-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
işsiz
-
-
Ad Soyad
S** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
gidn gitti...savcılık çok geç kalmış :D
icoren
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
O bir Cyerol
-
-
Ad Soyad
N** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
yav ne holdingmiş :D hep bu konular açılıyor güvenlimi vs. arkadaş anlamadım gitti sorununuz ne al sana mahkeme :D
Cals
Джансу | SEO
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
Ö** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
üniversiteyi ilk kazandığım aylarda insanlar çılgınlar gibi bu işi koşturuyorlardı. hepsi araba alıcaz, şunu alıcaz bunu yapıcaz tatile gidicez diye hayaller kuruyorlardı. bu iş için peşimde çok gezen bir kız en son araba almak istiyordu şimdi bir markette çalışıyor (çalıştığı işi kınadığım sanılmasın)
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** U**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
eşşeğe semer vuran çok olurmuş adamların suçu yokki eşşek semer vurdurmasa problem kalkıcak zaten.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** İ**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Bu haberi forumda daha önce ismail abi yayınlamıştı galiba.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
BT Eğitmeni - Webmaster
-
-
Ad Soyad
i** B**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
üniversiteye yeni gelen savunmasız insan avcıları :)
beşiktaşlı futbolcuyu da biliyorum, bunların liderlerinden biri rihanna'nın fotosuna shop yapmıştı kendini koymuştu :)
aktrollerden daha iyi çalışan bir troll ekipleri var ayrıca.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Doktora öğrencisi.
-
-
Ad Soyad
A** O**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Umut fakirin ekmeği ne yazık ki. Bir ara müşterisi olduğum bir esnaf aşırı ısrar etmişti, şöyle kazanırsın, böyle edersin falan diye. Saadet zinciri gibi bir şey mi diye sorunca da hayır deyip dışarıda bir kahveye çağırmıştı. Ret etmiştim.
İşin hukuki yanı şöyle dursun, tamamen haram gibi duruyor olay. İnsanların umutlarından nemalanmak, Akdeniz'in güneyinden kuzeyine kaçak göçmen geçirip suyun ortasında ölüme terk etmek gibi.
Katılıp para kaybedenlere kızmıyorum, ama onları oraya iten ve **************lıkla (savcılığa göre) para kazananlara ve bunu da sosyal medyada gösteri amaçlı kullananlara içimden çok şey diyorum, ki buraya yazmak doğru olmaz.
sterk
boş kalsın olunca yazarım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Atama bekliyor
-
-
Ad Soyad
C** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Var ya bundan iki gün önce beni de çağırdılar ve genellikle tek kişiyle konusuyorlar amaç ikna etmek . Ben de bunları biliyorum tabi aldım üç kişiyle gidiyoruz. Mall gibi kaldılar tabir olarak öyle diyim. Yok site açacaksın sana 12.3 gibi trbayt alan veriyorlar arkadaşını çağır paraya para demezsin gibi insanı kandıracak laflar söylüyorlar