lostyazilim
tr.link

Kesin kazandıracak projeme ortak arıyorum!

24 Mesajlar 3.828 Okunma
lstbozum
tr.link

MakaleHizmetleri MakaleHizmetleri Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 09.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Freelance çalışır, makale yazar editörlük yapar.
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 33
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba Arkadaşlar;

Sosyal medya da ilgi çekeceğini ön gördüğüm bir projem var. Proje ile zamanın da ilgilendim fakat tek başıma sıkıldığımdan ve yetişemediğimden ilgilenmeyi bırakmıştım. Benimle beraber ilgilenebilecek bir ortak bulabilirsem kısa zamanda kazandırmaya başlayacak bir projedir. Proje şu an tek kişi başlanmak üzere olarak proje üzerine beyin fırtınası yapılmakta. Projenin taslağı ve içeriği oluşturuldu sadece başarılı bir şekilde devam edebilmek adına yapabileceğimiz çalışmalar hakkında beyin fırtınası yürütmekteyim. (Paravan bloglar açarak siteyi desteklemek gibi)

Şu an hiç ilgilenilmediği halde gelen hit bilgileri:

İlgilendiğim sıralarda gelen hit bilgileri:

Site Adresi:

www.makaronz.com (.net, .org, .info dahil uzantılar da bendedir.)

Sitenin içeriği ve gelecek planı;

Film replikleri, dizi replikleri,anime replikleri (Çizgi Film Alıntıları), şarkı sözleri, felsefe sözleri, şiir, kitap alıntıları,Anonim sözler, Siyasetçilerden Alıntılar ve Listeler

Şeklinde Kategorilenmiş olarak bulunacak.

Bunun dışında Film özetleri, oyuncu & şarkıcı biyografileri vb içerikler.

İlerde Makaron adlı ürünün e-ticarete girilerek satılması ve tutulması dahilinde butik cafe açılması ve yan ürünlerle desteklenmesi.

İçerikler de bulunacak görsellere Örnekler:

Projeye katılma koşulum;

Kendim tema kurulumları ve görselleri oluşturacağım fakat içerikte ki makale kısmında vaktim olmuyor. Bu yüzden makale yazabilecek veya yazarın masrafını karşılayabilecek bir ortak arıyorum. Ortak olmak isteyen kişi tabi ki diğer masraflara da ortak olacaktır makale karşılamanın haricinde.

Makale ihtiyacı;

Makaleye ihtiyaç duymamız sosyal medya da ilgi çekecek içeriğe sahip olmasına karşın site içerisinde googleden de hit sağlamak için sitenin özgün makalelere sahip olmasını istiyoruz. Bu yönde tüm ortaklar makale sağlayacaklar ayrıca diğer yeteneklerini de projeye yansıtacaklardır.

Ortaklıkta Güven;

İlk 1 ay boyunca herkes verdiği sözü tutabiliyor mu? İşine sahip çıkıp düzenli şekilde projeye desteğini veriyor mu? Bu koşullara bakılır. Bu koşullar sağlanıyorsa öncelikle sözleşme de adı yer alır. Daha sonra markalaşmada hakkına düşen payını alır.

Gelir ve Giderler

Gelir ortaklar arasında eşit şekilde dağılacaktır. Bu eşitlik emek eşitliği ile de doğru orantılıdır.

Sosyal Medyada bulunan 5 hesaptan reklam. (Facebook, Tumblr, Twitter, Instagram, Pinterest)

Sitede Banner reklamları, Backlink, Tanıtım yazıları, Kelime link reklamları.
Paylaşımlar da viral olarak reklamlar.

Listeler de viral reklamlar.

vb. bir çok reklam çeşidi sunulabilir.

Giderler olabildiğince düşürülmeye çalışılıyor fakat genel site giderlerinden başka gider şuan için görünmüyor. (Host hali hazırda yıllık var. Domain + Tema + ilk ay sonrasında ki başlangıç SEO ve sosyal medya reklamları haricinde giderimiz bulunmuyor başlangıçta.)

Sitede kullanılacak tema:

Foot - Grid Front-End Submission Content Sharing

İletişim:

PM veya ottomatic@windowslive.com Skype adresimden yada 535 391 54 86 telefon numaramdan ulaşabilirsiniz.

