lostyazilim
tr.link

Google News faciası!

4 Mesajlar 978 Okunma
lstbozum
tr.link

ladesci ladesci WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Editör
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** C**
  • Mesajlar 95
  • Beğeniler 41 / 10
  • Ticaret 0, (%0)
Bir haber (!) sitesi bu Türkçe'yle Google News'e kayıt olmuş arkadaşlar. Biz neden kayıt olamıyoruz?
Aşağıda yer alan ilgili haber sitesinin ilgili kısmında yer alan bir bilgilendirme yazısı. Bu yazıyı art niyetle yazmadım buraya, sadece bir değerlendirme almak istiyorum. Sizce nasıl?

"Google Yandex Bing ve Yahoo gibi Haber arama sonuçlarını sunan..

ÜÇRETSİZ ÇAĞDAŞ TARAFSIZ İNTERNET HABER PORTALI

Sitemizdeki kaynak belirtilmiş olan içerikler google gibi arama motorunda yayınlanmış içerik ve haberlerdir.
Google da yayınlanmayan haber sitemizde bulunmamaktadır. kaynağımız google bing yahoo yandex gibi internet arama sonuçlarından oluşmaktadır.
Sitemizde bulacağnız içeriklerine tüm arama motorlorundan da ulaşabilirsiniz.
Ayrıca içerik sonlarında belirtiğimiz kaynak adını aramamotorlarına girerek aynı içeriklere ulaşabilrsiniz.
Sistemimiz otomatik olarak belirtiğimiz aramotorların sonuçlarında yer alan haberlerinin kaynaklarını ayrıca içerik sonunda belirtmektedir.
Haberlerin içeriği ile alakalı portalımız herhangi bir sorumluluk almamaktadır.
Haber İçeriklerinden kaynaklar sorumludurlar."

wmaraci
reklam

OrhanYayla OrhanYayla Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 28.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Teknik Destek Operatörü
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad O** Y**
  • Mesajlar 377
  • Beğeniler 108 / 76
  • Ticaret 8, (%88)
Google News 'te bulunan birçok yerel, orta ölçekli haber siteleri tamamen adsense reklamları kullanıyor. Bu yüzden Google bu tarz sitelere biraz esnek davranıyor şahsi kanaatimce.

Çünkü Google hürriyet 'ten milliyet 'ten o kadar çok kazanamıyor adsense 'ten çünkü bu siteler farklı reklam firmalarıyla da çalışıyor.

Google, adsense kullanan orta-küçük ölçekli haber sitelerine şans vermek için kurallarını esnetiyor diye düşünüyorum.

ibrahimCEYHAN ibrahimCEYHAN WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Memur / Web isleri
  • Konum 1
  • Ad Soyad İ** C**
  • Mesajlar 177
  • Beğeniler 10 / 32
  • Ticaret 13, (%100)
google bize bakmıyor :)

drcag drcag WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek doktor
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** E**
  • Mesajlar 738
  • Beğeniler 3 / 107
  • Ticaret 2, (%50)
Bence Türkiye google newste çalışan art niyetli ve bu işi bir miktar ticariye dökmüş kişiler var ve bunlar olmayacak siteleri para karşılığı news'e sokuyor. Daha sitenin ne içeriği var ne yazarı var ne de künyesi var utanmadan news'e sokuyorlar. Bu siteleri şikayet edince news'ten çıkarılıyor. Ama ciddi anlamda sıkıntı var ve ben bu durumu news'ın yurtdışı ofisinede ilettim...
ladesci

kişi bu mesajı beğendi.

Son Haberler www.haberdetaylari.com
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al