lostyazilim
tr.link

Kaşık Bükme & Kaşık Nasıl Bükülür

19 Mesajlar 8.788 Okunma
acebozum
tr.link

Fantastik Fantastik Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 30.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Operator
  • Mesajlar 140
  • Beğeniler 58 / 26
  • Ticaret 4, (%100)
Mesele senin blogun veya ne kadar ziyaretçi aldığın değil. Mesele sen veya ben de değil.. Mesele bu tür konuların hep bilindik yönlerde açıklanmasıdır. Kaşık bükme ile ilgili bilgiler 2000 yılında da aynı şekilde veriliyordu şimdide aynı şekilde veriliyor.

Sen ve senin gibi bu konu üzerinde araştırma yapan kişilerin kitap kalıplarının dışına çıkarak, insanların yaşantılarından ve onların hatıralarından faydalanılarak hazırlanmış ve yeniden derlenmiş bilgileri sunmaları daha iyi olur düşüncesindeyim.

Yani bir düşünsene; Bir insanın (anlaşılacak tabir ile) beyin gücü ile bir arabayı hareket ettirdiğini düşünmek bile fantastik geliyor insanlara ve bu insanlar bu tarz bilgilerin olduğu materyalleri fantastik bir düş dünyasına açılan kapılar olarak görüyor. Yani gerçeklik payını düşünmüyorlar.

Eğer birileri insanların yaşantılarından (ki özellikle Türkiye'de) derlenen bilgiler ile bu bilimsel bilgileri harmanlanırsa işte o zaman işi fantastik kısmı çözülüp geriye gerçekliği kalır..

Son olarak gecenin bir yarısında böyle imla denetiminden zorla kaçmış ama yüzde yüz özgün olan bir yazı dizisi oluşturduğum için ( senin blogun hit alacak) için bana teşekkür etmelisin..

wmaraci
reklam

Yazmakta Yazmakta Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 10.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Webmaster
  • Mesajlar 455
  • Beğeniler 39 / 82
  • Ticaret 23, (%100)
İnsanların kafalarındaki kalıpları birden yıkmak kolay olmasa gerek, çoğu insanın kafasında bu tür konulara karşı ön yargı var, nedemiş Einstein insanların ön yargılarını parçalamak, atomu parçalamaktan daha zordur. Çok doğru söylemiş büyük üstad fakat her nekadar zor olsada imkansız değil bunun içinde belirli bir süre gerekiyor, insanların bilinçlenme dönemi şu aralar.

Zaman ve doğru bilgi. ~ yeterli.

kuruoglu kuruoglu Sms Onayı Gerekli Kullanıcı
  • Üyelik 13.02.2011
  • Yaş/Cinsiyet 49 / E
  • Meslek
  • Mesajlar 700
  • Beğeniler 123 / 149
  • Ticaret 7, (%100)
Amaç konu baltalamak değil hocam. Düşüncelerinize saygım var. Şimdi sizde benim düşüncelerime saygılı olun.
Bahsettiğiniz konular benim için saçmalık.

• Üyelik 10.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Webmaster
  • Mesajlar 455
  • Beğeniler 39 / 82
  • Ticaret 23, (%100)

kuruoglu adlı üyeden alıntı

Amaç konu baltalamak değil hocam. Düşüncelerinize saygım var. Şimdi sizde benim düşüncelerime saygılı olun.

Konuşmalarımızın sizinle hiç bir alakası yok, ben size cevap yazma tenezülünde bile bulunmadım farkındaysanız. Siz düşüncelerime saygınız olduğunu belirtirken bir yandanda düşüncelerimin saçmalık olduğu belirtiyorsunuz, siz aslında kendiniz ile çelişmişsiniz iyi akşamlar. Yazışmaların sizinle bir alakası yok.

wmaraci
wmaraci

Fantastik Fantastik Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 30.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Operator
  • Mesajlar 140
  • Beğeniler 58 / 26
  • Ticaret 4, (%100)

Bir konunun bir insan için ne derece önem taşıdığı yine kişinin kendisini ilgilendirir.

