-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Operator
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Mesele senin blogun veya ne kadar ziyaretçi aldığın değil. Mesele sen veya ben de değil.. Mesele bu tür konuların hep bilindik yönlerde açıklanmasıdır. Kaşık bükme ile ilgili bilgiler 2000 yılında da aynı şekilde veriliyordu şimdide aynı şekilde veriliyor.
Sen ve senin gibi bu konu üzerinde araştırma yapan kişilerin kitap kalıplarının dışına çıkarak, insanların yaşantılarından ve onların hatıralarından faydalanılarak hazırlanmış ve yeniden derlenmiş bilgileri sunmaları daha iyi olur düşüncesindeyim.
Yani bir düşünsene; Bir insanın (anlaşılacak tabir ile) beyin gücü ile bir arabayı hareket ettirdiğini düşünmek bile fantastik geliyor insanlara ve bu insanlar bu tarz bilgilerin olduğu materyalleri fantastik bir düş dünyasına açılan kapılar olarak görüyor. Yani gerçeklik payını düşünmüyorlar.
Eğer birileri insanların yaşantılarından (ki özellikle Türkiye'de) derlenen bilgiler ile bu bilimsel bilgileri harmanlanırsa işte o zaman işi fantastik kısmı çözülüp geriye gerçekliği kalır..
Son olarak gecenin bir yarısında böyle imla denetiminden zorla kaçmış ama yüzde yüz özgün olan bir yazı dizisi oluşturduğum için ( senin blogun hit alacak) için bana teşekkür etmelisin..
Yazmakta
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
İnsanların kafalarındaki kalıpları birden yıkmak kolay olmasa gerek, çoğu insanın kafasında bu tür konulara karşı ön yargı var, nedemiş Einstein insanların ön yargılarını parçalamak, atomu parçalamaktan daha zordur. Çok doğru söylemiş büyük üstad fakat her nekadar zor olsada imkansız değil bunun içinde belirli bir süre gerekiyor, insanların bilinçlenme dönemi şu aralar.
Zaman ve doğru bilgi. ~ yeterli.
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Amaç konu baltalamak değil hocam. Düşüncelerinize saygım var. Şimdi sizde benim düşüncelerime saygılı olun.
Bahsettiğiniz konular benim için saçmalık.
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Arkadaşım, "ben size cevap yazma tenezülünde bile bulunmadım farkındaysanız" şu cümleyi yazan birisi nasıl olurda bu yazısına cevap beklemez ?
Sizi hitap şekliniz konusunda bir kere UYARMIŞ olayım !
Bir webmaster forumunda kaşık bükme konusu açarsanız,sonuçlarınada katlanırsırsınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Hocam hakaret içeren hitaplarda bulunup, uyarıldığınızda "uzatırsan report ederim" de ne demek ?
Neden saldırıyormuş gibi yazıyorsun ? Laf ebeliği ile beni alt mı edeceksin ?
Neden aklı selim cümleler kurmuyorsun ?
Bir konu açıyorsan düşüncelerine katılmayan insanlar olabileceğine de hazırlıklı olmalısın.
Ayrıca konu dışı demek, blog içeriklerini webmaster sitesine taşımak ve altına "kaynak" belirtmek demek değildir. Bu işlem blog tanıtımıdır!