lostyazilim
tr.link

Bilgisayarımda Boş Alan Kalmadı, Yardım

6 Mesajlar 988 Okunma
lstbozum
tr.link

brown brown WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** E**
  • Mesajlar 1748
  • Beğeniler 385 / 385
  • Ticaret 27, (%96)
Herkese merhabalar;

Bilgisayarımın 916 GB'lık (1TB) bir harddiski mevcut. Şu an görünen boş alan 196 GB. Bundan 1-2 hafta önce 220 GB gibi bir şeydi ben sile sile 260'a kadar çıkarmıştım. Benim dosyalarımı ve programlarımı toplasak taş çatlasa 200 GB eder. Neden boş alanım durmadan azalıyor? Virüs taramasında da bir şey bulamıyorum bunun bir hal çaresi yok mu format atmaktan başka neden böyle oluyor olabilir ?

wmaraci
reklam

ebagcuvan ebagcuvan emrebagcuvan.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 22.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek --
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad E** B**
  • Mesajlar 2908
  • Beğeniler 716 / 715
  • Ticaret 8, (%100)
CCleaner tarzı bir program kullanıyorsan onlarda boş alanı doldur biye bir seçenek olur bir ona bakmanı tavsiye edirim.

ahmetcem96 ahmetcem96 www.ahmetcemaktas.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 01.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Ögrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 1617
  • Beğeniler 86 / 382
  • Ticaret 75, (%100)
profram filesden önceden sildiğin programların klasörlerini silebilirsin fakat CCleaner ile iyi tarama yapabilirsin.

• Üyelik 28.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** E**
  • Mesajlar 1748
  • Beğeniler 385 / 385
  • Ticaret 27, (%96)

ebagcuvan adlı üyeden alıntı

CCleaner tarzı bir program kullanıyorsan onlarda boş alanı doldur biye bir seçenek olur bir ona bakmanı tavsiye edirim.

ahmetcem96 adlı üyeden alıntı

profram filesden önceden sildiğin programların klasörlerini silebilirsin fakat CCleaner ile iyi tarama yapabilirsin.

Ccleaner ile bir boş alan silme olayını deniyorum bakalım ne sonuç verecek.
ebagcuvan

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

32095 32095 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 31.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1809
  • Beğeniler 2 / 459
  • Ticaret 5, (%100)
tarayıcı geçmişin, appdata dosyaları , eski program dosyaları bunlara en büyük örnek fakat anlık bir yükseliş bunun sadece bir kaç açıklaması var görsel program kullanıyorsunuz örnek after effect genellikle ön izleme yaptığınızda bilgisayar bunu geçici olarak bir klasöre atıyor fakat silmiyor proje büyükse 100 gb bile olabilir yada memory, hex hacking tarzı hile programlarınız mevcut cheat engine gibi program ağır memory hacking tarzı işe girdiğinde ve başarısız olduğunda 300 gb 400 gb kadar yer sahip olabiliyor

• Üyelik 28.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** E**
  • Mesajlar 1748
  • Beğeniler 385 / 385
  • Ticaret 27, (%96)

darkthepro adlı üyeden alıntı

tarayıcı geçmişin, appdata dosyaları , eski program dosyaları bunlara en büyük örnek fakat anlık bir yükseliş bunun sadece bir kaç açıklaması var görsel program kullanıyorsunuz örnek after effect genellikle ön izleme yaptığınızda bilgisayar bunu geçici olarak bir klasöre atıyor fakat silmiyor proje büyükse 100 gb bile olabilir yada memory, hex hacking tarzı hile programlarınız mevcut cheat engine gibi program ağır memory hacking tarzı işe girdiğinde ve başarısız olduğunda 300 gb 400 gb kadar yer sahip olabiliyor

Yok hocam ondan değilmiş sebebi buldum;

http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_8-performance/windows-8-reserveddynamicupdate/e6789a1b-b6e7-45ca-b074-a8144dfa26d0

Bu başlık sağolsun.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al