-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
web tasarım
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Değerli arkadaşlar wordpress için ücretsiz olarak sizce hangisi kullanılmalı Yoast mı , All in One Seo mu ? çok araştırmaya çalıştım ama istediğim yanıtları bulamadım ,
Neden :yoast seo Faydaları nedir ?
Neden : all in one seo Faydaları nedir ?
sizce hangisini kullanmalıyım video sitem için ?
cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim .
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Makine Mühendisi
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
Daha kullanışlı olduğu için All in one seo'yu öneriyorum. Yoast'ı da kullanmış biri olarak söylüyorum bunu. Faydaları nedir? diye ayıramayız. İkisi de güzel seo eklentisidir. Fakat dediğim gibi All In One Seo daha kullanışlı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Yoast kullaniyorum aradigim hersey var all in seo dada vardir belki ama ben yoast kullanicisiyim
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Web yazılım
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bende all in seo kullandım sonra yoast gectim simdi hic birini kullanmiyorum gereksiz bence.
seoakcy
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
HackMORE
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Gereksiz değil çünkü birçok temanın veya blog sistemlerinin seo yazılımları bulunmamaktadır. Keywords, sitede en önemli şeydir ve bunu all in seo harikualde bir biçimde yapıyor.
Aradaki farkı sorgulamak için bu eklentiyi kurduktan sonra veya önce site sorgulayarak kelimeleri görebilirsiniz. Ben kesinlikle işe yarayacağını düşünüyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
web tasarım
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
cevaplarınız için teşekkür ederim yoast ı yükledim bakalım ne olacak umarım yanılmam , bir de yoastı kullanmasını bilmiyorum XML haritasını kendisi oluşturuyor değilmi ? verdiği xlm yi google ekledim ama pek bişe anlamadım all in seo gb değil , yoksa ayrı bir xlm eklentisimi kurmalıyım , bu arada ücretsiz olanını kullanıyorum yoastın