-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
konuşmak
-
-
Ad Soyad
I** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
arkadaşlar merhaba...
3 aylık bir sitem var internet işlerinden pek anlamıyorum. Alexada ülke sırama baktım sıralamada yokum.Dünya sıralamasında varım. Bu ne oluyor?
http://www.lezzetyolcusu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Hit durumunuz iyi değil o yüzden sıralamada bu kadar gerilerdesiniz. Kendinize hedef anahtar kelimeler belirleyin ve o kelimelerde üst sıralara çıkmaya çalışın. Kaliteli backlinkler alın. Tanıtım yazılarıyla sitenizi besleyin. Ve en önemlisi özgün olun. Bunlarla beraber hitleriniz artmaya başlayacak ve sıralamaya gireceksinizdir. Ben bloğumu açalı 40 gün oluyor şimdilik kategorisine göre durumu iyi bunuda size anlattığım şeylere borçluyum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
www.grafikmen.com | Grafik deposu.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
konuşmak
-
-
Ad Soyad
I** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
dediklerinizi dikkate alacağım. Fakat dediğim gibi bu tarz konulara çok yabancıyım. Backlink nedir? tanıtım yazısı nerden alınır? bütün yazılar ve resimler bana aittir.
Ek Olarak:
Restlesstr adlı üyeden alıntı
Hit durumunuz iyi değil o yüzden sıralamada bu kadar gerilerdesiniz. Kendinize hedef anahtar kelimeler belirleyin ve o kelimelerde üst sıralara çıkmaya çalışın. Kaliteli backlinkler alın. Tanıtım yazılarıyla sitenizi besleyin. Ve en önemlisi özgün olun. Bunlarla beraber hitleriniz artmaya başlayacak ve sıralamaya gireceksinizdir. Ben bloğumu açalı 40 gün oluyor şimdilik kategorisine göre durumu iyi bunuda size anlattığım şeylere borçluyum.
dediklerinizi dikkate alacağım. Fakat dediğim gibi bu tarz konulara çok yabancıyım. Backlink nedir? tanıtım yazısı nerden alınır? bütün yazılar ve resimler bana aittir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
megerobilmeyen adlı üyeden alıntı
Ek Olarak:
Yazılarınızın ve görsellerinizin size ait olması çok iyi. Şimdi
bu kategoride aradığınız cevapları bulabilirsiniz. Bu çalışmaları yürüten arkadaşlarla iletişime geçip yardım talebinde bulunabilir veya onlarla iş yapabilirsiniz.
www.grafikmen.com | Grafik deposu.
J1DOJ
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Web Yazılım, Geliştirici...
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar,
Blogunuz Orjinal Size Ait Özgün Yazılar Varsa Er Geç TR Sıralamasında Gözükücektir...
Tabi Sadece Yazıyada Bağlı Değil Ziyeretci Sayısını Sağdık Ziyaretcilerinizde Önemli Bu Konularda...
Günlük Tekil Ziyaretci Sayınız Nedir ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
Z** Ö**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Alexa sıralaması önemsiz, alexa toolbar yükle yarın sıralamaya girmiş olursun.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Feel
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
Yakında çıkar meraklanmayın
Kriptokulis.com | Bitcoin & Altcoin Bilgi Paylaşım Forumu
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
konuşmak
-
-
Ad Soyad
I** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bu kategoride aradığınız cevapları bulabilirsiniz. Bu çalışmaları yürüten arkadaşlarla iletişime geçip yardım talebinde bulunabilir veya onlarla iş yapabilirsiniz.
teşekkürler şimdi araştırma yapıyorum :)
Ek Olarak:
saolasın:)
Ek Olarak:
dediğini yaptım bekliyorum saolsın
Ek Olarak:
J1DOJ adlı üyeden alıntı
Merhabalar,
Blogunuz Orjinal Size Ait Özgün Yazılar Varsa Er Geç TR Sıralamasında Gözükücektir...
Tabi Sadece Yazıyada Bağlı Değil Ziyeretci Sayısını Sağdık Ziyaretcilerinizde Önemli Bu Konularda...
Günlük Tekil Ziyaretci Sayınız Nedir ?
tekli ziyaretçi az bişeyleri yanlış yapıyorum anlamaya çalışıyorum
Ek Olarak:
çok karışık şeylermiş şimdi araştırmaya başladım :eek: