lostyazilim
tr.link

İngilizce Sayfaya Tr Adsense Kodları Olur Mu ?

13 Mesajlar 1.769 Okunma
lstbozum
tr.link

th3laststand th3laststand WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek aşçı
  • Konum Adana
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 418
  • Beğeniler 34 / 28
  • Ticaret 1, (%100)
Tr yemek tarifi sayfam var arkadaşlar herkez ingilizce sayfa açmanın google adsense gelirlerini fırlattıgını söylüyor ki sanırım bu doğru bi kaç örnek gördüm tık başına 1 dolara yakın paralar var herneyse soruma geleyim

Tr Adsense kabul edilen sitemin reklamını İngilizce sayfamın Reklam alanlarına yerleştirsem sorun teşkil edermi ödemeyi O sitenin geliri Dolar bazında mı olur tl bazında mı yada o site için tekrar adsense başvurusu yapmam mi lazım

?

wmaraci
reklam

freetorrent freetorrent WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek MEMUR
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad H** Ö**
  • Mesajlar 380
  • Beğeniler 97 / 79
  • Ticaret 4, (%100)
valla merak ettim illegal yabancı oyun siteme koydum adsense reklamlarını 1 gün dursun bakalım milletin dediği gibi çok getiriyor mu : ))) , ayrıca tek tek başvurmanız gerekmiyor yeni bir kod oluşturun ekleyin siteye adsense gelen ziyaretçi hangi ülkedense ona göre gösterecektir , ücret tl olarak yansır.

FatihKoray FatihKoray WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 09.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Mühendislik
  • Konum Almanya
  • Ad Soyad F** K**
  • Mesajlar 39
  • Beğeniler 10 / 9
  • Ticaret 0, (%0)
Adsense ülkelere göre esnektir. Eğer 2 ayrı websiten varsa ayrı ayrı başvuru yapman gerekli diye biliyorum...
th3laststand

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 29.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek aşçı
  • Konum Adana
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 418
  • Beğeniler 34 / 28
  • Ticaret 1, (%100)

freetorrent adlı üyeden alıntı

valla merak ettim illegal yabancı oyun siteme koydum adsense reklamlarını 1 gün dursun bakalım milletin dediği gibi çok getiriyor mu : ))) , ayrıca tek tek başvurmanız gerekmiyor yeni bir kod oluşturun ekleyin siteye adsense gelen ziyaretçi hangi ülkedense ona göre gösterecektir , ücret tl olarak yansır.

hımmm valla napayım ne edeyim diye düşünyorm hani uğraşsam mı ingilizce sayfa açıp sayfamın ing yapıp bilemedim şimdi :D

Ek Olarak:

FatihKoray adlı üyeden alıntı

Adsense ülkelere göre esnektir. Eğer 2 ayrı websiten varsa ayrı ayrı başvuru yapman gerekli diye biliyorum...

hm bende bunu merak ediyorum ama insanlar eğer sayfanda politikalara uygunsa aynı reklam alanlarını koy diyorlar mesela ona anlam veremedim ama dedign gibi ülke farkına göre. ? bilemicem. bilgili olanlardan yorum bekliyorm

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 24.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek MEMUR
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad H** Ö**
  • Mesajlar 380
  • Beğeniler 97 / 79
  • Ticaret 4, (%100)

th3laststand adlı üyeden alıntı

hımmm valla napayım ne edeyim diye düşünyorm hani uğraşsam mı ingilizce sayfa açıp sayfamın ing yapıp bilemedim şimdi :D

benden cevap bekleyin hocam bakalım 6k hitli yabancı siteye günlük ne kadar veriyormuş :D tabi adsense banlamazsa bir günde test yazdım koda da ama : ) merak ettim

