lostyazilim
tr.link

10.000 TL Civarı İş Fikirleri Tavsiyeleriniz / Ortaklık

87 Mesajlar 49.892 Okunma
acebozum
tr.link

sacon sacon WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Girişimci
  • Konum Adana
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 205
  • Beğeniler 22 / 21
  • Ticaret 1, (%100)
- oto yıkama , boya koruması yaparak yada malzemelerini satarak oldukça ciddi kazanç sağlayabilirsiniz. diyeceksiniz ki her yerde var . ama herkes işletmeci olamaz. bu iş için malzemeleriniz tam olacak. oto aksesuarları da koyabilirsiniz. ilaç firması , hastane , yada filosu olan bir sadece bir tane şirket bağlamanız size yeterli olacaktır

- yiyecek / içecek otomasyonları alıp yaşadığınız ilde hastane önlerine , içlerine , üniversitelere , okullara , hareketli alanlara koyabilir 3-4 günde bir dolapların eksiklerini giderdiğinizde ayda ortalama 5.-6 bin lira kazanabilirsiniz.

- 10 Bin lira iki araç alım satımı yaparak bir yılda paranızı 20 bin civarı yapabilirsiniz. hem çevreniz artar , hem tecrübeniz , hemde vakit geçer ve para da kazanmış olursunuz

- kartçılık yapan tanıdığınız var ise güveniyorsanız paranızı ona verirsiniz 10 bin liranız size her ay 3.120 lira getirir . zahmetsiz ve kolay paranız olur.

- tanıdığınız altın işi yapan , kuyumcu olabilir yada kuyumcuda çalışan biri olabilir. kelepir altın düştüğünde sizi arar. 500 liralık altını 300 liraya alırsınız oldukça güzel kazanç çıkar. herkes kazanmış olur

- dekorasyon işine girebilirsiniz. boya , su ,elektrik tesisatçısı tanımanız yeterlidir. 2 yerin dekor işini alsanız paranız 3 ayda 35 bin olabileceğini söyleyebilirim.

- toptan tavuk alım satım işindede oldukça kazanç var. 10 bin liralık yatırımınızla aylık 3 bin lira kazanç sağlayabilirsiniz.

- toptan yumurta işine girersiniz yarısını köy yarısını normal yumurta alarak
ayda 2 bin lira kazanabilirsiniz.

- ikinci el eşya alım satımı yaparsanız aylık 1-2 bin lira gelir sağlayabilirsiniz.

İNTERNET İŞLERİ

- yurt dışından çok uyguna ürün getirip türkiye de güzel rakamlara perakende yada toptan satış yaparak paranızı 5 ayda 30 bin yapabilirsiniz.

- e-ticaret sitesi kurarak toptan aldığınız ürünleri perakende yada fırsat ürünleri gibi yaparak satışını yaparak para kazanabilirsiniz.

- web tasarım , logo tasarım , grafik tasarım yaparak biraz da reklam vererek çok ciddi kazançlar sağlayabilirsiniz.

- oyun sitelerine bilginiz var ise e-pin iş ortaklığı yaparak paranıza para katarsınız. oldukça fazla kazanç göremeyebilir olabilirsiniz. toptan alıp perakende sattığınızda 10 bin liralık bir epini toptan alıp perakende sattığınızda 6 ayda paranız 19 bin olabileceğini söyleyebilirim

googleasistan
webimgo

zebun zebun WM Aracı E-Mail Onaysız
  • Üyelik 16.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Yazılım ve Otomasyon, Seo
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 173
  • Beğeniler 9 / 41
  • Ticaret 10, (%100)

sacon adlı üyeden alıntı

- oto yıkama , boya koruması yaparak yada malzemelerini satarak oldukça ciddi kazanç sağlayabilirsiniz. diyeceksiniz ki her yerde var . ama herkes işletmeci olamaz. bu iş için malzemeleriniz tam olacak. oto aksesuarları da koyabilirsiniz. ilaç firması , hastane , yada filosu olan bir sadece bir tane şirket bağlamanız size yeterli olacaktır

- yiyecek / içecek otomasyonları alıp yaşadığınız ilde hastane önlerine , içlerine , üniversitelere , okullara , hareketli alanlara koyabilir 3-4 günde bir dolapların eksiklerini giderdiğinizde ayda ortalama 5.-6 bin lira kazanabilirsiniz.

