-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
mamoli7683 adlı üyeden alıntı
Hocam GG. tarzı olursa tadından yenmez, havale veya paypal olmayacak sanal pos üzerinden satışlar yapılacak, %1-2 de komisyon aldınmı on numara iş :D
Hocam öyle sıkıntı oluyor vergiydi oydu buydu işin altından kalkılmaz ama öyle bir sistem olabilir. Sanalpos işi bence sakat paypal kullanmayan webmaster veya alıcı yoktur sanmıyorum :D sonuçta enpara card bile bağlantılı paypal ile :)
mail: barisdogaan@gmail.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
D** Y**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
soulmy adlı üyeden alıntı
"Keşke konuyu gece 4'te açmasaydınız. Konuyu gören az kişi olacaktır." diyerek konuyu üste taşıyalım :D
Şahsen ben, böyle bir projenin var olmasını isterim.
Aynısını düşünüyorum, tekrarlamaya gerek yok. :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
İnstagram Butik Hesabı Alınacaktır....
tiwaly
NodeJS / PHP / NoSQL
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
i** A**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Ortada fiziksel bir ürün olmadığından çok zor bir sistem. Üstelik Kod-Script satışı da değil hizmet satışından bahsediyorsunuz. Eğer aracı siz olursanız en ufak bir sıkıntıda iş sizin üzerinize kalır. Birçok geri ödeme ve sıkıntılara hazırlıklı olun. İyi plan yapıp sermaye ile başlarsanız güzel bir sistem olabilir. Türkiyede ziyade global düşünmenizde fayda var.
Muhammed
Nev-i Şahsına Münhasır
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Acil Tıp Teknikeri
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
38, (%97)
Bionluk,Sadeceon tarzı ise hiç açmayın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
tiwaly adlı üyeden alıntı
Ortada fiziksel bir ürün olmadığından çok zor bir sistem. Üstelik Kod-Script satışı da değil hizmet satışından bahsediyorsunuz. Eğer aracı siz olursanız en ufak bir sıkıntıda iş sizin üzerinize kalır. Birçok geri ödeme ve sıkıntılara hazırlıklı olun. İyi plan yapıp sermaye ile başlarsanız güzel bir sistem olabilir. Türkiyede ziyade global düşünmenizde fayda var.
Yorumunuz için teşekkür ederim. Evet global çapta değerlendirelebilir ama şuan için böyle olacağını sanmıyorum bütçe açısından. Ülkemiz şartlarında her şey zor ilerliyor
Ek Olarak:
Bu siteleri ilk defa görüyorum. Bunlardan önce sade tasarımlı bir site vardı gayet başarılıydı ama bulamıyorum şimdi. Farklılık lazım. Tek bir konu üzerinde gitmek şart. Müzik CD'si ve Webmaster seçenekleri çok alakasız diye düşünüyorum. Bunlar genel olarak ilerlemişler ama bana göre sadece Web Araçları olmalı hem bu işle uğraşan arkadaşlar getiri kazansın hemde bu işlere meraklı, yatırım yapacak insanlar işlerini görsün.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
mamoli7683 adlı üyeden alıntı
Ne desek büyük sermaye lazım diycekseniz bu iş olmaz, sermaye lazımsa sermaye ayarlamak lazım, diğer türlü tutmaz...
Tamam hocam güzel hoşta, her projeye böyle yüklü düşünürsek tutmama olasığını da hesaba katmak gerekir. Ben lazım demiyorum sadece belirli bir bütçeyle girilir en başta " az " da olsa diyorum. Çat pat dalarsak sermaye ayarlayıp hiç bir proje tutmaz. Bana göre önemli olan, doğru kararlar alıp doğru projeleri doğru adımlarla yürütmek. Atıyorum bir fikir var , biri çıktı dedi gel 10 bin benden diğeri 20 bin benden tutar tutar dedi. Sermayeyi de yarattık diyelim. Peki bu proje bir yerde tıkanırsa ne olacak? Projeden önce önem verilen " sermaye " çöp kutusunda olacak. (Projeyi misal verdim)
Şahsi düşüncelerim bunlardır..
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
WEBMASTER
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Herkesin düşüncesine saygımız var..
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Futbol Hakemi / Referee
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
Ortak yada hissedar arıyorsan yanında olurum. Proje tutsun tutmasın hiç önemli değil.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Network & Linux/UNIX
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
89, (%100)
Yabancılarda böyle site çok. Ama Türkçe hatırlamıyorum. Geliştirilse tutar elbette.