lostyazilim

Site Değerlerim Ortada Ne Yapmam Gerekiyor

12 Mesajlar 1.470 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Tevfik Tevfik tevfik.org Kullanıcı
  • Üyelik 09.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Satış Pazarlama
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad T** A**
  • Mesajlar 3625
  • Beğeniler 1125 / 1129
  • Ticaret 73, (%100)
Merhabalar, sitem aktif olarak 3 ay'a yakın zamandır çalışmaktadır. Biliyorum çok fazla konu yok, özgün yazabileceğim makalalerde yok. Daha önce 'seo' çalışması yaptırdım. Kanarya kelimesinde 1. sayfa 1. sıra - 2. sıra değişerek hareket ediyor.

100 tekil ziyaretçiyi geçemiyorum.

• Site tanıtımı yaptım,
• Gerekli reklamları belirli aralıklarla yaptırıyorum,
• Tasarımı insanları boğmayacak derecede yaptım,

Neden kaynaklanıyorda aktif kullanıcıya erişemiyorum? Benim daha önce yazmış olduğum bir makalede ''facebook sayfaları blogları, facebook grupları ise forumları öldürdü'' yazmıştım. Sizce bu ne kadar doğru? Çünkü bakıyorum Kanarya gruplarına adam resim ekliyor satışını yapıyor, yazı yazıyor destek alıyor. Ciddi anlamda sosyal medya ile sorunu olanlara kategorisine girmeye başladım.

Site değerlerim;

Yorumlarınız önemlidir, ilerleyeceğim yollarda ne yapmam gerektiğine ihtiyacım var. Ciddi anlamda bunaldım yoksa,

Saygı ve Sevgilerimle
Tevfik AKTUNÇ

kişisel bloğ • tevfik.org
wmaraci
reklam

ercnshn ercnshn WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Edirne
  • Ad Soyad E** Ş**
  • Mesajlar 194
  • Beğeniler 84 / 30
  • Ticaret 1, (%100)
Kanaryalarla ilgilenen kaç insan vardır ki zaten? Küçümsemek için söylemiyorum. Konu çok dar.

• Üyelik 09.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Satış Pazarlama
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad T** A**
  • Mesajlar 3625
  • Beğeniler 1125 / 1129
  • Ticaret 73, (%100)

ercnshn adlı üyeden alıntı

Kanaryalarla ilgilenen kaç insan vardır ki zaten? Küçümsemek için söylemiyorum. Konu çok dar.

Aslında çok fazla insan var, oldukça fazla diyebilirim. Ama hepsi sosyal medyada takılıyor.

ttw ttw ... Kullanıcı
  • Üyelik 02.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Aksaray
  • Ad Soyad B** H**
  • Mesajlar 536
  • Beğeniler 64 / 137
  • Ticaret 0, (%0)
Hocam üzülerek söylüyorum ki konu alanınız dar. Yani çok insan var demişsiniz ama hiçbir zaman günlük binlerce hit yapamayacak gibi duruyor siteniz. Örneğin kuş beslemek gibi biraz daha geniş olsaydı daha çok ilgi çekebilirdi ya da daha da genişi hayvan beslemek gibi. Bu şekilde konu özelleştikçe hitap alanı daraldığı için hitler de aynı şekilde düşüyor. Tavsiyem sosyal medya üzerinden bu tür kanarya ile ilgilenenleri çağırabilirsiniz. Forum platformu olduğu için insanları biraz daha sitede uzun süre tutabilirsiniz.
Tevfik

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

krm krm Kerem Kullanıcı
  • Üyelik 31.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek gezgin
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad K** S**
  • Mesajlar 309
  • Beğeniler 55 / 124
  • Ticaret 2, (%100)
Kuşlarla ilgili rakip forumları inceledim, pek yoğun değiller.
Sanırım kuşlarla ilgili kişiler forum kullanıcısı değil.
Reklam ve teşvikle kullanıcı oluşturmak lazım.

