netbozum
tr.link

Adsense Ban Yedim. (İtiraz Yardım)

8 Mesajlar 2.891 Okunma
acebozum
tr.link

hesapucreti hesapucreti İyilik kazandı Kullanıcı
  • Üyelik 25.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Profesyonel Kameraman
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** S**
  • Mesajlar 1775
  • Beğeniler 558 / 561
  • Ticaret 23, (%100)
Arkadaşlar 15 dakika önce adsense mail atmış Mail Aşağıda vericem. İtiraz etmek istiyorum sanırım haksız tıklama vs. yazmışlar.

Hiç bir şekilde reklamlara tıklama tıklatma teşvik etme vs olmadı. 3 Youtube kanalı ve 4 adet web sitesi bağlıydı adsense.

İtiraz etmek istiyorum.Bu konuda bana yardımcı olabilecek arkadaşlar yazabilir mi acaba? Mailde bulunan itiraz formunu dolduruyorum fakat en sonda şöyle bir şık var. Aşağıdaki soruda ne yapmam gerekiyor itiraz dilekcesinde hangi bilgileri nerden alıp eklemem gerekiyor.?

İtiraz Formunda Takıldığım Şoru
Lütfen sitenizin, mobil uygulamanızın ve/veya YouTube kanalınızın trafik günlüklerinden ya da raporlarından, geçersiz etkinliğin nedenine açıklık getirebilecek şüpheli IP adresleri, yönlendirenler veya isteklere ilişkin tüm verileri ekleyin. *

Gelen Mail:
Sayın Yayıncımız,

Reklamcılık programlarımızla, yayıncıların, reklamverenlerin ve kullanıcıların yarar sağladığı bir çevrimiçi ekosistem oluşturmaya çalışıyoruz. Bu nedenle bazen, kullanıcılara veya reklamverenlere karşı ekosistemin algılanma biçimini olumsuz yönde etkileyebilecek davranışlarda bulunan hesaplara yönelik işlem yapmak zorunda kalıyoruz. Sizin durumunuzda, AdSense hesabınızda geçersiz etkinlik saptanmış ve hesabınız devre dışı bırakılmıştır.

Bulunduğunuz ihlal hakkında sınırlı miktarda bilgi verebiliyoruz. Bu durumun rahatsız edici olabileceğinin farkındayız. Ancak, kasten ihlalde bulunan kişiler bu bilgileri saptama sistemlerimizi atlatmak için kullanabileceğinden, bu tedbir amaçlı önlemleri aldık.

Bazı durumlarda, yayıncılar, ihlali gidermek için önemli değişiklikler yapabilir ve AdSense program politikalarına (google.com/adsense/policies) uymaya isteklidir. Bu nedenle, size sorunu birlikte çözme fırsatı tanımak üzere bir itiraz süreci sunuyoruz. Size bu süreçte yardımcı olmak için, itirazınızı göndermeden önce incelemeniz amacıyla hesap kapatma konusunda en yaygın nedenleri içeren bir liste hazırladık. Bu listeye http://support.google.com/adsense/bin/answer.py?answer=2660562 adresinden ulaşabilirsiniz. Lütfen itirazınızda kapsamlı bir analiz sunduğunuzdan emin olun. İtirazınızı https://support.google.com/adsense/bin/request.py?contact_type=appeal_form adresinden gönderebilirsiniz. Biz de ardından itirazınızı işleme koyarız.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Google AdSense Ekibi

3000 Adet İnstagram Özel İsimli Kullanıcı Adları SATILIKTIR - PM ATABİLİRSİNİZ
googleasistan
reklam

MagaraAdami MagaraAdami PM atabilirsiniz Kullanıcı
  • Üyelik 23.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 2814
  • Beğeniler 382 / 974
  • Ticaret 2, (%100)
1- Sitenizin sosyal medya hiti ne durumda ?
2- Alexa grupları, Organik hit vb sistemlerde bulundunuz mu ?
3- Reklamlarınızın üstünde herhangi bir açıklama bulunuyor mu ?
4- Reklamlarınız Tam olarak görünüyor mu ? ( çerçeve içerisine sıkıştırmak vb durum var mı ? )

5- Son dönemde ki hitlerinizin nereden geldiğini kontrol edin. Proxy girişleri Mevcut mu bunlara bakın.

Cevap verdikten sonra ne tür bir itiraz içeriği oluşacağı konusunda tartışabilir ve fikir üretebilirz

Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...

