lostyazilim
tr.link

php ile yapay zeka önerilerinizi bekliyorum

33 Mesajlar 9.660 Okunma
lstbozum
tr.link

TetraYazilim TetraYazilim TetraYazilim.com Kullanıcı
  • Üyelik 29.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Yazılım Mühendisi
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad K** D**
  • Mesajlar 246
  • Beğeniler 63 / 86
  • Ticaret 1, (%100)
bu işe başladıysan sana önerim, hazır cümleler ve kelimelere hazır cevaplar vermen şeklinde olabilir onun dışında soru cevap botu olarak güzel olur :) veya basit yoldan gidersin

örnek
nasılsın, nasıl gidiyor, ne alemdesin gibi sorulara iyiyim sağol cevabını yapıştırabilirsin :)

çok uzun iş, en son lise yıllarında 5 hocayla 3 defterlik bir yapay zeka algoritması hazırlamıştım, bu iş göründüğü kadar kolay değil malesef inanılmaz olasılık hesaplamaları, ciddi bir para, emek ve çok iyi bir ekip ayrıca iyi bir arama motoru ve veri merkezi de lazım.

Tetra Yazılım - Web Tasarım ve Yazılım Uygulamaları
wmaraci
reklam

Gandak Gandak Web Master & Yazar Kullanıcı
  • Üyelik 25.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Web Master & Yazar
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 230
  • Beğeniler 36 / 49
  • Ticaret 25, (%100)
Yaptığın işte devam et ve azimli ol...

İşin özü şu ki 2 yıldır çalışmalarını yaptığın yapay zeka işinde bir arpa boyu yol aldım en fazla. Ama o bile heyecan verici... Önemli olan felsefesini çözmektir bu işin. Yapay sinir ağları dediğimiz işlem tüm yazılım dillerinde oluşturulabilir. Yapay sinir ağları tamamen sizin felfenize ve ufkunuza kalmıştır. Yazılımı çok basit olmasına karşın yapay sinir ağları ile öğrenme işlemi yapılabilir. Böylelikle yapay zekanız önerme tahmin gibi işlemler yapacaktır.

Ayrıca yapay sinir ağlarında veritabanı kullanılmaz. Veri kaybı olmaz. Tüm bilgiler yazılımda saklıdır. Yani veri tabanı ile yaptığımız her yazılımın yapay zeka ile alakası olmaz. Ama andırır diyebiliriz. Çalışmalara devam...

wolqen wolqen opss Kullanıcı
  • Üyelik 20.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek CMPE
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad V** B**
  • Mesajlar 363
  • Beğeniler 64 / 63
  • Ticaret 14, (%100)
.net teknolojisi ile yapay zeka çok daha mantıklı gibi, php ile yıllar yetmez yazmaya :)

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al