-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Creative Director
-
-
Ad Soyad
B** E**
-
-
-
Ticaret
113, (%100)
Merhaba arkadaşlar bu siteden herkes her gün hafızasına bilgi kaydediyor. Bugüne kadar hep wmaracı bizim için çalıştı. Şimdi ise bu konu altında onlara yardımcı olabilecek güzel fikirler paylaşabilecek arkadaşlar çıkabilir.
Benim fikrim konu sahipleri istediği zaman konuyu kitleyebilir veya açabilir gibi bir buton eklenebilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
#
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Daha çok premium üyelik alarak destek olabiliriz bence :D
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
75, (%100)
forumun yarısı adblock eklentisi kullanıyor :) premium üyelik alınabilir.
@kingstar; "Benim fikrim konu sahipleri istediği zaman konuyu kitleyebilir veya açabilir gibi bir buton eklenebilir."
eğer böyle bir özellik getirilir ise spamın önüne geçmek imkansız gibi bir şey olur. Sürekli konu açar kilitler. Tabii bu şahsi görüşümdür. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Öncelikle site analiz araçlarının güncellenmesi gerekiyor. Bazen hata veriyor ve çok yavaş çalışıyor. Ve bir kaç özellik daha eklenebilir. Örneğin tahmini sosyal medya palaşımları. Tahmini parasal değer.
İkinci olarak bir devrim yapabilir. Madem bir webmaster aracı üyeler kendi profilinde sitelerinin ayrıntılarını takip edebilmeli. Backlinklerini görebilmeli, sosyal medya paylaşımlarını görebilmeli ve wmaracının verdiği analitik kodunu sitesine ekleyerek ayrıntılı hit takip edebilmeli, son bot ziyaretinin ne zaman olduğunu ve hangi botun ziyaret ettiğini görebilmeli. Ama bunu gizlilik çerçevesinde yapmalı. Yani bir üye üyelerin site bilgilerine erişememeli.
http://www.oyunsah.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bana kalırsa önce bir rakip analizi yapmalılar ve biraz daha ilgili olmalılar derim.
Yani paylaşım yetersizliği var bana kalırsa.
Yenilik olarak da Bolca güzel kaynak oluşturup bu kaynaklara erişimi üyelik olmadan açmasalar daha iyi olur üye çekmiş olurlar.
Ticaret bölümü geliştirilmeli bir de hani rakiplere bakarsanız biraz ne demek istediğimi anlarsınız az çok.
Özetle üye sıkıntısı var bence.
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Creative Director
-
-
Ad Soyad
B** E**
-
-
-
Ticaret
113, (%100)
Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Diğer tavsiyeleri olan arkadaşlar için güncelliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Social Media & Web Solutions
-
-
Ad Soyad
Y** S**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Benim kanaatim ise, wmaraci şuan yeterli.
Ek Olarak: Benim kanaatim ise, wmaraci şuan içerik ve bölümler olarak yeterli. Ama herhangi bir etkinlik göremiyorum, sosyal etkinlik ya da geziler, buluşmalar vs.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
S** İ**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Yazdığımız mesajları silebilsek iyi olurdu mesela.
sadrazam
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
N** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Açılan konunun altına yıldızlı puan verilebilir mesela. Google da sonuçlar yıldızlı çıkar.