Merhaba Arkadaşlar;
Sosyal medya da ilgi çekeceğini ön gördüğüm bir projem var. Proje ile zamanın da ilgilendim fakat tek başıma sıkıldığımdan ve yetişemediğimden ilgilenmeyi bırakmıştım. Benimle beraber ilgilenebilecek bir ortak bulabilirsem kısa zamanda kazandırmaya başlayacak bir projedir. Proje şu an tek kişi başlanmak üzere olarak proje üzerine beyin fırtınası yapılmakta. Projenin taslağı ve içeriği oluşturuldu sadece başarılı bir şekilde devam edebilmek adına yapabileceğimiz çalışmalar hakkında beyin fırtınası yürütmekteyim. (Paravan bloglar açarak siteyi desteklemek gibi)
Şu an hiç ilgilenilmediği halde gelen hit bilgileri:
İlgilendiğim sıralarda gelen hit bilgileri:
Site Adresi:
www.makaronz.com (.net, .org, .info dahil uzantılar da bendedir.)
Sitenin içeriği ve gelecek planı;
Film replikleri, dizi replikleri,anime replikleri (Çizgi Film Alıntıları), şarkı sözleri, felsefe sözleri, şiir, kitap alıntıları,Anonim sözler, Siyasetçilerden Alıntılar ve Listeler
Şeklinde Kategorilenmiş olarak bulunacak.
Bunun dışında Film özetleri, oyuncu & şarkıcı biyografileri vb içerikler.
İlerde Makaron adlı ürünün e-ticarete girilerek satılması ve tutulması dahilinde butik cafe açılması ve yan ürünlerle desteklenmesi.
İçerikler de bulunacak görsellere Örnekler:
Projeye katılma koşulum;
Kendim tema kurulumları ve görselleri oluşturacağım fakat içerikte ki makale kısmında vaktim olmuyor. Bu yüzden makale yazabilecek veya yazarın masrafını karşılayabilecek bir ortak arıyorum. Ortak olmak isteyen kişi tabi ki diğer masraflara da ortak olacaktır makale karşılamanın haricinde.
Makale ihtiyacı;
Makaleye ihtiyaç duymamız sosyal medya da ilgi çekecek içeriğe sahip olmasına karşın site içerisinde googleden de hit sağlamak için sitenin özgün makalelere sahip olmasını istiyoruz. Bu yönde tüm ortaklar makale sağlayacaklar ayrıca diğer yeteneklerini de projeye yansıtacaklardır.
Ortaklıkta Güven;
İlk 1 ay boyunca herkes verdiği sözü tutabiliyor mu? İşine sahip çıkıp düzenli şekilde projeye desteğini veriyor mu? Bu koşullara bakılır. Bu koşullar sağlanıyorsa öncelikle sözleşme de adı yer alır. Daha sonra markalaşmada hakkına düşen payını alır.
Gelir ve Giderler
Gelir ortaklar arasında eşit şekilde dağılacaktır. Bu eşitlik emek eşitliği ile de doğru orantılıdır.
Sosyal Medyada bulunan 5 hesaptan reklam. (Facebook, Tumblr, Twitter, Instagram, Pinterest)
Sitede Banner reklamları, Backlink, Tanıtım yazıları, Kelime link reklamları.
Paylaşımlar da viral olarak reklamlar.
Listeler de viral reklamlar.
vb. bir çok reklam çeşidi sunulabilir.
Giderler olabildiğince düşürülmeye çalışılıyor fakat genel site giderlerinden başka gider şuan için görünmüyor. (Host hali hazırda yıllık var. Domain + Tema + ilk ay sonrasında ki başlangıç SEO ve sosyal medya reklamları haricinde giderimiz bulunmuyor başlangıçta.)
Sitede kullanılacak tema:
Foot - Grid Front-End Submission Content Sharing
İletişim:
PM veya ottomatic@windowslive.com Skype adresimden yada 535 391 54 86 telefon numaramdan ulaşabilirsiniz.
Hayırlı İşler.