Merhaba arkadaşlar,
Düzenli olarak güncellenen ve hızlı indeks alan haber sitemize tanıtım yazısı alıyoruz. Sitemizde birçok kategoride kaliteli ve okuyuculara faydalı olabilecek nitelikte eskimeyecek türden haberlere yer veriyoruz.
Sitemiz tanıtım yazısı için açılmış, geleceği olmayan, çöp bir site değil. Ziyaretçilerimiz hem Google üzerinden organik olarak hem de sosyal medya üzerinden geliyor. Organik sosyal medya takipçilerimiz mevcut. Kalite anlamında siteyi incelediğinizde farkı göreceksiniz. Kategori yerleşimine içeriklerin profesyonel bir şekilde sunulmasına ciddi anlamda önem veriyoruz.
Tanıtım yazılarınızı içeriklerine göre haber sitemizin ilgili kategorilerinde haber şeklinde okuyuculara sunuyoruz. Web sitenizin, ürün ya da hizmetinizin online mecralardaki itibarına katkı sağlıyoruz. Site sürekli güncellendiği için tanıtım yazılarınız içeriklerin arasında sırıtmıyor. Yazılar sitede kalıcı. Silinmesi ya da kaldırılması kesinlikle söz konusu değil. Yazılarınızda en fazla 3 link olabilir.
Göndereceğiniz tanıtım yazıları en kısa sürede yayına alınıyor ve linkleri sizlere mail ya da pm şeklinde teslim ediliyor. Hızlı ve güvenli hizmet sunmayı önemsiyoruz.
Site bilgileri
Site Adresi : PM ile verilecek
Site içeriği: Haber
Alexa: TR14K Global 750K
Sitedeki haber sayısı: 21 binden fazla ve her biri özenle manuel olarak girildi
İstenen ücret : 20 TL (Yazı bize ait olursa 25 TL)
Kabul etmediğimiz makaleler : *****, ***** , ilegal siteler,
Ödeme yöntemi: EFT, Havale