Eflaki
Ekşi Sözlük
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Makine Mühendisi
-
-
Ad Soyad
K** D**
-
-
-
Ticaret
162, (%100)
Merhaba Değerli Arkadaşlar,
Uzun zamandır düşündüğüm bir konuydu. Sizlere de sormak istedim. Hem de seçim yankıları sürerken de mantıklı gelir düşüncesiyle konuyu açtım.
Siyaset hakkında internet kullanıcılarının özellikle webmaster arkadaşların siyasi içerikli blog konusunda tutumunu merak ediyorum.
Siyaset içerikli dediğim mesele satl siyaset üzerine değil tabiki, Kişisel yada Genel blog olup içinde Siyasi kategorisi olan ve/veya siyasi görüşünü açık olarak belirten blogları takip edip etmeme hususunda.
Sonuçları merakla bekliyorum. :)
icoren
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
O bir Cyerol
-
-
Ad Soyad
N** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
çok tartışıldı konu tarafsız olamazsın yani herkesin bi tarafı var tarafsızım diene helal olsun benim tarafımda isen okurum diyorum.
Cals
Джансу | SEO
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
Ö** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
internet dünyası pek çok farklı görüş ve kimlikteki insanı içinde barındırdığı için siyaset hakkında yazılar yayımlamak pek çok gürültülü yoruma yer verecektir kanısındayım. blog yazarlarının çoğu zevk alarak para kazanmak amacıyla yüksek ziyaretçi sayılarına ulaşmak için çalışırlar. böyle bir sistemin içerisinde sadece fikri olarak desteklediğiniz tarafın nabzını tutabilirsiniz diye düşünmekteyim
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
İ** U**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
İki ucu kakalı değnek. :) Bloguma kırk yılda bir siyasi yazı girerim. O da muhakkak bir şeye çok sinirlenmişimdir. Aşırıya kaçılmadığı sürece de okurum.
Eflaki
Ekşi Sözlük
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Makine Mühendisi
-
-
Ad Soyad
K** D**
-
-
-
Ticaret
162, (%100)
Ben de genel olarak kendi tarafımda olanları okurum. Ancak bu da bir yerde yanlış geliyor. Ama hepimizin yapısında olduğunu düşünüyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenciyim
-
-
Ad Soyad
İ** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bence blog yazarları tarafsızlığını korumalı diye düşünüyorum. Aksi takdirde takipçilerini kaybedebilir. Tarafsız olmayı seçiyorum
zbam
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Ş**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bence her siyasi fikir okuyucusunu çeker. Kanımca tarafsız olmana gerekte yok. Senle aynı düşünenlerde okur, senden farklı düşünenlerde. Nasıl ki; biz tüm genel başkanların demeçlerini okuyup, dinliyorsak...
Ayrıca neredeyse yorum yapmış olduğum siyasi yazıların hepsi, karşıt görüşlü yazılar.
www.zbam.org | Para ve proje batırma üstadı.