-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
aşçı
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Tr yemek tarifi sayfam var arkadaşlar herkez ingilizce sayfa açmanın google adsense gelirlerini fırlattıgını söylüyor ki sanırım bu doğru bi kaç örnek gördüm tık başına 1 dolara yakın paralar var herneyse soruma geleyim
Tr Adsense kabul edilen sitemin reklamını İngilizce sayfamın Reklam alanlarına yerleştirsem sorun teşkil edermi ödemeyi O sitenin geliri Dolar bazında mı olur tl bazında mı yada o site için tekrar adsense başvurusu yapmam mi lazım
?
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
MEMUR
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
valla merak ettim illegal yabancı oyun siteme koydum adsense reklamlarını 1 gün dursun bakalım milletin dediği gibi çok getiriyor mu : ))) , ayrıca tek tek başvurmanız gerekmiyor yeni bir kod oluşturun ekleyin siteye adsense gelen ziyaretçi hangi ülkedense ona göre gösterecektir , ücret tl olarak yansır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Mühendislik
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Adsense ülkelere göre esnektir. Eğer 2 ayrı websiten varsa ayrı ayrı başvuru yapman gerekli diye biliyorum...
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
MEMUR
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
valla siz bilirsiniz de çok fark yaratmaz hocam dolar ya da tl olması sonuçta aynı parayı alacaksın yine , ama fazladan adsense hesabı da fena olmaz deneyin bir şansınızı .
BKD
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Sorun olmaz. Aynı adsense hesabındaki reklamları koyabilirsin. Yeni bir reklam alanı ve yeni bir kanal oluştur o şekilde ekle. Sorun olmaz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Aynı adsense hesabını 500 sitede kullanabilirsiniz. Adsense tüm dünyaya reklam sunan bir platform olduğu için içerik hangi ülkeden görüntüleniyorsa o ülkeye göre reklam sunuyor. Yani Türkçe bir siteniz varsa, Almanyadan ziyaretçi geliyorsa ona almanca reklam sunuyor. İngilizce site için yeni reklam kodları hazırlayıp eklemeniz yeterli. İkinci bir adsense hesabı almak yasal değil zaten, adsense anladığı anda her iki hesabınız da ban yer. Bence tehlikeye atmayın. Var olan hesabınızı her iki site için de kullananın.
Kazançlarınızın TL olması toplamda kazanacağınız parayı etkilemez. Eğer TBM 1 dolar olan bir tıklama gelmişse bu hesabınıza o günkü dolar kuru üzerinden TL olarak yansır. Benim sitem Türkçe, ama özellikle yurtdışındaki Türkler yoğun bir şekilde takip ediyor. Almanyadan bir tık gelince TBM 1,20-1,50 TL civarı oluyor. Bu her zaman aynı olmuyor tabii, tutar değişiyor. Ancak ABD, Almanya, İngiltere, Fransa gibi ekonomik olarak Türkiyeden daha ilerde olan ülkelerden tıklar hep daha fazla kazandırıyor.
Ağacı Sev Yeşili Koru Ayıyı Öp!