lostyazilim

Navy SEO olarak SORULARINIZA CEVAP veriyoruz! (Ücretsiz)

508 Mesajlar 67.920 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

recepacs recepacs Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 01.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Freelance
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad R** A**
  • Mesajlar 298
  • Beğeniler 53 / 33
  • Ticaret 53, (%92)
yaklaşık 2 aylık apk sitem var ne tür seo taktikleri önerirsiniz hocam ve sitemin eksikleri nedir hocam
site:wapzap.org

wmaraci
reklam

dragoumis35 dragoumis35 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 56 / E
  • Meslek serbest
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad Ş** D**
  • Mesajlar 66
  • Beğeniler 7 / 18
  • Ticaret 2, (%100)
Şu site için genel bağlamda ve ilk olarak göze batan çok fahiş bir hata var mı fikir verebilir misiniz? 3 yaşına girdi alexa bu yıl biraz kurcaladığım için 800 binlere anca düştü ve 1 kuruş kazandırmıyor.

Yanıt için şimdiden teşekkür ederim.

BertugErdem BertugErdem Eski Nick: KingStar Kullanıcı
  • Üyelik 30.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Creative Director
  • Konum İngiltere
  • Ad Soyad B** E**
  • Mesajlar 2665
  • Beğeniler 418 / 579
  • Ticaret 113, (%100)

cadettt adlı üyeden alıntı

teknolojif.com mümkünse kontrol edebilir misiniz ? Son günlerde Alexa'da sürekli yükselme görüyorum 2 hafta önce TR'de 23k'ya kadar inerken şimdi 40k filan oldu. Neredeyse her gün özgün makale giriyorum. Güncel tutmaya çalışıyorum. Google, mobil uyumluluk konusunda bir kaç uyarı verdi ama bunları düzeltemedim henüz acaba bu yüzden mi oluyor ? Yardımcı olabilirseniz sevinirim, kolay gelsin...

Sosyal medya ve webmaster forumlarında konunuzu paylaşabilirsiniz. Webmaster forumlarında alexa eklentisi mevcut olduğundan daha hızlı düşüş sağlayabilir. Hala verim alamıyor ve sınırları aşmak istiyorsanız seo hizmeti satın alabilirsiniz.

Yazilimci Horoz adlı üyeden alıntı

Bize yardim etmek istediginiz icin tesekkurler. Basit 1 soru ve kendi sitemizle ilgili 1 soru geliyor toplasaniz adam akilli 1 soru etmez :)

1 - siteadresi.com mu www.siteadresi.com mu
2 - teknolojikbaykus.com - sitemiz budur facebook amcaya kac tl dokuyoruz haberleri one cikartmak icin. Baska ne tur yollar izlenmelidir ?

Bu bir sorun teşkil etmez. Seo bilginiz mevcut değilse seo hizmeti satın alabilirsiniz. Sosyal medya paylaşımı ilede destekleyebilirsiniz.

kandirsel adlı üyeden alıntı

Hocam İndex sayım 10k fakat aldığım backlink sayısı çok az 350lerde footer link alsam siteme zarar verirmi yani aldığım backlink sayısı footer link satın almamdaki etkisi varmıdır?

Bilinçsiz olarak link almamanızı tavsiye ederiz. 350 Olması önemli değil bunun çöp olup olmaması önemlidir. Siteniz ceza alabilir bu yüzden bilinçli çalışan kişileri tercih edip seo hizmeti satın almalısınız.

mustafa adlı üyeden alıntı

merhaba
www.src-psikoteknik.com web sitem. aylık gösterim oranı 42000 ama tıklanma sayısı 2000 civarlarında. Toplam gösterimin %5 i. Birden fazla anahtar kelimem var iş yaptığım. Bu oranı arttırmak için ne yapmalıyım fikir verebilirmisiniz.

Sosyal medya, forum paylaşımları yapabilirsiniz. Daha üst noktalara gelmek için seo hizmeti satın alabilirsiniz.

Recep Wm adlı üyeden alıntı

yaklaşık 2 aylık apk sitem var ne tür seo taktikleri önerirsiniz hocam ve sitemin eksikleri nedir hocam
site:wapzap.org

Diğer sitelere yazdıklarımızı inceleyebilirsiniz.

dragoumis35 adlı üyeden alıntı

Şu site için genel bağlamda ve ilk olarak göze batan çok fahiş bir hata var mı fikir verebilir misiniz? 3 yaşına girdi alexa bu yıl biraz kurcaladığım için 800 binlere anca düştü ve 1 kuruş kazandırmıyor.

