-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
İ** U**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Blog aleminin kralıdır bence kişisel bloglar.
4 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Normal de ben de çok severim ama gittikçe yozlaşmaya başladı çoğu yazar. Bir süre sonra sürekli kendilerini tekrar etmeye başladılar. Eğer varsa tavsiye bloglarınızı paylaşırasanız çok sevinirim arkdaşlar. Ben michaelsikkofield diyorum mesela :)
Bir de rss dışında siteyi takibe alacağımız bir yöntem var mı bildiğiniz kullanışlı bir şey ?
1 kişi bu mesajı beğendi.
caglark
caglarkeskin.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
48, (%100)
Bende bir kişisel blog yazarıyım her ne kadar ilgilenemesemde. Gerçekten okuduklarım arasında dediğiniz gibi çok güzel paylaşımlar yapılıyor. Bu konuda gördüğüm kadarıyla seviliyoruz. Okurlardan bir şey rica etmek istiyorum ;
Bu sevgilinizi kişisel bloglardaki yazıların altına yorum yaparak gösterirseniz , sahiplerine mükemmel bir motivasyon verirsiniz. Buda size okunacak daha çok yazı anlamına gelir. Bu sevginizi lütfen bloglarımızın altında görelim. Konu için teşekkürler :)
2 kişi bu mesajı beğendi.
Oktay
Blog Yazarı, Lojistisyen
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Lojistik Operasyon Uzmanı
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
erekaone adlı üyeden alıntı
Normal de ben de çok severim ama gittikçe yozlaşmaya başladı çoğu yazar. Bir süre sonra sürekli kendilerini tekrar etmeye başladılar. Eğer varsa tavsiye bloglarınızı paylaşırasanız çok sevinirim arkdaşlar. Ben michaelsikkofield diyorum mesela :)
Bir de rss dışında siteyi takibe alacağımız bir yöntem var mı bildiğiniz kullanışlı bir şey ?
blog takibi konusunda feedly şimdilik mobil uygulaması olduğu için en geçerli yöntem sanırım.
teşekkürler :) okul dönem sonları çok sıkıntılı, keşke biraz daha ilgilenebilse insan. kendindenizden bir şeyleri diğer insanlara ulaştırınca mutlu oluyorsunuz.
2 kişi bu mesajı beğendi.
oktayy.net - kişisel blogum.