Genc
Computer Engineer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
49, (%98)
kimse bir şey yazmıyor canım sıkıldı kimler onlineden baktım herkes anasayfada bu ne ya :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 /
-
Meslek
Serbest Meslek
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
adminmedya, AKINCI, AnadoluSunucu, androidsistem, aorhan, bassedas, BAYAZIT, bekchur, Beyaz, bilgisepetim, blogesinti, Bozkırlı, Brestgerfich, Burak, candanblog, cgrclk, chieff, crownprince, CtNa, dalga266, DeLi1SeY, DeNgEsiZ05, depresan, djsugar1993, emirhan, EmPa, emregokcan, endream, esocials, ExAct, Fantastik, ferahi, FriedeKind, genelhaber, holyturk, ibrahim26, inforesim, irfanevrens, jazzcats, Join, Kalashnikov, Karpuz Medya, kenan, Krijgers, kulpsuzfincan, LadyArch3r, ledtabela, Maziliguney, MecruhDesign, Mehmet Yüksel, mertaluc, mertsaluvan, mhmt9126, modanette, Mrtbtl, NeoEkonomi, NetBlogi, Nimlot, NoNe, Nonloser, Nothinq, ozturk, ozzy5a, pegarose, pLive, PSiKoMaNYaH, Ryan, savaser, Schizo, scriptim, senininternetin, SerhatY, serkanfb, seryak, Shakedown, siyahgiyen, Sogi, troll, uretim, xclever, Yazmakta, yusufcanol
eskiden bu konu güzeldi , gece kafasını dinleyenler yazardı ama artık yazmıyor kimseler :(
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Geceler, projeler, finaller hepsine lanet olsun.
www.bazenoyleolur.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
öğrenci
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
istisnai günler hariç 11-12 gibi yatar 4-5 gibi kalkarım. burada bşkaç kişinin olması güzel
SERHAT
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Nalet olsun yine sabah oldu :):)
tif
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Bugün gececiyim. Nescafe'den daha etkili wmaraci.
ya bugün ilgimi çeken çok haber var. dünya yerinde durmuyor. hangi birinden konuşmaya başlasak? :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
arazi
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
bu ayın 2 si ile 3 ü arası rahatsızlığımdan dolayı hastane de kaldım iş yerine haber vermedim merak konusu olarak düşündüğüm iş arkadaşlarımdan gelen mesajlar şöyle :
-parayı tek başına yeme
- bizi de görürsün artık
- kardeşim benim son kuruşuna kadar helal olsun
- sen de köşeyi döndün ya bi ben kaldım
vs. vs :D
ben yaşam ile ölüm arasındaki çizgide mekik dokurken adamların aklından geçenlere bak ya :D