Ticaret 0, (%0)

thersevo adlı üyeden alıntı

Videoyu cekeceginiz yere bagli biraz da eger bi bilgisayar masaniz varsa dolapli şunun gibi
http://senamobilya.com/bilgisayar_masasi/bilgisayar_masasi_5.jpg
Bunun raflarin basladigi suntaya rahatlıkla sabitliyebilirsiniz yani çekim yapacaginiz yere de bagli elinizden bu tarz isler gelirse boşuna tripod vesaire almayin kendiniz tahtaydi suydu buydu eski şeylerle işinizi görecek bi tripod yapabilirsiniz gelelim ses meselesine hepsi burada da 11-12 TL ye yaka kartları var stereo girisi destekli her bilgisayarda vardır bu şekilde kullanabilirsiniz işinize yarayacagini umuyorum proje güzel umarim basarili olursunuz.Kolay gelsin...

Teşekkür ederim. Maalesef masam dolaplı değil. Maalesef bilgisayarımda yok. Telefonumu bilgisayar gibi kullanıyorum bende.

Peki böyle bir proje yapsam ilgi görür mü ? Dikkat etmem gereken noktalar nedir bir izleyici gözüyle

msdselim msdselim tryemek.net Kullanıcı
  • Üyelik 15.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Konya
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 2046
  • Beğeniler 493 / 197
  • Ticaret 28, (%100)

Kanyon adlı üyeden alıntı

Teşekkür ederim. Maalesef masam dolaplı değil. Maalesef bilgisayarımda yok. Telefonumu bilgisayar gibi kullanıyorum bende.

Peki böyle bir proje yapsam ilgi görür mü ? Dikkat etmem gereken noktalar nedir bir izleyici gözüyle

kesinlikle birde mic bulun s4 uzaktan sizin sesinizi zor alır veya kısık olur yaka mic tarzı bir şey de olursa hem görüntüyü bozmassınız hemde max verim alırsınız(s4e mic fln takılıyor mu bilmiyorum ben 1 defa arakadaşlarla sokak röportajı yapcaktım mic olmadığı için videoyu silmek zorunda kaldık mic siz olmuyor ama :) )

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al