Yukarıda yazılan telekinezi yani uzaktan kontrol İslam dini içerisinde de geçmektedir. Tabi şimdi İslam'ın neresinde telekinezi var diye soracaksın. eğer İslam literatüründe telekinezi diye ararsan bir şey bulamazsın ama nazar ve nazariye diye araştırırsan birçok bilgiye ulaşabilirsin.

Nazar kelimesi İslam içerisinde senin aklına gelen şey olmakla beraber çok daha derin örnekleri de mevcuttur. Hatta pisişik yani zihin okuma Evliyaullah'ın birçok seferinde kişilerin düşündüklerini yüzlerine söylemesi ile sabittir.

Yeryüzünde olan hiç bir bilim dalı veya araştırma İslam inancından yani Allah'tan ayrı düşünülemez. Her şeyin kaynağı ancak O'dur. Fakat ilimsel adları ile İslami adları farklıdır tıpkı açıklanışları gibi..
Yazmakta

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 13.02.2011
  • Yaş/Cinsiyet 49 / E
  • Meslek
  • Mesajlar 700
  • Beğeniler 123 / 149
  • Ticaret 7, (%100)
Arkadaşım, "ben size cevap yazma tenezülünde bile bulunmadım farkındaysanız" şu cümleyi yazan birisi nasıl olurda bu yazısına cevap beklemez ?

Sizi hitap şekliniz konusunda bir kere UYARMIŞ olayım !

Bir webmaster forumunda kaşık bükme konusu açarsanız,sonuçlarınada katlanırsırsınız.

• Üyelik 10.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Webmaster
  • Mesajlar 455
  • Beğeniler 39 / 82
  • Ticaret 23, (%100)

Arkadaşım, "ben size cevap yazma tenezülünde bile bulunmadım farkındaysanız" şu cümleyi yazan birisi nasıl olurda bu yazısına cevap beklemez ?

Sizi hitap şekliniz konusunda bir kere UYARMIŞ olayım !

Bir webmaster forumunda kaşık bükme konusu açarsanız,sonuçlarınada katlanırsırsınız.

Allaha şükür, sonucuna katlanacağım bir durum yaşamadım yaşayacağımıda düşünmüyorum. Bir webmaster platformuna KONU DIŞI kategorisi açıldıysa her telden paylaşım yapılabileceğide göze alınmıştır ki bu konular dünyaca kabul edilmiş ve yavaş yavaş bilimsel olarakda kanıtlanan konulardık. Birazcık televizyon, birazcık belgesel.. Uzatırsan report ederim.

• Üyelik 13.02.2011
  • Yaş/Cinsiyet 49 / E
  • Meslek
  • Mesajlar 700
  • Beğeniler 123 / 149
  • Ticaret 7, (%100)
Hocam hakaret içeren hitaplarda bulunup, uyarıldığınızda "uzatırsan report ederim" de ne demek ?

Neden saldırıyormuş gibi yazıyorsun ? Laf ebeliği ile beni alt mı edeceksin ?

Neden aklı selim cümleler kurmuyorsun ?
Bir konu açıyorsan düşüncelerine katılmayan insanlar olabileceğine de hazırlıklı olmalısın.

Ayrıca konu dışı demek, blog içeriklerini webmaster sitesine taşımak ve altına "kaynak" belirtmek demek değildir. Bu işlem blog tanıtımıdır!

Nimlot Nimlot WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Yönetici
  • Konum Edirne
  • Ad Soyad Y** G**
  • Mesajlar 228
  • Beğeniler 68 / 42
  • Ticaret 1, (%100)

Fantastik adlı üyeden alıntı

701 Türk Lirası ile 5 kişilik bir aile nasıl geçinir bunu açıklayacak bir makaleniz var mı?

çok ama çok derin olmuş bu söz

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al