• Üyelik 29.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek aşçı
  • Konum Adana
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 418
  • Beğeniler 34 / 28
  • Ticaret 1, (%100)

benden cevap bekleyin hocam bakalım 6k hitli yabancı siteye günlük ne kadar veriyormuş :D tabi adsense banlamazsa bir günde test yazdım koda da ama : ) merak ettim

valla bekliyorum..... sabırsızlıkla aslnda ben dolar olarak çalışmak istiyorum tl degilde. ondan dolayı tekrar başka bi hesap açıp bi 30-40 tarifden snra tekrar adsense mi başvursam diyorum diğer sayfa için yabancı gibisinden dolar cezbediyor ve eğer o tbm ler falan o kdr iyiyse üff. diyorm

Ek Olarak:

valla bekliyorum..... sabırsızlıkla aslnda ben dolar olarak çalışmak istiyorum tl degilde. ondan dolayı tekrar başka bi hesap açıp bi 30-40 tarifden snra tekrar adsense mi başvursam diyorum diğer sayfa için yabancı gibisinden dolar cezbediyor ve eğer o tbm ler falan o kdr iyiyse üff. diyorm

• Üyelik 24.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek MEMUR
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad H** Ö**
  • Mesajlar 380
  • Beğeniler 97 / 79
  • Ticaret 4, (%100)
valla siz bilirsiniz de çok fark yaratmaz hocam dolar ya da tl olması sonuçta aynı parayı alacaksın yine , ama fazladan adsense hesabı da fena olmaz deneyin bir şansınızı .

• Üyelik 29.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek aşçı
  • Konum Adana
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 418
  • Beğeniler 34 / 28
  • Ticaret 1, (%100)

valla siz bilirsiniz de çok fark yaratmaz hocam dolar ya da tl olması sonuçta aynı parayı alacaksın yine , ama fazladan adsense hesabı da fena olmaz deneyin bir şansınızı .

yok ya şimdi şöyle tL ile dolar baz aldıgnda arada farkoluyor bizim paramız onların parasına göre kıymetsiz şöyle ki onlar tbm başı 0.50 cent yapıyor buda 1 doların 2.5 tl oldugunu düşünürsek 1.25 tl eder tbm ama bizde tbm 0.50 oldugunda oda zar zor 50 krş oluyor :=)

Ek Olarak:

*** da açtım konu bakalm. saat 2 oldu ama.

BKD BKD WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Mesajlar 548
  • Beğeniler 30 / 130
  • Ticaret 11, (%100)
Sorun olmaz. Aynı adsense hesabındaki reklamları koyabilirsin. Yeni bir reklam alanı ve yeni bir kanal oluştur o şekilde ekle. Sorun olmaz.

Karikaturname Karikaturname WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Muhasebe
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad H** G**
  • Mesajlar 780
  • Beğeniler 465 / 297
  • Ticaret 1, (%100)
Aynı adsense hesabını 500 sitede kullanabilirsiniz. Adsense tüm dünyaya reklam sunan bir platform olduğu için içerik hangi ülkeden görüntüleniyorsa o ülkeye göre reklam sunuyor. Yani Türkçe bir siteniz varsa, Almanyadan ziyaretçi geliyorsa ona almanca reklam sunuyor. İngilizce site için yeni reklam kodları hazırlayıp eklemeniz yeterli. İkinci bir adsense hesabı almak yasal değil zaten, adsense anladığı anda her iki hesabınız da ban yer. Bence tehlikeye atmayın. Var olan hesabınızı her iki site için de kullananın.
Kazançlarınızın TL olması toplamda kazanacağınız parayı etkilemez. Eğer TBM 1 dolar olan bir tıklama gelmişse bu hesabınıza o günkü dolar kuru üzerinden TL olarak yansır. Benim sitem Türkçe, ama özellikle yurtdışındaki Türkler yoğun bir şekilde takip ediyor. Almanyadan bir tık gelince TBM 1,20-1,50 TL civarı oluyor. Bu her zaman aynı olmuyor tabii, tutar değişiyor. Ancak ABD, Almanya, İngiltere, Fransa gibi ekonomik olarak Türkiyeden daha ilerde olan ülkelerden tıklar hep daha fazla kazandırıyor.

Ağacı Sev Yeşili Koru Ayıyı Öp!
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al