lostyazilim
tr.link

Agar.io Oyunu Kasıyor

16 Mesajlar 17.475 Okunma
lstbozum
tr.link

48513 48513 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 16.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 127
  • Beğeniler 16 / 17
  • Ticaret 1, (%0)
Diğer yazıları okumadım ama Chrome'da kasıyor. Mozilla'da kasma yok, ben denedim. Kolay gelsin hocam.

wmaraci
reklam

32095 32095 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 31.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1809
  • Beğeniler 2 / 459
  • Ticaret 5, (%100)

Baslatoyunu adlı üyeden alıntı

Diğer yazıları okumadım ama Chrome'da kasıyor. Mozilla'da kasma yok, ben denedim. Kolay gelsin hocam.

tarayıcılarla alakalı değil bende chromede var firefoxta var yandexte var , intetnert explorerda var , tarayıcıların hepsi aynı mantıklı biraz farklı olsa da hepsinin kullandığı işlemci ve ram oranı farklı işlem sayısına göre kullanılan ram ve işlemci oranı artabilir araştırmaya göre mozilla 500 mb kullanırken chrome 700 kullanıyor yaptığınız ilem veya sekme sayısı bu oranı artırır buda tarayıcının sahip olduğu fonksiyonları kullanmakta gecikmelere sebep olur birde sisteminiz yeterli ram sağlayamıyorsa problem oyunun fazla tutulması ve sunucu yükü, oyuncuların değişik ülkelerden olması en büyük problem , internet hızı , güvenlik duvarı gibi şeylerde etmenlerin arasında sisteminiz yeterli oluyorsa tarayıcı ile alakası yok tamamiyle oynayış saati akşamleyin fazla donma olurken sabah vakitlerinde bütün tarayıcılarda su gibi akıp gidiyor , seçtiğiniz sunucununda büyük etkisi yok değil

SizinWeb SizinWeb . Kullanıcı
  • Üyelik 04.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Yönetici
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ş** K**
  • Mesajlar 3625
  • Beğeniler 1459 / 1458
  • Ticaret 135, (%100)
Oyun u hemen hemen hergün oynuyorum saatlerce şuan için biraz kasma olayı kalkmış bulunuyor Türkiye server i de gayet güzel olmuş durumda Gündemimiz siyaset malum agar dada degişen birşey yok nick ler hep parti Olmuş oyun gayet keyifli hali ile devam ediyor Daha önceki bir önerimi yenilemek istiyorum destek verirseniz güzel olur arkadaslar nicklerimiizn başına Wm yazalım diyorum ben Şu an kullanmıl oldugum nick TR [By-EmiR] Wm [By-EmiR] Olarak buradan giren arkadaşların da katılmasını rica ediyorum ne dersiniz?

Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.

StreetStiLLs StreetStiLLs WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Matematik Öğretmeni
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** U**
  • Mesajlar 756
  • Beğeniler 6 / 57
  • Ticaret 3, (%100)
Bende de google crome de kasma var ama diğelerinde yok. Ama bazı oyunlarda da aynı durum var. galiba tarayıcımıza virüs girdi :) :)

wmaraci
wmaraci

MelankoliaTR MelankoliaTR WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Trabzon
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 4
  • Beğeniler 4 / 3
  • Ticaret 0, (%0)

byemirbyorder adlı üyeden alıntı

Oyun u hemen hemen hergün oynuyorum saatlerce şuan için biraz kasma olayı kalkmış bulunuyor Türkiye server i de gayet güzel olmuş durumda Gündemimiz siyaset malum agar dada degişen birşey yok nick ler hep parti Olmuş oyun gayet keyifli hali ile devam ediyor Daha önceki bir önerimi yenilemek istiyorum destek verirseniz güzel olur arkadaslar nicklerimiizn başına Wm yazalım diyorum ben Şu an kullanmıl oldugum nick TR [By-EmiR] Wm [By-EmiR] Olarak buradan giren arkadaşların da katılmasını rica ediyorum ne dersiniz?

Hatırlar mısın bilmiyorum senle bi 20 dakika falan yardımlaşmıştık sırf yazı yazmak için kayıt oldum :) (MelankoliaTR)

SizinWeb SizinWeb . Kullanıcı
  • Üyelik 04.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Yönetici
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ş** K**
  • Mesajlar 3625
  • Beğeniler 1459 / 1458
  • Ticaret 135, (%100)

MelankoliaTR adlı üyeden alıntı

Hatırlar mısın bilmiyorum senle bi 20 dakika falan yardımlaşmıştık sırf yazı yazmak için kayıt oldum :) (MelankoliaTR)

MelankoliaTR Hatırladım Çok Güzel Bir oyundu Gene oynuyorsan geceleri ben oynuyorum hep Skype ekle oynuyalım beraberce Skype byemirbyorder

Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al