lostyazilim
tr.link

Önerilen teklif 4,80 olan kelime ile site domaini tavsiye eder misiniz?

5 Mesajlar 706 Okunma
acebozum
tr.link

nazweb nazweb WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 40 / K
  • Meslek editör
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 123
  • Beğeniler 30 / 17
  • Ticaret 1, (%100)
Arkadaşlar içinde kadın geçen 2 kelimelik bir domain buldum aranma oranı 6600 rekabet düşük getirisi 4,80 sizce nasıl
sırf linke giriyorlar diye para kazanır mıyım?

yaw biri sevabına bu önerilen teklif konusunu açıklar mı? önerilen teklif miktarı yüksek konular adsense etki edip, o konuda adsense reklamı olunca daha çok mu kazanıyoruz veya nedir bu önerilen teklif, para kazandıran bir şey mi, nasıl kazandırıyor?

wmaraci
webimgo

Doruk Doruk alea iacta est. Kullanıcı
  • Üyelik 29.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek WebApprantice
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad D** O**
  • Mesajlar 1361
  • Beğeniler 150 / 524
  • Ticaret 23, (%100)
Takip.

Bende de iki kelimelik bir alan adı var,

1. kelime 1 milyon aranma > 3,36 TL
2. kelime 30 milyon aranma > 2,04 TL

Neler yapılabilir merak ediyorum. Site aktif, ilk kelimemle ilgili yazılar girmeye başladım

zekoliko zekoliko WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek eczacı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Z** L**
  • Mesajlar 146
  • Beğeniler 14 / 8
  • Ticaret 1, (%100)
konuyu takipteyim

erekaone erekaone WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** O**
  • Mesajlar 559
  • Beğeniler 172 / 219
  • Ticaret 0, (%0)
Direk kelimeye takılmak yerine reklam potansiyelini incelemek gerekir. Aranma hacimleri güzel kelimelerden bahs etmişsiniz. Direk sitenize yönlendirme olması mümkün tabi eğer kelime niche bir kelimeyse. Ama eğer genel bir kategorinin özel bir kategorisi ise işiniz zor. Mesela Haber genel kategorisinden spor haberleri bir alt kategori diyelim ve sizin bu kelimede alacağınız domain ne işe yarar? Zaten Haber kategorisinde çalışan bunun alt kategorisi olan spor haberleri kategorisinde de çalışacaktır ve aramalarda yine rakipler büyük olacaktır. Umarım anlatabilmişimdir. Kelimeleri merak ettim özelden yazarsanız ben de bir bakmak isterim.

wmaraci
wmaraci

nazweb nazweb WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 40 / K
  • Meslek editör
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 123
  • Beğeniler 30 / 17
  • Ticaret 1, (%100)
büyük bir kadın sitesinin editörüyüm yarın zenci makyajı konusunu açmayı düşünüyorum
daha önce böyle bir başlık açılmamış, adwordsa göre aranma oranı ortalama aylık 50 ve önerilen teklif 2,61
sizce bu önerilen teklifler siteye daha çok para kazandırıyor mu,

önerilen teklifin yüksek olması adsense mi etkili, nedir bu önerilen teklif olayı

erekaone adlı üyeden alıntı

Direk kelimeye takılmak yerine reklam potansiyelini incelemek gerekir. Aranma hacimleri güzel kelimelerden bahs etmişsiniz. Direk sitenize yönlendirme olması mümkün tabi eğer kelime niche bir kelimeyse. Ama eğer genel bir kategorinin özel bir kategorisi ise işiniz zor. Mesela Haber genel kategorisinden spor haberleri bir alt kategori diyelim ve sizin bu kelimede alacağınız domain ne işe yarar? Zaten Haber kategorisinde çalışan bunun alt kategorisi olan spor haberleri kategorisinde de çalışacaktır ve aramalarda yine rakipler büyük olacaktır. Umarım anlatabilmişimdir. Kelimeleri merak ettim özelden yazarsanız ben de bir bakmak isterim.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al