Şikayetlerin, isteklerin bir şekilde karşı tarafa belirtilmesi çok şeyi değiştiriyor. Ben buna başka firmalarda başka konular üzerinde de şahit oldum.
Bu ülkede istediklerinizi doğru yolla iletirseniz gerçekleşme ihtimali cidden yüksek.
Firmalar bu konuyu ciddiye alıyor. Ama denildiği gibi gerekli destek sağlanmalı.
Ben imzaladım. Yakın zamanda arkadaşlarıma da imzalatacağım. 100.000, 200.000'lere gelindiğinde firmanın ve yetkililerin bu konuyu önemseyeceğini düşünüyorum.
"Adil" kullanım kotası denilen kotayı, arttırmak için paketler sunuluyor. Yada tamamen kaldırmak için. Eee o zaman bunun neresi "adil" ?
Parası olan yine sınırsız keyfine göre internete giriyor. Alt yapıyı tamamen sömürebiliyor. Benim suçum ne ki, aynı alt yapıyı herkes eşit kullansın diye "adil kullanım kotası" uygulanıyor bana?
Ek Olarak:
icoren adlı üyeden alıntı
Bence İnternet kullanan herkes bu imzayı atmalı sanki kapıyı kırıp sen devlete karşı geldin deyip içeri atacaklar :(
Olayın bizzat devletlik bir konusu yok ki zaten, karşı gelinen bir durumda yok. Sadece internet firmalarının uyguladığı adil kullanım kotasının kaldırılması bu kotanın sebep olduğu olumsuz etkilere dair yetkililerin bilgilendirilmesini kapsayan bir kampanya. Ki internet şuanda devletin elinde değil tamamen. Yani bir sürü firma var ve hepsi bu adil kullanım kotası olayını paraya dönüştürerek kullanıyorlar. Devlete başvurmanın sebebi bu işin onların eliyle düzeltilebilecek olmasıdır.