dem
Durma çalış !
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Elektrik-Elektronik Mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Evet arkadaşlar yeni bir site üzerinde çalışıyordum,içerisinde 33 kayıt vardı, fotoğraflarına ve yazılarına kadar her şeyini özenerek oluşturmuştum,bugün fark ettim ki bir emek hırsızı,ş..siz birinin sitesinde 33 kaydımın tamamını gördüm,benim site yeni olduğundan önce onun aldığı kopya içerikler indexlenmiş ve aynı başlıkta benim sitem ilk 500'de bile yokken, o kanı bozuğun sitesi benim kendi oluşturduğum kayıtlarda ilk onlarda.
Başlığına,virgülüne,renklendirmelerine kadar aynı olan içeriğimizde google onu üste çıkarmış, ve sanırım bana kopya muamelesi uygulamış.
İştahımı baltalayan bu hırsızdan sonra siteme sağ tık engelleme ve kopya engelleyici scriptler koydum,google amcaya şikayet edeyim dedim de baya bir uğraştıracağından vazgeçtim
Sizce projeme devam etmelimiyim
, google amca sonradan durumu düzeltir mi
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
İnternet Danışmanı
-
-
Ad Soyad
Ş** N**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
İçeriklerinizi tescilleyebileceğiniz hizmetler mevcut böylece hakkınızı arayabiliyorsunuz diye biliyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
patron
-
-
Ad Soyad
M** Ş**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
terbiyesiz, ahlaksız. internette bir şey çalınca da hırsız olduklarını unutuyor bunlar. bolca var bu hırsızlardan.
2 kişi bu mesajı beğendi.
JexyR
Codeigniter / Symfony
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yazılım Müh.
-
-
Ad Soyad
K** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Google da üste çıkmak için sadece yazı yazmak önemli değildir. Eğer sadece yazı yazıyorsanız yazarsınızdır. Ancak yazdıklarınızı google da üst sıralarda çıkarabiliyorsanız , hem yazar hem de iyi bir web sitesi sahibisinizdir. Siz şu anda sadece yazarsınız ve iyi bir web sitesi sahibi sizin yazılarınız ile daha hızlı index alarak , daha iyi bir seo ile sizi 2. plana atmış olabilir. Böyle durumlar için ücretli olarak DMCA kullanabilirsiniz ancak elinizi cebinize atmanız gerekcek.
Derseniz ki uğraşamam yazılarınız yazın , satın
ziyakgul
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
Z** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Siz devam edin hocam yolunuzda o lavuka google ceza vermese ne olur Allah kesin verecektir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Web Spam Raporu da gönderebilirsiniz Google'a. Kesinlikle yanına bırakmamanızı tavsiye ederim. Keşke DMCA gibi bir hizmet kullanıyor olsaydınız. Hırsız bu insanlar. Ha benim masadaki telefonumu çalmışsın, ha sitemden yazımı. Gurursuz kan emiciler. Sitelerimi böyle ş****sizlere karşı savunmak için yazılarımı sık sık kontrol ederim çalınma var mı diye. Bu insanlara dava açıp mutlulukla, memnuniyetle, sevinçle mahkemelerde sürünmelerini izlerdim ben olsam. Kesinlikle acımayın.
Bazıları da çıkar "şu siteden botla nasıl içerik çekerim yaa" diye konu açar... Ya çocuk yaştalar ya da bariz ş***sizler.
Serkan
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
SEO Expert
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
13, (%85)
Emek hırsızlığı tamamen geçmiş olsun hocam bi mail at sileceksiniz diye baktın yanaşmayıp artistlik ediyor yaz buraya başka yol ararız işin ehli bisürü kişi var burda
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Hocam eğer yazılarınızı paylaşır paylaşmaz indexletirseniz o adamdan öne geçmiş olursunuz. Google Yönetici Araçlarından Google Gibi getir seçeneğiyle yazılarınızı çıkar çıkmaz indexletebilirsiniz. Özgün yazınız olması halinde google o adamın paylaşımlarının çalıntı olduğunu anlayacaktır. En azından tam olarak işe yaramasada önlem almış olursunuz.
www.grafikmen.com | Grafik deposu.
32095
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
eğer tescilleme, telif gibi şeyleriniz yoksa baya problem , fakat hedef siteye blöf yapabilirsiniz yada google gibi yerlere başvurarak bildirim başka bir şey göremiyorum