cadettt adlı üyeden alıntı
teknolojif.com mümkünse kontrol edebilir misiniz ? Son günlerde Alexa'da sürekli yükselme görüyorum 2 hafta önce TR'de 23k'ya kadar inerken şimdi 40k filan oldu. Neredeyse her gün özgün makale giriyorum. Güncel tutmaya çalışıyorum. Google, mobil uyumluluk konusunda bir kaç uyarı verdi ama bunları düzeltemedim henüz acaba bu yüzden mi oluyor ? Yardımcı olabilirseniz sevinirim, kolay gelsin...
Sosyal medya ve webmaster forumlarında konunuzu paylaşabilirsiniz. Webmaster forumlarında alexa eklentisi mevcut olduğundan daha hızlı düşüş sağlayabilir. Hala verim alamıyor ve sınırları aşmak istiyorsanız seo hizmeti satın alabilirsiniz.
Yazilimci Horoz adlı üyeden alıntı
Bize yardim etmek istediginiz icin tesekkurler. Basit 1 soru ve kendi sitemizle ilgili 1 soru geliyor toplasaniz adam akilli 1 soru etmez :)
1 - siteadresi.com mu
www.siteadresi.com mu
2 - teknolojikbaykus.com - sitemiz budur facebook amcaya kac tl dokuyoruz haberleri one cikartmak icin. Baska ne tur yollar izlenmelidir ?
Bu bir sorun teşkil etmez. Seo bilginiz mevcut değilse seo hizmeti satın alabilirsiniz. Sosyal medya paylaşımı ilede destekleyebilirsiniz.
kandirsel adlı üyeden alıntı
Hocam İndex sayım 10k fakat aldığım backlink sayısı çok az 350lerde footer link alsam siteme zarar verirmi yani aldığım backlink sayısı footer link satın almamdaki etkisi varmıdır?
Bilinçsiz olarak link almamanızı tavsiye ederiz. 350 Olması önemli değil bunun çöp olup olmaması önemlidir. Siteniz ceza alabilir bu yüzden bilinçli çalışan kişileri tercih edip seo hizmeti satın almalısınız.
mustafa adlı üyeden alıntı
merhaba
www.src-psikoteknik.com web sitem. aylık gösterim oranı 42000 ama tıklanma sayısı 2000 civarlarında. Toplam gösterimin %5 i. Birden fazla anahtar kelimem var iş yaptığım. Bu oranı arttırmak için ne yapmalıyım fikir verebilirmisiniz.
Sosyal medya, forum paylaşımları yapabilirsiniz. Daha üst noktalara gelmek için seo hizmeti satın alabilirsiniz.
Recep Wm adlı üyeden alıntı
yaklaşık 2 aylık apk sitem var ne tür seo taktikleri önerirsiniz hocam ve sitemin eksikleri nedir hocam
site:wapzap.org
Diğer sitelere yazdıklarımızı inceleyebilirsiniz.
dragoumis35 adlı üyeden alıntı
Şu site için genel bağlamda ve ilk olarak göze batan çok fahiş bir hata var mı fikir verebilir misiniz? 3 yaşına girdi alexa bu yıl biraz kurcaladığım için 800 binlere anca düştü ve 1 kuruş kazandırmıyor.
Yanıt için şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba önemli bir sıkıntı gözümüze çarpmadı.