• Üyelik 25.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** S**
  • Mesajlar 1775
  • Beğeniler 558 / 561
  • Ticaret 23, (%100)

Mağara Adamı adlı üyeden alıntı

1- Sitenizin sosyal medya hiti ne durumda ?
2- Alexa grupları, Organik hit vb sistemlerde bulundunuz mu ?
3- Reklamlarınızın üstünde herhangi bir açıklama bulunuyor mu ?
4- Reklamlarınız Tam olarak görünüyor mu ? ( çerçeve içerisine sıkıştırmak vb durum var mı ? )

5- Son dönemde ki hitlerinizin nereden geldiğini kontrol edin. Proxy girişleri Mevcut mu bunlara bakın.

Cevap verdikten sonra ne tür bir itiraz içeriği oluşacağı konusunda tartışabilir ve fikir üretebilirz

Hocam öncelikle teşekkür ediyorum. İlgi ve alakanız için,fakat bu işi yeni yapmıyorum o yüzden bu verdiğiniz örneklere gerek yok..

O kadar amatör değilim. organik hit,reklam üstüne tıklayın vs yazıcak kadar.

• Üyelik 23.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 2814
  • Beğeniler 382 / 974
  • Ticaret 2, (%100)
Geçersiz etkinlik = Yukarıda yazdıkalrım.

Siz farkında olmadan bu saydıkalrımdan biri gerçekleşmiş olabilir. Hit kaynağınızı kontrol etmenizi öneririm. Forumda da gördüğünüz üzere son zamanlarda Spam hit gönderimi çok sık olmaktadır. Böyle bir durum yaşamış olabilirsiniz.

Önce ki mesajı, Amatör olduğunuzu düşünerek yazmadım ayrıca. Geçersiz etkinlik ibaresi altında yer alan ihlalleri listeledim ve bunları kontrol etmenizi istedim sadece.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 25.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** S**
  • Mesajlar 1775
  • Beğeniler 558 / 561
  • Ticaret 23, (%100)

Mağara Adamı adlı üyeden alıntı

Geçersiz etkinlik = Yukarıda yazdıkalrım.

Siz farkında olmadan bu saydıkalrımdan biri gerçekleşmiş olabilir. Hit kaynağınızı kontrol etmenizi öneririm. Forumda da gördüğünüz üzere son zamanlarda Spam hit gönderimi çok sık olmaktadır. Böyle bir durum yaşamış olabilirsiniz.

Önce ki mesajı, Amatör olduğunuzu düşünerek yazmadım ayrıca. Geçersiz etkinlik ibaresi altında yer alan ihlalleri listeledim ve bunları kontrol etmenizi istedim sadece.

Anlıyorum hocam yalnış anlamış olabilirim kusura bakmayın.Teşekkür ediyorum yardımlarınz için..

İtiraz formunda burada takıldım bu konu hakkında yardımcı olursanız çok memnun olurum arkadaşlar...

İtiraz Formunda Takıldığım Şoru

Lütfen sitenizin, mobil uygulamanızın ve/veya YouTube kanalınızın trafik günlüklerinden ya da raporlarından, geçersiz etkinliğin nedenine açıklık getirebilecek şüpheli IP adresleri, yönlendirenler veya isteklere ilişkin tüm verileri ekleyin.

• Üyelik 23.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 2814
  • Beğeniler 382 / 974
  • Ticaret 2, (%100)
Burada; kullandıgınız sayacın verilerini gönderin.
Hem youtube hesabı için hemde web hesabı için kullanıyorsanız Analytics verilerini ekleyin diyor yani.

Analytics kısmında Trafik Kaynakları kısmı var. orada ki verilerin hepsini indir itirazına ekle. Bu çok önemli bir etken . Şeffaf olun. Gerekirse şifrenizi itiraz formuna ekleyin

Sivaa Sivaa WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad Ö** E**
  • Mesajlar 167
  • Beğeniler 6 / 15
  • Ticaret 1, (%100)
Aynı durumdan daha önce ban yedim daha sonra sayyac.com dan hit bilgilerimi attım ve bana bot hitler gönderildiğini kanıtladım ve geri açtılar.

herhangibi bir kanıtın varsa açıyorlar hemen.

Haberomi.com

apocanhi apocanhi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Bolu
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 699
  • Beğeniler 61 / 89
  • Ticaret 24, (%92)
Aynı durum benimde başıma geldi saçma hit kaynaklarının hepsini yazdım gönderdim ve analytics hesabımda gelen hitlerin hepsinin raporu mevcut diye yazdım. Htaccess'ten ve analyticsten de engelledim ama hitlere engel olamadığımı söyledim bakalım sonuç ne olacak.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al