- 10 Bin lira iki araç alım satımı yaparak bir yılda paranızı 20 bin civarı yapabilirsiniz. hem çevreniz artar , hem tecrübeniz , hemde vakit geçer ve para da kazanmış olursunuz

- kartçılık yapan tanıdığınız var ise güveniyorsanız paranızı ona verirsiniz 10 bin liranız size her ay 3.120 lira getirir . zahmetsiz ve kolay paranız olur.

- tanıdığınız altın işi yapan , kuyumcu olabilir yada kuyumcuda çalışan biri olabilir. kelepir altın düştüğünde sizi arar. 500 liralık altını 300 liraya alırsınız oldukça güzel kazanç çıkar. herkes kazanmış olur

- dekorasyon işine girebilirsiniz. boya , su ,elektrik tesisatçısı tanımanız yeterlidir. 2 yerin dekor işini alsanız paranız 3 ayda 35 bin olabileceğini söyleyebilirim.

- toptan tavuk alım satım işindede oldukça kazanç var. 10 bin liralık yatırımınızla aylık 3 bin lira kazanç sağlayabilirsiniz.

- ikinci el eşya alım satımı yaparsanız aylık 1-2 bin lira gelir sağlayabilirsiniz.

İNTERNET İŞLERİ

- yurt dışından çok uyguna ürün getirip türkiye de güzel rakamlara perakende yada toptan satış yaparak paranızı 5 ayda 30 bin yapabilirsiniz.

- e-ticaret sitesi kurarak toptan aldığınız ürünleri perakende yada fırsat ürünleri gibi yaparak satışını yaparak para kazanabilirsiniz.

- web tasarım , logo tasarım , grafik tasarım yaparak biraz da reklam vererek çok ciddi kazançlar sağlayabilirsiniz.

- oyun sitelerine bilginiz var ise e-pin iş ortaklığı yaparak paranıza para katarsınız. oldukça fazla kazanç göremeyebilir olabilirsiniz. toptan alıp perakende sattığınızda 10 bin liralık bir epini toptan alıp perakende sattığınızda 6 ayda paranız 19 bin olabileceğini söyleyebilirim

kartçılık nedir hocam bide bu çıktı nasıl bukadar yüksek meblağlar veriyolar olay nedir burada

sacon sacon WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Girişimci
  • Konum Adana
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 205
  • Beğeniler 22 / 21
  • Ticaret 1, (%100)
kredi kartlarınıza çek yatır , veya paranızı çalıştırma işi yapıyorlar.

belli faiz ve çekim oranları var. o radan para kazanıyorsunuz.

örnek vereyim ;

kartçı ahmetin banka posu % 1.30

size tek çekimlerde % 2.50 dediğini sayalım

size 3-6-9-12 ay taksitli çekimlerde ise

oranlar %4 den % 15 e kadar çıkıyor

sizin işleminizi yaptığında kalan komisyon kazancı oluyor.

Ayrıca

Bir işletmenin 5 pos ve limitleri 20 bin olsa
günlük 100 bin çekim limitine sahiptir.
ortalama günlük 1.000 lira ile 3.080 lira kazanıyor :)

siz para yada kartınızı verdiğinizde çalıştırması için
size aylık bir kazanç veriyor.

umarım açıklamamın büyük faydası olmuştur.
zebun

kişi bu mesajı beğendi.

