Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba.Wordpress altyapılı bir oyun sitesi açmaya karar verdim.Wordpress son sürümü indirdim filezilla üzerinden kurulum yaptım.Temayıda kurdum fakat ufak sıkıntılar var.
Startoyun.com adresini incelerseniz oyunu başlat butonuna basıldığında sayfa bulunamadı diyor yine aynı sayfada küçük resimler gözükmüyor.Destek ticketi attım ve şu cevabı aldım.
Temamızda 3 dil seçeneği olduğu için ve WordPress dili tanımlanmadığı için bu hata ile karşılaşmaktasınız.WordPress'in kurulu olduğu dizinde wp-config.php adlı dosyayı bulup aşağıdaki satırı uygun bir yere ekleyebilir misiniz?
define ("WPLANG", "tr_TR");
Tarif edildiği gibi yaparak define ("WPLANG", "tr_TR"); kodunu wp-config.php dosyasının en altına ekledim ve filezilla ile tekrar sunucuya upload ettim fakat herhangi bir değişiklik olmadı.İnternette bulduğum bir kaç kaynakta "define WPLANG" satırının yerine eklemek gerektiğini okudum fakat config dosyasında böyle bir satır yok. Anlayanlar yardımcı olabilirlerse çok sevinirim.3 gündür çok uğraştım fakat yapamadım.