-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Balon İmalat & Üretim
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Merhaba arkadaşlar,
Adsense sistemini araştırdım ve sizden yardım istiyorum.
Ben aylar önce başvuruda bulunmuştum Hesabıma 0.22 Kuruş gönderdiler bunu sisteme girdim sonrasında Posta gönderilecekti fakat posta 2 aydır gelmedi bugun tekrardan başvurdum.
Benim bu konu ile ilgili bir kaç sorum olacak, yardımlarınız için teşekkürler.
1. Adsenseyi blogger hesaplarımda kullanabilir miyim?
2. Adsensede siteye ekleme sınırı var mı?
3. bende 15-20 tane .com .net .org web sitesi bulunuyor bunlara eklesem sıkıntı olur mu ?
4. Aynı adsense hesaplarında blogger,site,youtube kullanırsam bir problem yaşar mıyım?
Benim düşüncem şöyle, sürekli bir blogger, web sitesi, youtube video yüklemesi zaten gerçekleştiriyorum bunların yanı sıra adsense kullanayım en azından bana kazanç gelmiş olsun...
Adsense ayarları, blogger eklenmesi vb konularda (ÜCRETLİ) Destek alınacaktır.
Bütün ayarları bana tamamlasın hazır bir şekilde bıraksın neyse parası verelim sonra ben sistemime kendim devam edeyim...
Lütfen mantıklı teklifleriniz varsa konuşalım.
Balon İmalat & Üretimi
www.balonsatis.com
seoakcy
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
HackMORE
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bunun için bir ücret ödemene gerek yok ki sana bu konuda bir sürü pm geldiğini düşünüyorum. Öncelikle Adsense'yi arayabilir veya mail atabilirsiniz. Geri dönüş mesai saatlerinde oluyor. Ayrıca istediğiniz hesabı, istediğiniz sitede kullanabilirsiniz. Sonuçta siteler sizinse, bir sıkıntı olmaz
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Y**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Adsense hesabınızı bütün siteleriniz de kullanabilirsiniz. Tek şart Google Adsense kurallarına uygun siteler olması.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Balon İmalat & Üretim
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Kerim teşekkür ederim,
Sitelerim organizasyon üzerine ürün tanıtım hizmet tanıtım ve bileyim organizasyon resimleri vs. Sanırım kurallarını ihlal edecek bir şey değildir bunlar?
Siz bana yardımcı olabilir misiniz bunu kurmam için?
Ek Olarak: KONU GÜNCEL :(
Ek Olarak: İlgin için çok teşekkür ederim.
Adsense'ye mail gönderdim.
Siteler benim domainler benim adıma kayıtlı bloggerler zaten kendi hesabımda.
hiç böyle bir çalışma yapmadığım için birisinden destek almak istiyorum sonuç olarak yaptım mı bir kere yapayım ve öyle yıllarca kalsın..
Amacım böyle aham şaham bir para kazanmak tabi ki değil.
Aylık 201 TL benim için yeterli sonuç olarak ticaret olarak kullandığım sitelerimden ekstra bir gelir istiyorum.
seoakcy adlı üyeden alıntı
Bunun için bir ücret ödemene gerek yok ki sana bu konuda bir sürü pm geldiğini düşünüyorum. Öncelikle Adsense'yi arayabilir veya mail atabilirsiniz. Geri dönüş mesai saatlerinde oluyor. Ayrıca istediğiniz hesabı, istediğiniz sitede kullanabilirsiniz. Sonuçta siteler sizinse, bir sıkıntı olmaz
Balon İmalat & Üretimi
www.balonsatis.com