Rekomedya Rekomedya Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad C** Ş**
  • Mesajlar 1930
  • Beğeniler 1527 / 1150
  • Ticaret 25, (%100)

sacon adlı üyeden alıntı

İNTERNET İŞLERİ

Yine konu hort olmuş :D

Söylediklerin arasında en güzeli araç alım satımı yapmak ufaktan onu yapıyorum, çevremde eşe dosta hatta küçük galericilere de telefonumu bıraktım olurda acil satılması gereken bi araç çıkar nakit lazım olur sizde o an müsait olmazsınız arayın gelip alıyım sizde komisyon alın dedim . Çok büyük sermayem yok ama işe yarıyor. Hatta şöyle söyliyeyim 30 bin lira nakiti bu işe ayırıp günü sahibinden.com üzerinde geçirir işin üstüne düşerseniz , neyin hızlı satıldığını iyi analiz ederseniz ayda 10+ araç satışı ve 30 bine ayda 30 bin kazanmak hayal değil. Şu ana kadar ilanını açtığım hiç bir araç 3. günü görmedi mutlaka ertesi gün satıldı. Bunda aracın durumu ve fiyatı en önemli etken . 10 liralık aracı 7-8 liraya aldığınızda kazanmış oluyorsunuz satarken bir kazanç yok yani her aracın piyasası belli. Satın alacak olanların da çoğu günlerce ilanları gezip kriterleri ezberliyor , eğer onlar kadar hakim değilseniz para kazanmanız imkansız.

Bir de olayın vergi yönü var yıllık 5 araç satış hakkımı 2 ay önce doldurdum arkadaşların adına almaya başladım araç başı 200 lira veriyorum ama şu bi kaç hafta seçim süreci atlatılsın hükümet falan kurulsun ne olacağı belli olsun gidişin olumlu yönde olacağını düşünürsem vergiye de kaydolmayı düşünüyorum. Hem çok büyük bir yük de getirmiyor. Türkiyede 2.el araç işi dünyanın çok gerisinde, evlere 2. araçlar bile yeni girmeye başladı. Bu pazarın kesin olarak büyüyeceği aşikar. İlanı açılan aracın 2. gününde satılmasının sebebi de bu.

- oto yıkama işi gerçekten sıkıntı personel bulmak sıkıntı memnun edebilmek sıkıntı yer bulabilmek sıkıntı iyi yerlerin kiraları sıkıntı , para bağlayıp istediğin gibi iş yapamamak riski var vs... eğer bir iş yapıyorsam bağladığım parayı olası bi ters durumda bi kısım zararla da olsa geri alabilip ben oynamıyorum diyebilmem lazım. Çünkü benim tüm param anca ufak bi sermaye ediyor kaybettiğimde 2. bir sermaye bulma şansım olmayabilir.

- kart işi benim vicdanımın kabul edebileceği bir iş değil, faizciliğe ortak olmak oradan kazanç sağlamak falan güzel bir şey değil. borcunu zaten ödeyemeyen birini daha büyük bir borca sokmuş oluyor o bahsedilen sistem. onu ödemenin peşinde böyle işlere kalkışan insanlar daha büyük borçla tamamen yıkılırlar . kimsenin çoluğunun çocuğunun rıskını yeme hakkımız yok. herkes böyle düşünmeyebilir ama ben böyle düşünüyorum

- dekorasyon işi gerçekten kazançlı askerlikten sonra bir süre yaptım hatta şu sokaklarda 2+1 400 3+1 500 gibi boya reklamlarının mucidiyiz diyebilirim. anadolu yakasında biz başlattık tüm sokakları spamledik iyi de kazanıyorduk sonra biz ayrıldık beraber başladığımız abimiz devam etti çok çok iyi durumda şu anda. komple tadilat parke kartonpiyer mobilya gibi işlerde alıp yaptım fakat bu da benim yapıma ters çünkü tembel bi adamım üstelik ustalarla uğraşmak da sıkıntı bi de o dönem yaşımdan dolayı da eksiklikler vardı ve bıraktım. öğlen gibi uyanıp bu işlere koşturmak olmuyor :) çalışkan biri ise bu işi çok güzel yapabilir. gerçekten iyi de para kazanabilir. tek dikkat edeceği şey müşteriden işi alıp yaptırırken kendi işi gibi ilgilenip en ufak hatayı bile affetmemesi.

