Dangerous
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Internet Systems Administrator
-
-
Ad Soyad
K** P**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Turan, bu sektörde işini en iyi şekilde yapabilen telafüzü dahi memnun edici olan işinin uzmanı ve kusursuz bir sunucu iç/dış optimizasyon hizmeti sunan bir arkadaşımızdır. Kendisi ile *** platformu üzerinden tanışıyoruz ve daha evvel sunucumuz üzerinde bazı configure işlemleri yapmıştı memnuniyetimizi dile getirmek ve konuya ifşa etmek adına yazma ihtiyacı bulduğum için yorumumu esirgemeden dile getirmek istedim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** İ**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Kesinlikle işini çok iyi yapan ve çok saygılı bir insan.Farklı bir firmada host kullanıyordum site berbat haldeydi daha sonra bir sunucu aldım ve optimizasyonu yapıldı performans gerçekten harika.İşini iyi yapmasının yanında işiyle alakası olmayan konularda bile elinden geldiğince yardımcı oluyor.Farklı firmalar deneyip çok kötü sonuçlar alan biri olarak kesinlikle tavsiye ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Sadece fiyat almak istiyorum. Mesela ben bi firmadan plesk panel hediyeli vps alacağım fiyatı 35 TL kadar 2 GB RAM var yeteri kadar alanı. Bu makineyi optimize etmeniz ve stabil hale getirmeniz ne kadar tutar? İleride bu tarz bir şeye ihtiyacımız olacak ondan sormak istiyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Software Developer
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Tural Abiyi tanıyalı 2 yada 3 sene oluyor. İşini çok iyi yapan biridir. Kendisine gözünüz kapalı güvenebilirsiniz. :)
samini
Seo - Web Tasarım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Seo, Web tasarım
-
-
Ad Soyad
C** A**
-
-
-
Ticaret
104, (%100)
Tural bey ile uçak bileti satış sitemizin bulunduğu sunucu ve sitesi için çalışma yaptık. Maşallah sitenin hızını baya bir yükseltti. Gönül rahatlığı ile tavsiye edebileceğim ender insanlardan bir tanesidir. Teşekkür ederim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
arkadaşla ssl kurulumu yapıldı. teşekkür ederim oldukça ilgili bir arkadaş.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Senior Email Marketing Special
-
-
Ad Soyad
O** K**
-