zeynepcik
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
2024 / K
-
Meslek
Web tasarımcı .
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben wordpress sitemde akismet spam yorum engelleyiciyi devre dışı bıraktım .Çünkü spam yorumun ne olduğunu tam olarak bilmiyorum ; en fazla ne zararı olabilir ,neden engellenir ? Yorumları engellemezsem ne olur ? Kötü siteleri varsa ve kötü link bırakırlarsa google bana da mı kötü bakar ? Yani ister istemez kötü ,istenmeyen ,düşük sitelerle ortak ,arkadaş ,dost mu olmuş oluyorum ? Onlara destek mi olmuş oluyorum .Yaklaşık 30 spam yorumu onayladım da ....:confused:
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
S** Ö**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Spam: reklam, pis, illet, nalet v.s mesaj ve linkler içeren hareketlerin genel adıdır.
Kötü, reklam kokan hareketleri sen olmadan da engelleyen bir eklentidir. Sitene 35 eklenti kuran sen, Akşimeti kurmaz isen ayıp etmiş olursun :) Wordpress'in olmazsa olmazıdır. Ekle, bir api anahtarı al. Sonra keyfine bak.
Dipnot: O onayladığın yorumları da en kısa zamanda yok et. :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
İlk başlarda spam yorum gelmez, sonradan gelir.
Bazen sıkıntı çekmezsiniz. 1-2 spam yorum gelmiş olur. Ama bazen bi bakmışsınız 70 yorum birden gelir. Evet, bu doğru. Gelen 70 spam yorum ile normal yorumlar karışık olduğundan tek tek gerçek yorumlar ile spamleri ayırt edip uğraşmak istemezsiniz değil mi :) Akismet, spam yorumları ayırıyor. Harika bir eklenti. Her WordPress sitesinde olmalı bence.
1 kişi bu mesajı beğendi.
zeynepcik
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
2024 / K
-
Meslek
Web tasarımcı .
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Akismet kurulu zaten ; yalnızca devre dışı bırakmıştım .Yorumları da engelliyordu ,demek ki apı anahtarına da gerek yok .Cevap için teşekkürler
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
S** Ö**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Api anahtarına gerek olup olmadığını anlarsın ileride.
zeynepcik
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
2024 / K
-
Meslek
Web tasarımcı .
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Apı anahtarı nedir ,niye alacağım ? Apı anahtarı olmadan da çalışıyor .Ve hangi noktalama işaretlerim yanlış ?(Noktalama işaretlerini yanlış kullandığıma dair bir uyarı aldım )
zeynepcik
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
2024 / K
-
Meslek
Web tasarımcı .
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Atakan verdiğin linkle apı anahtarının ne alakası var ; orada apı anahtarı yok .Evet oraya bir üyeliğim vardı ama Apı yok .