Diğerleir içinde pek bi fikrim yok ama tavuk/yumurta ikilisi bu tarz çalışmalarda bana çok riskli gibi geliyor.

Araç alım satım işi zevkli tavsiye ederim. Kimseye bağımlı değilsiniz canınızı sıkan tiplerle muhatap olma zorunluluğunuz yok saatinde yerine getirmeniz gereken sözler yok paranızın yok olma kaybolma riski 0 gibi bir şey. Sosyal hayatınızdan ödün vermek zorunda kalmıyorsunuz, çevrenizde itibarınız artıyor, çevre ediniyorsunuz, alışveriş yaparken para kazanmanın zevkini yaşıyorsunuz . Bu iş diğer tüm işlerin tersine bir malı alırken sevincini yaşatıyor dolayısıyla moral bozukluğu gibi bir durumu yok.
Araç ararken de ilan açıp satışı beklerken de çalışıyor haldesiniz ve ailenizle vakit geçirmenize engel değil sosyal faaliyetlere katılmanıza spor yapmanıza gezmenize hiç bir şeye engel değil. Hayallerin iş modeli yani :D

wmaraci
wmaraci

HisKas HisKas Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 21.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Tasarım kodlama
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 62
  • Beğeniler 8 / 7
  • Ticaret 5, (%100)
Size bir iş önerebilirim o paranın on kat fazlasını kazanabilirsiniz hocam

Ek Olarak: Ve 10 bin tl sermaye ile degil 2.500 tl sermaye ile kendi işinizin sahibi olursunuz

Korkmaz Korkmaz cagdaskorkmaz Kullanıcı
  • Üyelik 03.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek SARUHAN HOLDING - Fakir Elektr
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ç** K**
  • Mesajlar 3536
  • Beğeniler 253 / 1236
  • Ticaret 8, (%100)
Gel bizim siteye ortak ol hocam :)

cagdaskorkmaz.com.tr

• Üyelik 12.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad C** Ş**
  • Mesajlar 1930
  • Beğeniler 1527 / 1150
  • Ticaret 25, (%100)

HisKas adlı üyeden alıntı

Size bir iş önerebilirim o paranın on kat fazlasını kazanabilirsiniz hocam

Ek Olarak: Ve 10 bin tl sermaye ile degil 2.500 tl sermaye ile kendi işinizin sahibi olursunuz

Konu yaklaşık 2 yıldan eski herhalde yani en kötü 1 seneden fazlası vardır yani ölü bir konu ama 2500 liralık iş fikrini de öğrenmek isterim özelden yazabilirmisin.

HisKas HisKas Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 21.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Tasarım kodlama
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 62
  • Beğeniler 8 / 7
  • Ticaret 5, (%100)
Tabiki hocam pm atıyorum

• Üyelik 12.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad C** Ş**
  • Mesajlar 1930
  • Beğeniler 1527 / 1150
  • Ticaret 25, (%100)

Korkmaz adlı üyeden alıntı

Gel bizim siteye ortak ol hocam :)

:D konu doğdu büyüdü öldü çok eski

Korkmaz Korkmaz cagdaskorkmaz Kullanıcı
  • Üyelik 03.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek SARUHAN HOLDING - Fakir Elektr
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ç** K**
  • Mesajlar 3536
  • Beğeniler 253 / 1236
  • Ticaret 8, (%100)

LikeSend adlı üyeden alıntı

:D konu doğdu büyüdü öldü çok eski

Konuyu Pırtlatmışlar ben ne yapıyım şimdi :D
Rekomedya

kişi bu mesajı beğendi.

cagdaskorkmaz.com.tr
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al