Yanıt için şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba önemli bir sıkıntı gözümüze çarpmadı.

ofofof ofofof Seninleyiz Kullanıcı
  • Üyelik 27.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Ön Muhasebe
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad C** A**
  • Mesajlar 462
  • Beğeniler 132 / 91
  • Ticaret 5, (%100)
Öncelikle rahatsız ettiğim için çok özürdilerim ;

yaka rozeti ile ilgili yaptığım bir web sitesi var herşey yolunda gidiyordu googlede ilk bir hafta indexlenmedim bu arada google web araçlarına xml dosya yolumu gönderdim siteyi güzelce düzenledim emekerim boşa çıkmadı birçok sayfam indexlendi hatta istediğim kelimeede ( rozet kelimesi ) google da çıkmaya başladım hemde ilk sayfada ama işin ilginç tarafı aramalarda ilk 500 sayfada ya yokum yada ilk sayfada çıkıyorum bu bir hafta bir var bir yok böyle devam etti. Şimdilerde ise istediğim o rozet kelimesinde hiç çıkmıyorum ama google kullanıcı girişimi yapınca arama yaptığımda yine ilk sayfadayımyani giriş yapınca varım çıkınca yokum bu neden olabilir ne yapabilirim lutfen yardımcı olurmusunuz ?

offfoffff
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 30.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Konum İngiltere
  • Ad Soyad B** E**
  • Mesajlar 2665
  • Beğeniler 418 / 579
  • Ticaret 113, (%100)

ofofof adlı üyeden alıntı

Öncelikle rahatsız ettiğim için çok özürdilerim ;

yaka rozeti ile ilgili yaptığım bir web sitesi var herşey yolunda gidiyordu googlede ilk bir hafta indexlenmedim bu arada google web araçlarına xml dosya yolumu gönderdim siteyi güzelce düzenledim emekerim boşa çıkmadı birçok sayfam indexlendi hatta istediğim kelimeede ( rozet kelimesi ) google da çıkmaya başladım hemde ilk sayfada ama işin ilginç tarafı aramalarda ilk 500 sayfada ya yokum yada ilk sayfada çıkıyorum bu bir hafta bir var bir yok böyle devam etti. Şimdilerde ise istediğim o rozet kelimesinde hiç çıkmıyorum ama google kullanıcı girişimi yapınca arama yaptığımda yine ilk sayfadayımyani giriş yapınca varım çıkınca yokum bu neden olabilir ne yapabilirim lutfen yardımcı olurmusunuz ?

Dalgalanmalar mevcut hocam. + Olarak gizli sekmeden bunu onayladınız mı?

YazilimciHoroz YazilimciHoroz Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 24.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** Ç**
  • Mesajlar 422
  • Beğeniler 25 / 98
  • Ticaret 3, (%100)
Google amca wordpress sitemde post lari degilde resim dosyalarini attachment leri indexleyip duruyor. Bunun cozumu var midir ? Haber adini yaziyorum googleye haberin sayfasi degilde attachment sayfasi cikiyor

• Üyelik 30.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Konum İngiltere
  • Ad Soyad B** E**
  • Mesajlar 2665
  • Beğeniler 418 / 579
  • Ticaret 113, (%100)
Pm alabilir miyim domaini?

siirekle siirekle Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 10.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 46 / E
  • Meslek Radyocuyum
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad G** B**
  • Mesajlar 74
  • Beğeniler 1 / 6
  • Ticaret 0, (%0)
merhabalar arkadasım benim www.siirekle.com domaini adı altında bir websitem var
sitemi nasıl yukarılara tasıyabilirim sitem php sürekli kultur sanat ve guncel haberler paylasıyorum yardımcı olursanız sevinirim

• Üyelik 30.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Konum İngiltere
  • Ad Soyad B** E**
  • Mesajlar 2665
  • Beğeniler 418 / 579
  • Ticaret 113, (%100)

siirekle adlı üyeden alıntı

merhabalar arkadasım benim www.siirekle.com domaini adı altında bir websitem var
sitemi nasıl yukarılara tasıyabilirim sitem php sürekli kultur sanat ve guncel haberler paylasıyorum yardımcı olursanız sevinirim

Bu tür siteleri daha önceki arkadaşlara yazdık. Geçmiş mesajları incelerseniz daha toplu sonuçlar bulurusnuz.

armoniy armoniy Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 20.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Mimarlık Adayı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** D**
  • Mesajlar 975
  • Beğeniler 227 / 270
  • Ticaret 2, (%50)
Şimdi hocam ben kelimede şu şekilde sıraya girmişim

siteadi.com/sayfa/

normalde kelime benim ana kelimem
direk siteadi.com şeklinde çıkmam gerekti

title sorunu vardır her sayfaya otomatik ana titlemızı atıyordu ondan o sayfa sırada olabilir 301 yönlendirme yapmam mümkün değil o sayfayı kapatamam

title düzelttik sizce siteadi.com şeklinde olurmu ne yapılabilir

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al