lostyazilim

Wordpress Tema Kurulum Sorunu

4 Mesajlar 614 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

startoyun startoyun WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek .
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad D** I**
  • Mesajlar 16
  • Beğeniler 4 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba.Wordpress altyapılı bir oyun sitesi açmaya karar verdim.Wordpress son sürümü indirdim filezilla üzerinden kurulum yaptım.Temayıda kurdum fakat ufak sıkıntılar var.
Startoyun.com adresini incelerseniz oyunu başlat butonuna basıldığında sayfa bulunamadı diyor yine aynı sayfada küçük resimler gözükmüyor.Destek ticketi attım ve şu cevabı aldım.

Temamızda 3 dil seçeneği olduğu için ve WordPress dili tanımlanmadığı için bu hata ile karşılaşmaktasınız.WordPress'in kurulu olduğu dizinde wp-config.php adlı dosyayı bulup aşağıdaki satırı uygun bir yere ekleyebilir misiniz?
define ("WPLANG", "tr_TR");

Tarif edildiği gibi yaparak define ("WPLANG", "tr_TR"); kodunu wp-config.php dosyasının en altına ekledim ve filezilla ile tekrar sunucuya upload ettim fakat herhangi bir değişiklik olmadı.İnternette bulduğum bir kaç kaynakta "define WPLANG" satırının yerine eklemek gerektiğini okudum fakat config dosyasında böyle bir satır yok. Anlayanlar yardımcı olabilirlerse çok sevinirim.3 gündür çok uğraştım fakat yapamadım.

wmaraci
reklam

shateiel shateiel Biologist Kullanıcı
  • Üyelik 03.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Biyolog
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad D** K**
  • Mesajlar 1703
  • Beğeniler 659 / 509
  • Ticaret 9, (%100)
Wordpressin yeni sürümlerinde artık ayarlardan dil seçeneği seçilebiliyor. O etikete gerek yok artık.

WPD WPD Wordpress Geliştiricisi Kullanıcı
  • Üyelik 30.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Makine Mühendisi
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad S** Ş**
  • Mesajlar 226
  • Beğeniler 38 / 57
  • Ticaret 2, (%100)
Wordpress herhangi bir dil desteği olmasa dahi en kötü ihtimal ile ingilizce olarak sistemi çalıştırır. Dil tanımsanız da tanımlamasanız da wordpressin çalışmasına engel olmaz böyle bir sorun. Sorununuzun dil ile alakalı olduğunu düşünmüyorum ama yine de incelemek gerekir.

ssimsek.net

startoyun startoyun WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek .
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad D** I**
  • Mesajlar 16
  • Beğeniler 4 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
Cevap veren arkadaşlar size teşekkür ederim.Sorunu çözdüm konu kilitlenebilir.

wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al