lostyazilim
tr.link

Adsense Ret

5 Mesajlar 735 Okunma
lstbozum
tr.link

mlh mlh WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek muhendis
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** S**
  • Mesajlar 12
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
Merhana arkadaşlar, adsenseye 5-6 kez başvurdum sürekli aynı cevabı alıyorum, www.bootee.net websitemin adresi, sizce sıkıntı sadece içeriklemi alakalıdır? yoksa trafikte çekemediği için mi böyle bir ret alıyorum yorumlarınızı ve tavsiyeerinizi sunarsanız sevinirim.

Teşekkürler

- Google reklamları gösteren sitelerin kullanıcılara yüksek bir değer sunması önemlidir. Bir yayıncı olarak, kullanıcılara sitenizi ziyaret etmek için bir neden sunan, benzersiz ve alakalı içerik sağlamalısınız.
- Otomatik olarak oluşturulmuş sayfalara veya çok az orijinal içerik barındıran ya da hiç orijinal içerik barındırmayan sayfalara reklam yerleştirmeyin.
- Siteniz, anlaşılır bir gezinme sistemi ve genel düzen sunarak iyi bir kullanıcı deneyimi sağlamalıdır. Kullanıcılar, sayfalarınız arasında tıklama yoluyla kolayca gezinebilmeli ve aradıkları bilgileri bulabilmelidir.

Teşekkürler.

wmaraci
reklam

Addison123 Addison123 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** E**
  • Mesajlar 356
  • Beğeniler 28 / 42
  • Ticaret 1, (%100)
Sitenizin hiti 1de olsa Adsense için bir krikter değildir trafik. Sitenize baktım Adsense için sorunlu bir sayfa gibi gözükmüyor. Ret aldığınız mesajı alıntılarmısınız.

mlh mlh WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek muhendis
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** S**
  • Mesajlar 12
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
Merhabalar, Gönderdiği ret cevabı aşşağıda, umarım çözüm bulabilen bir arkadaş çıkar.

Site, Google politikalarıyla uyumlu değil: Siteniz Google AdSense program politikaları veya Web Y�neticisi Kalite y�nergeleri ile uyumlu olmadığı i�in, şu anda AdSense başvurunuzu onaylayamıyoruz. Hedefimiz, reklamverenlerimize zengin ve anlamlı i�erik sağlayıp, organik trafik alan ve kullanıcılarımıza da iyi hedeflenmiş reklamlar g�stermemize olanak veren siteler sunmaktır. Şu anda sitenizin bu �l��tleri karşılamadığını d�ş�n�yoruz.

Aşağıda sitenizde kullanıcı deneyimini iyileştirmenize ve AdSense �l��tlerine uymanıza yardımcı olacak bazı �neriler verilmiştir:

Google reklamları g�steren sitelerin kullanıcılara y�ksek bir değer sunması �nemlidir. Bir yayıncı olarak, kullanıcılara sitenizi ziyaret etmek i�in bir neden sunan, benzersiz ve alakalı i�erik sağlamalısınız.
Otomatik olarak oluşturulmuş sayfalara veya �ok az orijinal i�erik barındıran ya da hi� orijinal i�erik barındırmayan sayfalara reklam yerleştirmeyin.
Siteniz, anlaşılır bir gezinme sistemi ve genel d�zen sunarak iyi bir kullanıcı deneyimi sağlamalıdır. Kullanıcılar, sayfalarınız arasında tıklama yoluyla kolayca gezinebilmeli ve aradıkları bilgileri bulabilmelidir.

Burak Burak brktrk Kullanıcı
  • Üyelik 15.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Flutter Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** T**
  • Mesajlar 2016
  • Beğeniler 0 / 387
  • Ticaret 70, (%97)
Hit düşük hocam. Hiti arttır.

wmaraci
wmaraci

bilisim bilisim Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 10.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Seo - Webmaster
  • Konum Zonguldak
  • Ad Soyad B** Y**
  • Mesajlar 8
  • Beğeniler 6 / 3
  • Ticaret 2, (%100)
Adsense başvurunuzun onaylanmasını istiyorsanız,

özgünlük ( yazı, resim, başlık )
trafik,
hit

sonuç başarı olacaktır diye düşünüyorum.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al