Hayırlı İşler.

wmaraci
reklam

CenkOnsoy CenkOnsoy Skype: cenkonsoy Kullanıcı
  • Üyelik 18.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Uzman Biyolog
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad C** Ö**
  • Mesajlar 4045
  • Beğeniler 77 / 1357
  • Ticaret 37, (%100)
Not aliyorum pc basinda inceleyeceğim

Bilim Forum | Bilimgunlugu.com

anonymated anonymated Webnoloji.net Kullanıcı
  • Üyelik 01.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Teknoloji ve Psikoloji
  • Konum Niğde
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 2004
  • Beğeniler 1489 / 657
  • Ticaret 15, (%100)
Hocam proje çok iyi. Maddi durumum iyi olsa kesinlikle ortak olurdum. Ama şu an kendi sitemin makale ve parasal ihtiyaçları bile beni yoruyor.

omurenes123 omurenes123 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek web sitesi
  • Konum Konya
  • Ad Soyad Ö** K**
  • Mesajlar 35
  • Beğeniler 1 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Bu ortaklık için ne kadar harçamamız gereklidir

wmaraci
wmaraci

BlackStone BlackStone WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek İşsiz
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad T** K**
  • Mesajlar 434
  • Beğeniler 28 / 119
  • Ticaret 12, (%100)
Bu görsellerin yaratacağı trafikten dolayı sırf hosting masrafı ile cebelleşir durursunuz... 2000 yıllarının başında benzer bir site yapmıştım. Bu nedenle kapattım.

seoakcy seoakcy Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 27.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek HackMORE
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 863
  • Beğeniler 0 / 123
  • Ticaret 0, (%0)
Kesin kazanacağını neye göre garanti ediyorsun? Elinde kanıt varsa hemen başlayabiliriz. Ben sadece makaron projenle ilgileniyorum

• Üyelik 01.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Konum Niğde
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 2004
  • Beğeniler 1489 / 657
  • Ticaret 15, (%100)

BlackStone adlı üyeden alıntı

Bu görsellerin yaratacağı trafikten dolayı sırf hosting masrafı ile cebelleşir durursunuz... 2000 yıllarının başında benzer bir site yapmıştım. Bu nedenle kapattım.

Hocam 2000 yıllardan bugüne hosting imkânlarının geliştiğini gözardı etmemek lazım. Bir de limitsiz bant genişliği bulmak zor değil.

• Üyelik 01.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek İşsiz
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad T** K**
  • Mesajlar 434
  • Beğeniler 28 / 119
  • Ticaret 12, (%100)

anonymated adlı üyeden alıntı

Hocam 2000 yıllardan bugüne hosting imkânlarının geliştiğini gözardı etmemek lazım. Bir de limitsiz bant genişliği bulmak zor değil.

Birincisi limitsiz bant genişliği diye bir şey yoktur. İkincisi 98 yılından beri bu işlerin içinde olan biri olarak sadece şu cümleyi kuracağım başka birşey demeye gerek duymuyorum. Hosting ile ilgili siteniz ciddi trafik almadan ve canınız yanmadan asla hosting firmanızı tanıyamazsınız. Ne limitsiz trafikler, ne limitsiz disk alanları, ne limitsiz transferler gördük...
murozturk

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 01.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Konum Niğde
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 2004
  • Beğeniler 1489 / 657
  • Ticaret 15, (%100)

BlackStone adlı üyeden alıntı

Birincisi limitsiz bant genişliği diye bir şey yoktur. İkincisi 98 yılından beri bu işlerin içinde olan biri olarak sadece şu cümleyi kuracağım başka birşey demeye gerek duymuyorum. Hosting ile ilgili siteniz ciddi trafik almadan ve canınız yanmadan asla hosting firmanızı tanıyamazsınız. Ne limitsiz trafikler, ne limitsiz disk alanları, ne limitsiz transferler gördük...

Limitsiz bant genişliği vardır veya yoktur olayına girmeyeceğim çünkü sonsuz bir tartışma başlar. Son dediğiniz cümleye katılıyorum ama gelir arttıkça VPS, VDS gibi özelliklerden yararlanılabilir.

• Üyelik 01.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek İşsiz
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad T** K**
  • Mesajlar 434
  • Beğeniler 28 / 119
  • Ticaret 12, (%100)

anonymated adlı üyeden alıntı

Limitsiz bant genişliği vardır veya yoktur olayına girmeyeceğim çünkü sonsuz bir tartışma başlar. Son dediğiniz cümleye katılıyorum ama gelir arttıkça VPS, VDS gibi özelliklerden yararlanılabilir.

Bende bunu dedim zaten ilk mesajımda. Sunucu kiralarsın, bant genişliği için de hat çıkışını arttırırsın tamam ama bunların karşılığında öpücük vermiyorsun malum. Şuan en para eden şey trafik'tir. Düşünsene, İSS'ler bile adil kullanım kotası vb. isimler altında, kullanılmayan trafikleri kullanacak olan kullanıcılara satma derdindeler...

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al