-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
SEO
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
53, (%98)
arkadaşlar hepinize iyi günler php ile ilgili uzun zamandır kafamı yoran bazı sorunlar var birincisi ve en çok karşılaştığım sorun veritabanına yeni konu eklemeye çalışınca icerik sütününu longtet olarak seçmeme rağmen çok uzun konuları eklemiyor hata veriyor
birde radyo sitesi içtığımız zaman müzikleri veritabanına eklersem biri bitince otomatik olarak diğerini nasıl başlatabilirim şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
İ** B**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Merhaba, longtext olan veri tipindeki bir etki alanını doldurmanın kolay olmadığını düşünüyorum. Sanırım içerikleri yönetim panelinden ekliyorsun.
Panelde hata alıyormusun ?
Aynı uzun içeriği phpmyadmin den eklemeyi denermisin, o şekilde eklenecekmi yada hata verecekmi.
Rando olayı ajaxla yapılacak diye tahmin ediyorum ama çok bir fikrim yok.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
longtext milyonlarca karakter tutabilir onu doldurmak sıkıntı . Büyük İhtimalle Başka Bir Sorun Vardır .
İkinci Olarak Veritabanında Müzik Tutma Gibi Bir Şansın Yok , Fakat Şöyle Yapabilirsin ..
Müzik Tablosunda ID , Muzik_Adi ve Muzik_Suresi Sutunlarını Oluşturursun , Daha SOnra Şarkılarına 1,2,3 Gibi ID Değeri Neyse O Değeri Verirsin . Sonrada Kaç Veri Varsa Sürekli Random Sayı Attırır , ID'si Sayı Olan Müziği Muzik_Suresi Kadar Çaldırır , Sonra Bidaha Random Sayı Attırırsın . Şimdilik Aklıma Bu Geldi ...
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
İ** B**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Emin değilim ama server in zaman aşımı süresiyle alakalı olabilir diye düşünüyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
İ** B**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Textarea ile alakası yoktur hata veren kodları yazarsan daha iyi yardımcı olabiliriz.