Eğer bir forum kullanıcı kitlesi oluşacaksa eminim senin forumunda oluşur.
Bence aralarında en iyi senin siten.
Tevfik

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 09.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Satış Pazarlama
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad T** A**
  • Mesajlar 3625
  • Beğeniler 1125 / 1129
  • Ticaret 73, (%100)

ttw adlı üyeden alıntı

Hocam üzülerek söylüyorum ki konu alanınız dar. Yani çok insan var demişsiniz ama hiçbir zaman günlük binlerce hit yapamayacak gibi duruyor siteniz. Örneğin kuş beslemek gibi biraz daha geniş olsaydı daha çok ilgi çekebilirdi ya da daha da genişi hayvan beslemek gibi. Bu şekilde konu özelleştikçe hitap alanı daraldığı için hitler de aynı şekilde düşüyor. Tavsiyem sosyal medya üzerinden bu tür kanarya ile ilgilenenleri çağırabilirsiniz. Forum platformu olduğu için insanları biraz daha sitede uzun süre tutabilirsiniz.

krm adlı üyeden alıntı

Kuşlarla ilgili rakip forumları inceledim, pek yoğun değiller.
Sanırım kuşlarla ilgili kişiler forum kullanıcısı değil.
Reklam ve teşvikle kullanıcı oluşturmak lazım.

Eğer bir forum kullanıcı kitlesi oluşacaksa eminim senin forumunda oluşur.
Bence aralarında en iyi senin siten.

Teşekkür ediyorum değerli yorumlarınız için, 'Kanarya Sesi' kelimesinde Google reklam vermek istesem sizce nasıl olur?

cinmistik78 cinmistik78 Borsa&KriptoPara&Finans Kullanıcı
  • Üyelik 10.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Karabük
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 944
  • Beğeniler 12 / 86
  • Ticaret 7, (%100)
Google'da arama hacimlerine göz attım.
Kanarya - 14.800
kanarya sesi - 49500

sizin sitenizin etiketlerine göre değişir tabi . Ama kanarya ile ilgili de aramalar oluyormuş Google'da. Gördüğüm kadarıyla da rekabet fazla yok. Aslında yükselmeniz gerekir, ama bu işler için de sabır önemli.

Temel Analiz ve Teknik Analiz Eğitimleri:
https://www.borsaci.org/udemy-egitimlerinde-dev-indirim/

krm krm Kerem Kullanıcı
  • Üyelik 31.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek gezgin
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad K** S**
  • Mesajlar 309
  • Beğeniler 55 / 124
  • Ticaret 2, (%100)

tevfikaktunc adlı üyeden alıntı

Teşekkür ediyorum değerli yorumlarınız için, 'Kanarya Sesi' kelimesinde Google reklam vermek istesem sizce nasıl olur?

Reklamın iyisi kötüsü olmaz :)

BakalimBilelim BakalimBilelim Beni bilen bilir... Kullanıcı
  • Üyelik 24.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek serbest meslek
  • Konum Tunceli
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 2181
  • Beğeniler 521 / 572
  • Ticaret 50, (%100)

tevfikaktunc adlı üyeden alıntı

Hocam ana kategori olarak kanaryadan yürüyün ama yan kategoriler de yapın. Mesela diğer kuşlar ile ilgili her hafta bir kuş türü tanıtımı yapın... Kuşlardaki hastalıklar, kuş sesleri ile ilgili videolar, kuşlar ile ilgili komik videolar olabilir... youtube ile organize hareket edilebilir. Yani çeşitlendirilebilir...

Bİr de tasarım sanki kapı-pencere sistemleri sitesi gibi geldi bana, yanlış anlamayın sakın hocam. Öyle bir site yap ki içine girdiğimizde kanarya kafesine girmişiz gibi ya da cıvıl cıvıl bir hayvanat bahcesine girmişiz gibi hissedelim kendimizi. Misal siteye girdiğimizde bir tane kanarya header da ucsun ve tekrar yerine konsun. BÖyle bir gif resim olabilir. Olabilir de olabilir hocam. Uzun oldu ama idare edin ;)

• Üyelik 09.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Satış Pazarlama
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad T** A**
  • Mesajlar 3625
  • Beğeniler 1125 / 1129
  • Ticaret 73, (%100)
Dün bazı sebeplerden dolayı aniden çıkmam gerekti, mobilden bağlandım fakat yazmam uzun sürer diye yazmadım.

Öncelikle herbirinize vermiş olduğunuz bilgilerden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Çok fazla bir şey olmadığı için sitede (ama şu ana kadar olan kısım kendi emeğim) ilerleyen zamanlarda daha iyi şeyler yapacağımı düşünüyorum.

İlk hedefim anasayfaya özel bir blog olabilir, forum kısmı 2. belki de 3. planda dâhi kalabilir diye düşünüyorum. Bu yıl forum olarak kullanacağım, ama bakalım inşallah 2016 yılından sonra kafamdaki planları hayata geçirebilirim.

Fikir ve önerilere her daim açığımdır, Google konusunda olsun -tasarım konusunda olsun vs. tekrar teşekkür ediyorum.

Saygı ve Sevgilerimle
Tevfik AKTUNÇ

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al