-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba arkadaşlar, 5 yıllık bir sitemiz var 1000 üzerinden google indexi var. 16k kaliteli backlink mevcut. Sürekli güncel site. Sektör'de en iyi içerik bizde. Yalnız sitemiz 1 gün içinde 1. sayfada 6. sırada iken 2 sayfa 17 sıraya düştü bunun nedeni ne olabilir. En son olarak site çeviriye girdi diye, Forum tanıtım yaptırdım ondan sonra böyle oldu. Ne yapabiliriz ? Teşekkürler..
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam tanıtımlardan zararlı bl gelmiş olabilir. Rakip siteler varsa antiseo yapmış olabilirler. Yine rakip siteler daha iyi bir konuma gelmiş ve sizi geride bırakmış olabilirler. Forum tanıtımını yapan arkadaşla görüşün eğer program vs. ile yapılmışsa tanıtımlar ve buna sebep forumlardan şikayet tarzı bir bildirim olmuşsa bu da sebep olabilir. Direk siteyi şikayet eden olabilir vs.. Aklıma gelenler bunlar. Çare olarak backlinkleri kontrol edin ve tanıtımların nasıl yapıldığını öğrenin bir şikayet olmuş mu onu öğrenin derim. Son içerikler sakıncalıysa belki ondandır onları kaldırın.
Lagger
SEO & Tasarım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
son aldığınız linkleri kaldırın spam link alımı yapılmışmı kontrol edin. düzeltmek içinde bildiğibiz kaliteli sitelerden link alımı ve seo çalışması alın
seoakcy
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
HackMORE
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Link alımı çok önemlidir. 1000 index var diye çok fazla backlink almanıza gerek yok. Zarar vermeden o linkleri alın, hangileriyse.. Sonrasında ise normal bir şekilde devam edin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arkadaşlar verdiğiniz cevaplardan dolayı teşekkür ederim, O linkleri red etme aracından red ettim. Şikayet derken ne konuda şikayet onu anlamadım. Bide sitem 20. sıraya geriledi sadece 1 tane anahtar kelimede yalnız gerileme var yani diğerlerinde bu şekilde bişe yok sanırım şikayet olsa site ile alakalı komple giderdi. Dediğim gibi yeniden geriledi site. Blog açtım oralarda tanıtım yaptım sitenin ana sayfasına link felan verdim. Başka ne yapabilirim ?. Manuel işlemlerde halen bir uyarı felan'da yok. Teşekkürler.
Bipixel
Vicdanın senin kıblendir.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kıdemli SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
57, (%100)
canyalos adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar verdiğiniz cevaplardan dolayı teşekkür ederim, O linkleri red etme aracından red ettim. Şikayet derken ne konuda şikayet onu anlamadım. Bide sitem 20. sıraya geriledi sadece 1 tane anahtar kelimede yalnız gerileme var yani diğerlerinde bu şekilde bişe yok sanırım şikayet olsa site ile alakalı komple giderdi. Dediğim gibi yeniden geriledi site. Blog açtım oralarda tanıtım yaptım sitenin ana sayfasına link felan verdim. Başka ne yapabilirim ?. Manuel işlemlerde halen bir uyarı felan'da yok. Teşekkürler.
Periyodik olarak anti-seo kontrolü yapın ayrıca site içi link otoritenizi yükseltin bir sorun kalmaz. Bir kaç tane de tanıtım yazısı alabilirsiniz bunun yanında.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
aynı makale ile mi forum tanıtımı yaptırdınız ?
Temel Analiz ve Teknik Analiz Eğitimleri:
https://www.borsaci.org/udemy-egitimlerinde-dev-indirim/
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Evet aynı makale ile 200 Tane bi yerden aldım, bide farklı bir makale ile 100 tane bi yerden. Bugün baktım siteme çeviriden çıkmış site. Ve 14 sıraya ilerlemiş. Bu iyi bir habermi. Ben tüm o aldığım forum tanıtımları bide japonca, arapça, sitelerden gelen linkleri red ettim.